تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 108 از 157 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه مگه زلزله چیزه جدیدیه؟ ما خودمون در بست رو خطرناکترین گسل ایران هستیم.(تبریز) .هر لحظم ممکنه یه زلزله ی 8 ریشتری بیاد و زنده زنده خاکم کنه . اونی که باید بیشتر از همه بترسه منم نه شماها.همین چن ماه پیش هم که دوتا 6و نیم اومد پدرمو دراوورد و رفت و بچه هاش که تا 5.5 ریشتر هم قدشون میشد حسابی دمار از روزگارمون دراووردن .هنوزم که هنوزه اون قد و نیم قدهاش خواب رو حروم میکنه.اصلا توف به این دنیا که سرتاپا آشغاله

2. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این ها همه سیاه بازیه!
    Last edited by Iloveu-ALL; 11-12-2012 at 23:30.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وای به روزی که عوام بیسواد لب به تحلیل های تخصصی علمی بگشایند

5. 7 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینا هم با این تفکر که دنیا نابود میشه حبوبات نمیخرن .... تو تفکرشون اینه که شاید زلزله یا همچین چیزی بشه که دسترسی به غذا براشون سخت باشه و از روی گشنگی نمیرن ...
    به نظرم بعد از زلزله حبوبات فایده نداره چون باید پخته بشه و امکانات و شرایط خاصی میخواد
    مردم اگر کمی فکر میکرند گزینه های بهتری برای ذخیره سازی بود
    البته اگر واقعا فکر میکرند اوضاع طور دیگری میشد

7. 4 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این بحث به ریشه علمی قضیه کاری نداره . من اصلا یه تئوری میخوام مطرح کنم که مال خودمه! جایی هم حق ندارید بدون ذکر منبع استفاده کنید

این احساس و فکر منفی که امروز تعداد قابل توجهی از مردم جهان دچارش هستند، فارغ از اینکه با علم یا منطق جور باشد، معتبر است!

توضیح: چیزی از این افکار و احساسات منفی بیرون میاد. چه برای عده کمی که معتقد به پایانند چه برای عده بیشتری که معتقد به وقایع ناگوارند. اگه به قانون جاذبه معتقد باشید درمیابید در صورتی مردم دنیا فکر کنند دنیا رو به نابودی میره واقعا هم خواهد رفت (کما اینکه همین 1 دهه اخیر رو بررسی کنید می بینید وضع دنیا مدام بدتر شده) و یا برعکسش، شما ممکنه بگید این احساسات نتیجه سیگنالهاییست که کائنات به ذهن ما فرستاده و یک نشانه است. یا اصلا هیچ کدوم اینها رو قبول نداشته باشید. در این صورت هم باز این افکار و احساسات معتبرند چون این موضوع نتیجه ای خواهد داشت. قطعا نتیجه ای خواهد داشت حتی اگر صرفا از روی خرافات باشند. ساده ترین نتیجه ش ترس و ناامیدی هست. نتیجه گیری: هیچکس نمیتونه ادعا کنه هیچ اتفاقی نمیفته! با فرض اینکه این تاریخ خرافه باشه و علم هم هیچ چیز مشکوکی پیش بینی نکرده باشه، باز هم باید گفت این احساس و افکار به خودی خود معتبرند و چیزی از دل اینها بیرون میاد و اینها بی تاثیر نیستند.
    با یه جمله جالب از کتاب مارک فیشر - instant millionaire تمام میکنم: در تقابل منطق و خیال، همیشه خیال پیروز است.
    Last edited by Nocturne; 12-12-2012 at 06:30. دليل: اضافه کردن نتیجه

9. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

فکر نمی کردم گسترش این موضوع تا این حد باشه
    چند تا بچه ابتدایی داشتن باهم صحبت می کردند اتفاقی شنیدم در این خصوص برام جالب بود
    - مامانم میگه چند روز دیگه قیامت می شه و هممون می میریم
    - دروغه، فقط خدا میدونه کی می میریم
    - مامانم می گفت تو قران هم گفته زلزله می شه
    - اینا رو قران نمی گه، اخبار می گه
    - همهون می میریم و آدمهای خوب میرن بهشت آدم بدها جهنم بعد دوباره زنده می شیم
    - نه نمیمیریم 5 روز تاریک میشه، مدرسه تعطیل می شه، خوبه ما هم همش می خوابیم

تعجب کردم چقدر این موضوع در جامعه ما عمیق شده
    چیزی نگفتم، اگه هم می خواستم چیزی بگم فقط باید می گفتم
    اینها دروغه، به درس و مشقتون برسید
    هر چند اگر هم عقیده داشتم این موضوع راست هم باشد دانستن آن برای آنها جز نگرانی ارمغان دیگری نداشت
    من فقط گوش کردم

11. این کاربر از mokarx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

میگم اگه دنیا خواس تموم شه که ییهو! این اتفاق نمیفته که... از الان باید نشونه هاش ظاهر میشد...البته ما که به جز شایعات چیز دیگه ای نشنیدیم...شاید اینم خودش یکی از نشونه های پایان دنیا باشه!

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میگم اگه دنیا خواس تموم شه که ییهو! این اتفاق نمیفته که... از الان باید نشونه هاش ظاهر میشد...البته ما که به جز شایعات چیز دیگه ای نشنیدیم...شاید اینم خودش یکی از نشونه های پایان دنیا باشه!

حداقل یک دهه ست داریم نشونه هاش رو می بینیم. بلاهای طبیعی مختلف از یک طرف بحران های سیاسی و اقتصادی از طرف دیگه . اگه کل موضوع تقویم مایا چرند هم باشه به هرحال این احساس و فکر منفی بشر نسبت به اوضاعش وجود داره و حتی ممکنه این تاریخها بهانه قرار گرفته باشن. نظری که مطرح کردم وامدار عقاید فروید. واقعیت الزاما چیزی که بیرون اتفاق میفته نیست بلکه اونچه در ذهنت رخ میده هم واقعیته و بلکه واقعیت واقعی همینه! و این چیزیست که اتفاق افتاده و نمیدونم دلیل اصلیش چیه. آیا جنگ طلبی کشورها دلیلش هست آیا آسیب زدن انسان مدرن به محیط زیست عاملشه. چه چیزی عامل این بدبینی بشر نسبت به آینده ش هست در حوضه تجربی. از اون طرف فرد وقتی به سراغ حوضه غیر تجربی مثل دین یا ÷یشگویی ها میره با تصویری به شدت ناامید کننده روبرو میشه!! و بعد این دوتا رو با هم تطبیق میده. شواهد تجربی رو تطبیق میده با اونچه در موضوعات غیرتجربی خونده یا شنیده و میگه این همونه!

14. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این بحث به ریشه علمی قضیه کاری نداره . من اصلا یه تئوری میخوام مطرح کنم که مال خودمه! جایی هم حق ندارید بدون ذکر منبع استفاده کنید

این احساس و فکر منفی که امروز تعداد قابل توجهی از مردم جهان دچارش هستند، فارغ از اینکه با علم یا منطق جور باشد، معتبر است!

