تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 120 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان این نشد بپرسم های من است که چند وقت میخواستم بپرسم ولی جور نمی شد

دوستان پ.ن یعنی چی ؟؟ اکثر جاها می نویسن ؟؟ ریشه اش از کجاست ؟؟

چگونه خجالت کشیدن از جنس مونث رو از خود دور کنیم ؟؟

اگه تنها سفر می کنیم چه چیزی به عنوان غذای راه استفاده کنیم هم خراب نشه هم شکم پر کن هم قیمتش بالا نباشه چون اکثر رستوران های بین راهی غذاشون خوب نیست؟؟

چگونه وقتی با آدم های مغرور و خود خواه روبرو می شویم بتونیم از آن ها بگزریم یا جواب آن ها را محکم بدیم ؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حذف بشه لطفا
    Last edited by malkemid; 02-10-2011 at 01:33.

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا پاک بشه ...

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پی نوشت
    ریشه ش هم اینه که یه اصطلاح انگلیسیه به همین صورت (یعنی دو حرفه) که الان یادم نیست.
    ایرانیا هم پ.ن رو واسه خودشون ساختن

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

یادم اومد مثل اینکه p.s هست..

6. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان این نشد بپرسم های من است که چند وقت میخواستم بپرسم ولی جور نمی شد

اگه تنها سفر می کنیم چه چیزی به عنوان غذای راه استفاده کنیم هم خراب نشه هم شکم پر کن هم قیمتش بالا نباشه چون اکثر رستوران های بین راهی غذاشون خوب نیست؟؟

چگونه وقتی با آدم های مغرور و خود خواه روبرو می شویم بتونیم از آن ها بگزریم یا جواب آن ها را محکم بدیم ؟؟

در مورد پ ن پ من سرچ کردم هرکسی یه چیزی میگه.یکی میگه ریشه اش مال لارستان هست یکی میگه مال جهرم ولی کلا ریشه اش معلوم نیست.پ ن پ یعنی پس نه پس .بعد از جوک مملکته داریم اومده.

دوستان ویرایش میشه من فکر کردم نوشته پ ن پ...یکی نیست بگه اول سوال رو کامل بخوان بعد جواب بده.ببخشید.

برای جلوگیری از خجالت کشیدن باید اعتماد به نفسمون رو بالا ببریم.توی جمعی که دختر خانم ها هم هستند شرکت کنیم.تمرین هم لازمه

اگر گاز پیک نیکی همراهمان میبریم بهترین غذا تن ماهی هست.اگر نه من همیشه یا یک کلمن یخ میبرم با خودم که هم اب یخ داشته باشم هم ساندویچم رو که لای 10 تا کیسه گذاشتم داخلش میگذارم

نان و پنیر هم خوب هست.ولی ما چون اهلش نیستیم اگر گاز و کلمن همراهمان نبود به مقدار زیاد چیپس میخوریم تا به مقصد برسیم

من قبلا خیلی به این موضوع فکر کردم ولی راه حلش توی تجربه بود.اتفاقی که برای ما افتاد این بود که یه ادم به شدت خودخواه و مغرور امد از ما خرید کرد ما هم تا جایی که جا داشت جنس را گران بهش دادیم.دلمان خنک شد.در موارد دیگر که بحث فروش جنس نیست نقطه ضعف طرف را پیدا میکنیم.مثلا طرف از پدرزنش خیلی شاکی هست.ان وقت باید هی از پدرزنت تعریف کنی و پز بدی.تیکه غیر مستقیم هم خیلی باهاله.مثلا طرف محل نمیذاره یا با غرور حرف میزنه شما صدای زتگ موبایلت رو در میاری و الکی با یکی صحبت میکنی و میگی اره عجب ادم بیخودیه من دیروز دیدمش اصلا محل نذاشت کلی فحشش دادم
    Last edited by ملا نصرالدین; 02-10-2011 at 16:40. دليل: اشتباه خواندن متن سوال

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

یادم اومد مثل اینکه p.s هست..
    بله، مخفف PostScript به معنی پی نوشت.

10. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

یه سوال رو که مدتها بود از خیلی ها که توی همین فروم هم خرید و فروش انجام می دن می خواستم بپرسم، اینجا مطرح می کنم:

فرض کنید من یه لباس یا ساعت یا عینک یا ... رو یک نفر واسم کادو می یاره یا از اونور آب می یاره یا ...
    ولی به هر دلیلی مثلاً ازش خوشم نمی یاد یا یه نمونه اش رو قبلاً دارم یا به پولش بیشتر از خودش احتیاج دارم یا ...
    می خوام به یکی از اعضای این فروم بفروشم!

و فرض کنید که یه نفر به هر دلیلی... طلبه باشه ازم بخره و این معامله صورت بگیره؛
    حالا سوال من اینه که این اعتماد چه جوری به وجود می یاد و یا اینکه اصلاً چه جوری باید به وجود بیاد؟

ببینید مشخص هست که من به اون طرف از طریق پیغام خصوصی و ... مشخصات کالام رو می دم و آدرسش رو می گیرم و می رم اداره پست و اون کالا رو برای آدرس مذکور پست می کنم،
    اون طرف هم در همون لحظه می تونه شماره کارت بانکی من رو بگیره و پول رو به صورت اینترنتی در عرض ایکی ثانیه کارت به کارت کنه.

