[
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
حالا کجاشو دیدی...این تازه اولشه...![]()
[
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
حالا کجاشو دیدی...این تازه اولشه...![]()
به نکته ی جالبی اشاره کردید!وای خدا من تو کف این مطلب بودم که چطور انوشیروان رازی شده مو هاشو بتراشه
آخه کلا" آدم مو قشنگیه
تو سریال نردبامی به آسمان مو هاش خیلی خیلی بلند بود(عکس اول):
![]()
میرباقری تو گفتگو با مجله مثلث گفته هنوز احتمال پخش صحنه های حضرت ابوالفضل ( ع) هست داره رایزنی میکنه
قسمت چندم قراره شهادت حضرت عباس رو نشون بدن؟میرباقری تو گفتگو با مجله مثلث گفته هنوز احتمال پخش صحنه های حضرت ابوالفضل ( ع) هست داره رایزنی میکنه
اگه اشتباه نکنم 20
21 پخش میشه..
خودش مي گفت هشت تا بخيه خورده بود ،بعد از اون اين اتفاق افتاده است
مگه جومونگ سریال روز دنیاست ؟!!!!!!!!!!!!!خداییش این سریال خیلی جلوتر از بقیه سریال هاست و به نظر من با سریال های روز دنیا برابری می کنه .
مثلا توی جومونگ وقتی به یک نفر شمشیر می زنند هیچ اتفاقی نمی افته حتی خون آنچنانی هم نمیاد ولی تو مختار جهش خون را به زیبایی نشان داده بودند .
خیلی فیلم خوش ساختی هست.
جنگ عینالورده در قسمت نوزدهم "مختارنامه" به تصویر کشیده میشود
با پخش قسمت نوزدهم مجموعه "مختارنامه" مخاطبان شاهد دومین جنگ بزرگ این سریال هستند. به گزارش خبرگزاری مهر، در این قسمت نبرد عین الورده به تصویر کشیده میشود که طی آن سپاه توابین با رهبری سلیمان صرد خزاعی با سپاه شام نبردی سخت و جانانه میکند.
هفته گذشته و در قسمت هجدهم این سریال تلویزیونی، لشگر کشی سلیمان صرد خزاعی و سپاه توابین به سمت عین الورده به تصویر کشیده شد. در این قسمت نبرد سلیمان و یارانش طی دو مرحله با سپاه شام نمایش دادهمیشود.
در مرحله اول حریف آنان سپاهی به رهبری شرحبیل بن ذی کلاع است که نقش او را در این سریال ولی الله مومنی ایفاء میکند. مرحله دوم نبرد توابین با سپاه شام نیز زمانی اتفاق میافتد که سپاه شام توسط حصین بن نمیر با بازی سیامک اطلسی رهبری و هدایت میشود.
از دیگر وقایع این قسمت می توان به دستگیری مختار توسط بن یزید حاکم زبیری کوفه اشاره کرد. همچنین در این قسمت مخاطبان شاهد حضور دوباره فرهاد اصلانی در نقش ابن زیاد و محمود جعفری در نقش معقل با گریمی جدید و متفاوت هستند. با پخش این قسمت بازی ولی الله شیراندامی در نقش سلیمان صرد خزاعی نیز در سریال مختارنامه به پایان رسیده و این بازیگر پیشکسوت از مختارنامه خداحافظی میکند.
نه ولی تو سریال های کره ای جز بهترین هاست .
فکر کنم این قسمت 19 قشنگ باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)