توضیح: چیزی از این افکار و احساسات منفی بیرون میاد. چه برای عده کمی که معتقد به پایانند چه برای عده بیشتری که معتقد به وقایع ناگوارند. اگه به قانون جاذبه معتقد باشید درمیابید در صورتی مردم دنیا فکر کنند دنیا رو به نابودی میره واقعا هم خواهد رفت (کما اینکه همین 1 دهه اخیر رو بررسی کنید می بینید وضع دنیا مدام بدتر شده) و یا برعکسش، شما ممکنه بگید این احساسات نتیجه سیگنالهاییست که کائنات به ذهن ما فرستاده و یک نشانه است. یا اصلا هیچ کدوم اینها رو قبول نداشته باشید. در این صورت هم باز این افکار و احساسات معتبرند چون این موضوع نتیجه ای خواهد داشت. قطعا نتیجه ای خواهد داشت حتی اگر صرفا از روی خرافات باشند. ساده ترین نتیجه ش ترس و ناامیدی هست. نتیجه گیری: هیچکس نمیتونه ادعا کنه هیچ اتفاقی نمیفته! با فرض اینکه این تاریخ خرافه باشه و علم هم هیچ چیز مشکوکی پیش بینی نکرده باشه، باز هم باید گفت این احساس و افکار به خودی خود معتبرند و چیزی از دل اینها بیرون میاد و اینها بی تاثیر نیستند.
    با یه جمله جالب از کتاب مارک فیشر - instant millionaire تمام میکنم: در تقابل منطق و خیال، همیشه خیال پیروز است.
    داستان قانون جاذبه که بیشتر معروفیتش به خاطر فیلم مسخره راز هست مثل این ماجرای پایان جهان هیچ سند و مبنای علمی نداره...
    مثال نقض این جاذبه بسیار قدرتمند میتونه این باشه که بیاییم از چیزهای کوچکتر شروع کنیم و ببینم واقعا قدرت افکار و احساسات تا کجاست!
    قبل از اینکه نیروی ذهن خرافه پرستها بخواد جهان رو تغییر بده چطوره که یک آدم عاقل که طور دیگه فکر میکنه رو بین صدهزار نفر از اونها بگذاریم و بخواهیم که با قدرت افکارشون نظر این یک نفر رو عوض کنند
    و در مقیاس بزرگتر میشه گفت که باید احساسات اکثریت مردم جهان بر اقلیت تاثیر بگذاره:
    به این معنی که [ اگر اکثریت خوشحال هستند ==> همه خوشحال بشن ] و در مورد ناراحتی و ترس سایر احساسات هم به این شکل.

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

حداقل یک دهه ست داریم نشونه هاش رو می بینیم. بلاهای طبیعی مختلف از یک طرف بحران های سیاسی و اقتصادی از طرف دیگه . اگه کل موضوع تقویم مایا چرند هم باشه به هرحال این احساس و فکر منفی بشر نسبت به اوضاعش وجود داره و حتی ممکنه این تاریخها بهانه قرار گرفته باشن. نظری که مطرح کردم وامدار عقاید فروید. واقعیت الزاما چیزی که بیرون اتفاق میفته نیست بلکه اونچه در ذهنت رخ میده هم واقعیته و بلکه واقعیت واقعی همینه! و این چیزیست که اتفاق افتاده و نمیدونم دلیل اصلیش چیه. آیا جنگ طلبی کشورها دلیلش هست آیا آسیب زدن انسان مدرن به محیط زیست عاملشه. چه چیزی عامل این بدبینی بشر نسبت به آینده ش هست در حوضه تجربی. از اون طرف فرد وقتی به سراغ حوضه غیر تجربی مثل دین یا ÷یشگویی ها میره با تصویری به شدت ناامید کننده روبرو میشه!! و بعد این دوتا رو با هم تطبیق میده. شواهد تجربی رو تطبیق میده با اونچه در موضوعات غیرتجربی خونده یا شنیده و میگه این همونه!
    شما کلا موافق این قضیه آخرالزمان هستی یا مخالف؟... جنگ و خونریزی همیشه بوده...از وقتی که اولین خونواده های انسانی و اولین قبایل به وجود اومدن حتی خیلی بیشتر از الان...قبلا جمعیت انسان 1 میلیارد بود و یه عالمه جنگ الان 7 میلیارده و نصف اون موقع هم نمیجنگیم!... اینا دلایل قانع کننده نیست!... البته بازم میپرسم شما واقعا اعتقاد داری آخر ماه دنیاتموم میشه؟

17. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •