خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز تو همون اداره پلیسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز تو همون اداره پلیسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نقشه مشخص کرده ، Mark ژده.
مستر فریز هم همونجای قبلیه (بالای نقشه دست راست مشخصه ، فکر می کنم همون پلیس استیشن) باید Nora رو پیدا کنی و بعد بهش خبر بدی.
شما برو توی منوی اصلی و روی گزینه ای که درصد بازی رو نوشته کلیک کن
حالا ببین قسمت اصلی بازی چی ها 100 درصد هستن و چیا نیستن
اگه ازش یک عکس بتونی بزاری بهتره
شما وقتی به اون سالنی که وسطش آبه رسیدی Ctrl + Space رو بزن تا بره زیر سقف پایین ، اونجا یک دریچه هست ، برو بالا و و با F به سقف بچسب ، همین مسیر رو برو تا به Two - Face برسی
آقا کسی نبود کمک کنه؟
بعد از گرفتن کد از هلیکوپتر میام جلو سر درِ شهر...اما قفله قرمزه! از بالایه دیوار هم که نمیشه رفت...
یعنی ایراد از کرکه؟ یا من چیزیو از قلم انداختم؟
آپدیت 1.1 رو نصب کن درست میشه
قبل از کپی کردن آپدیت حتما از فایل های قبلی بک آپ بگیر ممکنه سیوهات خراب بشه
Last edited by virus2009; 30-01-2012 at 17:28.
دستت درد نکنه داداش.اما اگه میشه لینکشم میتونی بهم بدی؟
چون هرچقدر تو سایتا گشتم نتونستم دانلود کنم...
تو تاپیک حل مشکلات بازی چندبار لینکش رو گذاشتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این آپدیت فقط و فقط برای مشکل افت فریم بازی با DX11 هست ( تازه اون رو هم فقط بهش 7 - 8 تا فریم اضافه می کنه ! تو همین تاپیک مقایسه اش رو با تصویر گذاشته بودم .... )
مشکل این دوستمون اینه که نمی تونه اون قفل رو باز کنه ...
تا اونجایی که من می دونم اینجای بازی هیچ باگی نداره ...
اگر کد رو از هلیکوپتر گرفتین ، باید بیاین جلوی همون قفل قرمزه و به روش همیشگی ه.ک اش کنید ...
فقط یه خورده از قبلی ها سخت تره و باید کلمه های بیشتری رو امتحان کنید .... همین !![]()
چطوری میشه با cat woman بازی کرد؟
من الکی که یک حرفی رو نمیزنم
ایشون مشکلش اینکه اصلا نمیتونه به قفل دست بزنه انگار کدی که روی هلیکوپتر بوده رو دانلود نکرده
یک نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت دو صفحه درموردش صحبت کردیم آخر با نصب آپدیت 1.1 حل شد
Xbox یا PC .. ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)