19700 با تحویل 15 روزه داره
اصلا صرف اقتصادی نداره بفروشید و دوباره خرید کنید .توی این بازاری که افت قیمت صفر خیلی زیاده
البته ماشین خودتونم بدون بیمه به این راحتی ا نمیخرند و پول بیمه ازش کم میشه
توصیه نمیکنم این کار را بکنید
19700 با تحویل 15 روزه داره
اصلا صرف اقتصادی نداره بفروشید و دوباره خرید کنید .توی این بازاری که افت قیمت صفر خیلی زیاده
البته ماشین خودتونم بدون بیمه به این راحتی ا نمیخرند و پول بیمه ازش کم میشه
توصیه نمیکنم این کار را بکنید
دوست عزیز ماشین من مشتری داره 17300.خوب اگه من 800بدم به بیمه ماشین میخواد بشه ماشین 18100.یه سالم کار کرده 1تومن میخوره تو سرش میشه 19100یه 600الی700تومنی ضرر میکنم عوضش seیکم موتوروش قوی تره ویه ایربگ بیشتر داره.فقط نمیدونم این سری جدید یورو 4نسبت به یورو 2بدترن یا بهتر چون من تا بحال هیچ خوبی از یورو4نشنیدم
دوست عزیز ماشین من مشتری داره 17300.خوب اگه من 800بدم به بیمه ماشین میخواد بشه ماشین 18100.یه سالم کار کرده 1تومن میخوره تو سرش میشه 19100یه 600الی700تومنی ضرر میکنم عوضش seیکم موتوروش قوی تره ویه ایربگ بیشتر داره.فقط نمیدونم این سری جدید یورو 4نسبت به یورو 2بدترن یا بهتر چون من تا بحال هیچ خوبی از یورو4نشنیدم
هرجور مایلید
من خودم به تازگی یه 131 se دوگانه خریدم تو این چند روزه بد نبوده
امروز رفتم نمایندگی 131SE صفر میدن 20300 مگه قرار نبود 19700باشه اصلا 19700ندارن اگه بخوای تحویل دی دارن.
رفتم پیش یکی از دوستام نمایشگاه داره گفت پرایدو دوباره پلاک نمیکنن نمیدونم بخاطر چی باپلاک 20600بدون پلاکم گفت مسئولیت اومدن پلاک با خودت 20300.
چرا دوباره پلاک نمیشه کسی میدونه .قراره دوباره گرونش کنن
خوب الان که خود سایت فروش فوری داره که
قیمت هم زده 1972000
تحویل آذر هم پیش فروش داره
سایت سایپا الان چک کردم قیمت را 19700 زدند ولی با یکسری اختلاف قیمتی ها 20200 در میاد با همون تحویل 15 روز البته رنگ سفید هم نداره
فرقی نمیکنه پلاک دار بگیرم یا بدون پلاک؟فقط یه 50تومنی واسه تعویض پلاک میره تو پاچم دیگه درسته؟
راستس این خودروهایی که باپلاک تو نمایندگی هاست بنام کی پلاک صادر شده وبیمه ماشین و چجوری حساب مبکنن چون بیمه از روز پلاک حساب میشه .
پراید رو جدیدا پلاک نمیکنن، یعنی شما الان پراید بدون پلاک بخری پلیس بهت پلاک نمیده ماشین میمونه رو دستت تا زمانی که مجوز بیاد، که اونم معلوم نیست کی باشه
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار موسی امیری در گفتوگو با ایسنا درباره اینکه گفته میشود عدم شمارهگذاری پراید و نیسان به خاطر عدم نصب کپسول آتشنشانی است، اظهارکرد: عدم شماره گذاری پراید و نیسان به خاطر کپسول نیست.
وی افزود: کپسول مربوط به تمامی خودروهای داخل است که برابر ابلاغ سازمان استاندارد، این کپسولها باید از ابتدای مهرماه همراه خودروها باشد.
جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به شمارهگذاری پراید و نیسان اظهار کرد: پراید و نیسان با توجه به اینکه مجوز جدید استاندارد را دریافت نکردهاند، فعلا شمارهگذاریشان متوقف شده تا مجوز جدید را برای ادامه شمارهگذاری از این سازمان دریافت کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)