سوال اصلی اینجاست که چه کسی باید اول پیش قدم بشه؟

ممکنه من اول برم و اون کالا رو پست کنم و اون طرف برام پولش رو نفرسته و آدرسش توی یه شهر دیگه باشه که نیارزه من برم دنبالش و پولم رو بگیرم یا اینکه یه آدرس دیگه و یا یه آدرس الکی داده باشه و کالا رو دریافت کنه و من رو دور بزنه!

و یا برعکس، ممکنه که اون اول پول رو بریزه و کارت به کارت کنه و من دو دره اش کنم و اون کالا رو نفرستم و به دلایل مزبور، پیگیری اش هم واسه اون طرف صرف نکنه!

راه حل چیه؟

ببینید وقتی که ما از یه فروشگاه اینترنتی معتبر خرید می کنیم که خودم بارها این کار رو کردم، اطمینان می کنیم که اون فروشگاه هیچ وقت نمی یاد با این کار، اعتبارش رو زیر سوال ببره و مشتریاش رو از دست بده.

ولی در این مورد، طرفین معامله دو تا شخصیت حقیقی هستن و ممکنه یکیشون کلاه بردار از آب دربیاد یا حتی کالا رو بفرسته ولی مشخصاتش رو الکی گفته باشه و یه جنس بنجل واسش بفرسته و یا اینکه اون طرف بعد از دریافت کالای درست و کامل، پول رو کم بفرسته و ....

آیا راه پیگیری راحتی در این مورد وجود داره یا فقط باید اعتماد کرد؟!

من خودم به چند تا از این دست فروش ها که CD و DVD های آموزشی و فیلم و غیره می فروشن اعتماد کردم و اونا هم از اعتمادم و اینکه می تونن دیگه در دسترس نباشن، سوء استفاده کردن و حدود 20 هزار تومنم رفت!!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا ما بعد قرنی پاسپورت گرفتیم گفتیم یه سفر بریم

حالا این پرواز چارتر چیه همش میگن؟؟

بعدش اینکه این روابط کاری آژانسهای مسافرتی چجوریه؟

من شنیدم تور های شهرستان واسطه هستن و در واقع یه درصدی میگیرن و کارهای اصلی سفر از تور تهران انجام میشه...این درسته؟

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

من شنیدم تور های شهرستان واسطه هستن و در واقع یه درصدی میگیرن و کارهای اصلی سفر از تور تهران انجام میشه...این درسته؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تبريك بابت پاسپورت دار شدنت ايشالا به زودي كل دنيارو بگردي :دي
    پرواز چارتر به پروازي ميگن كه يه موسسه يا تور (يا يه فرد) كل هواپيما رو بليطهاشو رزرو كنه و مسافر عادي ديگه اي راه نده
    روابط كاري منظورت چيه ؟

تورهاي شهرستان ها اكثرشون واسطه هستند درست هستحتي خيلي از تورهاي تهران هم واسطه تورهاي بزرگ هستند

در كل بسته به جايي كه مي خواي بري و سطح زبانت و اينكه تنهايي يا همراه داري ، من پيشنهادم اينه مي توني بدون تور هم بري چون خيلي از تورها الكي يه چيزي ميگن و يه كار ديگه انجام ميدن و براي اينكه سود بيشتري كنن از كيفيت ها ميزنن و .... اما اگه خودت بري راحت تر برنامه ريزي ميكني و ميتوني هرچي خودت بخواي با هر كيفيتي داشته باشي

14. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا خوندن کتابهای رومان ،روابط عمومی آدمو بالا میبره؟
    يه تايك 7،8،10 صفحه اي تو متفرقه هست در اين مورد نيازي تبود اينجا سوال كنيد فقط اونو بخونيد

در مورد موارد قرمز رنگ در متفرقه قبلا بحث هاي زيادي شده به جاي ايجاد اين بحث (كه تكراري هست ) اون تاپيك هارو بخونيد و اگه سوالي داشتيد همونجا بپرسيد بهتر است

در مورد غذاي توي راه
    خوب اين بسته به نوع سفر، مدت زمان سفر و مسير هست
    من خودم تو خيلي از سفرها (كه البته با وسيله شخصي برم) ترجيه ميدم تو شهرهاي بين راهم غذا بخورم تا هم اون شهر رو يه نظر ديده باشم هم مردمش رو ببينم هم اگه رستوران مخصوص با غذاي محلي داره ، غذاي خاص اون منطقه رو بخورم . اصولا با نظر شما كه اكثر رستورانهاي بين شهري بد هستند مخالفم (شايد چند سال پيش حرفتون درست بود اما الان خيلي بهتر هست)
    يا اينكه اگه وقت و حوصله و ماشين شخصي و مسير زيبا داشته باشيد ميشه اواع كباب درست كرد
    و اگه كلا ماشين شخصي نباشه يا وقت نباشه هم از روش كلمن گه دوست عزيزمون گفت ميشه استفاده كرد هم انئاع سانويج ها و غذاهايي كه البته بوي زيادي ندارند و احتمال خراب شدنشون كمتر هست مثل كوكو سبزي و سيب زميني استفاده كرد يا اينكه غذاهاي اماده (مثل هاني) خريد و به همراه كيسه هاي گرم كن غذا اونا رو گرم كرد (اسم درست اين كيسه ها رو نمي دونم :دي) و نوش جان كرد

16. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •