تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 1746 اولاول ... 858981041051061071081091101111121181582086081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اینجا وضعش خیلی خرابه از نظر تجربه...عضو گروپ fb ما شید یه سری اونجا تجربه خوبی دارن.
    1- دو بار S رو رو کیبور فشار بده تا چمپت به طور کامل از حرکت واسته 2-شیفت برای Smart Cast کردن هستش به طوری که وقتی شیفت رو نگه داری و مثلا با Maokai اسپل (W(Twisted Advance رو استفاده کنی) اگه موست رو روی دشمن مورد نظرت نگه داری اسمارت کست میشه و دیگه نیازی نیست کلیک کنی،یه کاره دیگه هم می کنه شیفت... اگه شیفت رو نگه داری به سمت نزدیک ترین دشمن میره و شروع میکنه اتو هیت زدن.
    ببخشید آقای با تجربه یکمی بگو ماهم بدونیم

2. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

smart cast تو این بازی خیلی تاثیر داره....ولی s زیاد به درد بخور نیست...کاربرد s تو دوتا زیاد بود ولی اینجا...تنها موقعیتی که s خیلی خوب جواب میده واسه Woukongo میتونی عجیب ترفو اوسکول کنی..

4. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این شاتل واقعا داره منو دیوانه میکنه!همش پینگش در حال تغیره,بچه ها به نظرتون از کجا بگیرم پینگش خوب باش
    من چند بار میخواستم این موضوع بگم ولی گفتم شاید تاپیک بریزه بهم ، من که خدوم از دست پینگ روانی شدم یک شرکت خوب کسی سراغ نداره بریم بگیرم ... من خودم سپنتا تا اینجا سپنتا و شاتل اه
    کسی تا حالا پینگ سیز داشته یا حول 120 تا 150 ...
    اینجا وضعش خیلی خرابه از نظر تجربه...عضو گروپ fb ما شید یه سری اونجا تجربه خوبی دارن.
    1- دو بار S رو رو کیبور فشار بده تا چمپت به طور کامل از حرکت واسته 2-شیفت برای Smart Cast کردن هستش به طوری که وقتی شیفت رو نگه داری و مثلا با Maokai اسپل (W(Twisted Advance رو استفاده کنی) اگه موست رو روی دشمن مورد نظرت نگه داری اسمارت کست میشه و دیگه نیازی نیست کلیک کنی،یه کاره دیگه هم می کنه شیفت... اگه شیفت رو نگه داری به سمت نزدیک ترین دشمن میره و شروع میکنه اتو هیت زدن.
    خوب تا حدودی درست ولی تو بازی که نمیشه شما تجربیات بزار اینجا ما هم رشد کنیم من خودم تا قبل اینکه solo /dou رانک تیم نرفته بودم اصلا نمیدونستم lol چی و چمپ هر کدوم چقدر میتونن تو بازی در جای خودشون مفید باشن !
    حالا من خودم برنامه دارم الان مدتی تازه بازی دستم اومد ..... مطالب خوبی جم میکنم ....

6. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این اسمارت کست و اتو اتک به درد نمیخورن، مثلا با dps فوق سریعی مثل YI میای شیفتو نگه می داری که بگیره طرفو بزنه ، بعد از اینکه کشتش وا می سته مثل ماست که نفر بعدی راحت بکشتش یا اینکه همون اول می ره مینیون رو می زنه!
    بهتره آدم خودش حواسشو جمع کنه کلیک کنه چون اینجوری درصد خطا کمتره مخصوصا وقتایی که باید تو یه ثانیه عکس العمل نشون داد

تازه یه مشکلی هم با شیفت دارم وقتی سه تا انگشتای وسطیم روی QWE باشه دیگه این انگشت کوچیکم Caps lock رو به جای شیفت می زنه :|

مسیر دقیقش چیه ?؟
    این مسیر دقیق موسیقی های کلاینت:
    League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0. 0.187\deploy\assets\sounds\ambient

اینم مسیر دقیق تصاویر هنری بازی:
    League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0. 0.70\deploy\assets\images\champions
    Last edited by *Necromancer; 08-08-2012 at 22:16.

8. 5 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دیروز از یکی دوستانم پرسید پینگ حدودی 180 با اسیاتک داشت داخل بازی ولی لیگ داشت .... اسیاتک منتفی
    متاسفانه یک نفر هست پینگ سبز داره اکثر اوقات بین 160 تا 120 ! یا حدودی 100 میره میگم نمیدونه چی ؟!!! البته گفته 128 و نامحدود .......... !

پ.ن ..... خوب یک چند مورد دیگه پارس انلاین مزخرف اصلا طرفش نرید ..................
    ولی به نظر صبانت پنگ خوبی میده یکی از دوستان گفت صبح تا 100 پینگ میده ؟!! ظهر حدودی به 200 میرسه ! ....

---------------
    این ایتم برای تانک چیز جالبی یا کلا برای همه Melee ها و figther ها .... مثلا Diana
    Sunfire Cape

این شنل اتشین 40 ارمور و 450 هیلنت افزایش میده
    موضوع جالبش اینکه Passive میتونه 40 تا مجیک دمج افزایش بده یعنی همون AB که وقتی به چمپ و NPC دشمن میرید این مقدار AB وارد میکنه بخاطر اون شعله دورشه
    Last edited by Fusi0n; 09-08-2012 at 18:34.

10. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

cape تقریبا جز ایتم های اصلیه کلیه melee هاست که باید به حریف بچسبن...مثه malphite woukong warwick olaf...و غیره....عزیزه من اونم Ap هست که مخفف ability power ه.....AB چیه دیگه).....اخه دیگه مستر smart cast میخواد واسه چی....چمپش کاملا یه بعدیه))...ولی واسه maok عجیب این smart cast چیزه خوبیه یا واسه brand..
    Last edited by Ehsan Fire; 10-08-2012 at 05:23.

12. 3 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اخه دیگه مستر smart cast میخواد واسه چی....چمپش کاملا یه بعدیه))..
    اصلا" هم اینطور نیست
    مستر یی AP هم داریم که وقتی W میزنه تو 5 ثانیه کل هیرو های دشمن روش Ult کنن نمی تونن بکشنش! با استفاده از Q کیل می گیره
    یه نوع Tanky master Yi هم داریم که وقتی تیم از نظر hp ضعیفه خیلی خوبه
    اینم یه نمونه Build اش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اسمایل هاتم یا ور دار یا درست کن
    Last edited by *Necromancer; 10-08-2012 at 07:49.

14. 4 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزه من اونم Ap هست که مخفف ability power ه.....AB چیه دیگه
    سلام اخه تکلیف مارو روشن نمیکنید من میگفتم AP گفتین این درست نیست AB بگید .... راستی شما بلاخره رفتید کدوم ISP دیدم دنبال شرکت خوب میگردید ..... ادی تونم بزارید تو EU ?!

مستر یی AP هم داریم که وقتی W میزنه تو 5 ثانیه کل هیرو های دشمن روش Ult کنن نمی تونن بکشنش! با استفاده از Q کیل می گیره
    یه نوع Tanky master Yi هم داریم که وقتی تیم از نظر hp ضعیفه خیلی خوبه
    چه جالب کمی لول میاد ولی این مورد تو رانک تیم و solo شوخی نیست یک بار موقیت باشه این تست می کنم
    Last edited by Fusi0n; 10-08-2012 at 13:01.

16. 5 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درسته مستر ap هم چیزه خوبیه...ولی فول پتانسیل مستر رو وقتی میتونی بگیری که اتکر ببندی...این اسمایل ها هم نتیجه یه عمر فیس گردیه ... ....به ماله فروم عادت ندارم...اخه وقتی چمپایی مثه annie brand oriana..هست دیگه کی مستر ap برمیداره....زیر wش هم یه disable بندازی حله...که تو هر تیمی حداقل یه دونه دارن..تانک نمیدونم ولی مطمعنا bruiser خوبی میشه به خاطر 6ش.....ما بازم برگشتیم سر همون مخابرات......دلتک سپنتا رو امتحان کردم ....هردو گند بودن....البته اون موقعها مخابرات هم گند بود....ولی الان مخابرات تقریبا عالی شده........تو وست:luck gene تو east:Ehsanfire....ماله westamo بن کردن نامردا....یادمه یه ماه پیش واسه هفت روز بن شدم...بد دیگه بن نشدم تا دیروز که باز میگه شما هفت روز بن شدی ...اخه چرا این چیزش ریست شد..:(...حالا ایمیل دادم فعلا شاید پیگیری کنن.....قبلا که فقط چسی میومدن....به خاطر احترام به کاربرا از بن در نمیاریم و این چیزا...از نت ایران که خبر ندارن..
    Last edited by Ehsan Fire; 10-08-2012 at 13:37.

18. 5 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

این mundo فوق العادست پنج نفری میریختن سرم باز نمیتونستن بکشنم
    راستی diana بهتره یا darus ؟

20. 2 کاربر از kingstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •