اخه یه جوایی خسته شدن از این همه نتایج درخشان![]()
اخه یه جوایی خسته شدن از این همه نتایج درخشان![]()
فرانکفورت نیم فصل اول خوب نتیجه گرفته بود و به خاطر فرم درخشان گکاس بود که 14تا گل زد ولی تو نیم فصل دوم با افت فاحش گکاس،فرانکفورت هم داغون شدش.
Bayern Munich hopeful of signing Benfica's Fabio Coentrao for €20m
سران بایرن امیدوار هستن که با ۲۰ میلیون یورو کونترائو رو به مونیخ بیارن
بنفیکا ارزش این بازیکن رو ۳۰ میلیون یورو اعلام کرده اما از اونجا که غیر از بایرن هیچ تیم دیگری مذاکره ی جدی برای
به خدمت گرفتن کونترائو رو شروع نکرده، سران بایرن امیدوارن بتونن کونترائو رو با ۲۰ میلیون یورو به مونیخ بیارن . گفته
میشه رئال مادرید هم دنبال امضای قرارداد با این بازیکن هست، اما تا امروز هیچ قراردادی امضا نشده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------
رومنيگه: بعيد است به اين زودي ها با مديران شالكه براي خريد مانوئل نوير به توافق برسيم
كارل هاينس رومنيگه، رئيس باشگاه بايرن مونيخ، اعلام كرد كه انتظار ندارد انتقال مانوئل نوير، دروازه بان شالكه، به اين زودي ها به سرانجام برسد.
بايرني ها خريد مانوئل نوير را به عنوان هدف اول شان در بازار نقل و. انتقالات اعلام كرده اند اما هنوز هيچ توافقي بين مديران دو باشگاه صورت نگرفته است. بايرني ها با مبلغي كه باشگاه گلزن كرشني براي خريد نوير اعلام كرده، اصلا موافق نيستند.
او در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" من واقعا فكر نمي كنم ما بتوانيم به يك توافق سريع دست پيدا كنيم.من همچنين مطمئن نيستم كه بايرن و شالكه بتوانند روي مبلغي براي جابجايي نوير به توافق برسند. اما بايد صبر كرد و منتظر ماند. پنجره نقل و انتقالات تا چهار ماه ديگر باز است."
گفته مي شود اگر بايرني ها نتوانند نوير را به خدمت بگيرند، هاينس مولر، دروازه بان 32 ساله ماينس را خواهند خريد.
Karl-Heinz Rummenigge: Bayern Munich and Schalke will not reach quick agreement for Manuel Neuer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------
نوري شاهين: مورينيو باعث پيشرفت بيشتر من مي شود /نوري شاهين، ستاره ترك تبار دورتموند، اعلام كرد كه در پايان فصل اين باشگاه را ترك خواهد كرد و به رئال مادريد خواهد پيوست.
به خاطر پول به رئال نرفتم
او در كنفرانس مطبوعاتي امروزش گفت:" من از برداشتن اين قدم بسيار خوشحالم. رفتن از اين باشگاه بري من بسيار دشوار است. من طرفدار بورسيا دورتموند هستم و. هميشه هم طرفدار اين باشگاه مي مانم.
دلم براي دورتموند و بوتدس ليگا تنگ مي شود و همچنين براي كشورم. مي خواهم از همه آنهايي كه از من حمايت كردند، تشكر كنم."
اين ستاره 22 ساله همچنين سرمربي تيمش، يورگن كلوپ را مورد ستايش قرار داد اما تاكيد كرد كه براي پيشرفت كردن به اين انتقال نياز دارد. او همچنن گفت كه براي انجام اين انتقال با مسوت اوزيل، ستاره سابق وردربرمن و دوست نزديكش مشورت كرده است.
" مورينيو من را يك قدم جلوتر خواهد برد.
خداحافظي كردن با هم تيمي هايم براي من بسيار سخت و ناراحت كننده است. آنها در قلب من جاي دارند و خداحافظي با آنها براي من بسيار احساسي خواهد بود. براي من گزينه هاي زيادي وجود نداشت كه بخواهم به خاطرشان دورتموند را ترك كنم زيرا دورتموند براي من بسيار باارزش است.
---------------
نوری شاهین، خرید جدید باشگاه رئال مادرید، که امروز به طور رسمی پیوستنش به این باشگاه را اعلام کرد گفت که دلیل این انتقال پول نبوده است.این بازیکن 22 ساله امروز اعلام کرد که در پایان فصل از دورتموند جدا خواهد شد و باشگاه رئال نیز توافق دو باشگاه برای انتقال این ستاره ترک تبار را تایید کرد.او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه دورتموند گفت:" پول دلیل این انتقال نبود. تا وقتبی سالم باشم، می توانم پول کافی به دست بیاورم. رئال بزرگترین باشگاه دنیاست. من از اینکه به این باشگاه آمده ام بسیار خوشحالم. این بزرگترین باشگاهی است که شما به عنوان یک بازیکن می توانید در آن بازی کنید. این موقعیتی است که من همیشه به آن فکر می کردم. تنها به این دلیل است که من دورتموند را ترک می کنم.من بازیکنی هستم که این فرصت را پیدا کرده که به رئال برود. من با این باشگاه قراردادی 6 ساله امضا کردم. این تصمیم سختی بود زیرا من طرفدار دورتموند هستم و دورتموند همیشه باشگاه من خواهد بود."سخت ترین قفسمت قضیه اعلام کردن آن بود. دلم برای یورگن کلوپ تنگ می شود. من همه اعضای باشگاه را به ال کلاسیکوی بعدی دعوت می کنم."
'Jose Mourinho will bring me one step further' - Borussia Dortmund's Nuri Sahin announces Real Madrid moveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
به بایرن بره خیلی به نفعشه...شنیده بودم رئال هم دنبالشه...مثل همیشه با پول بیشتر نخره خوبه...Bayern Munich hopeful of signing Benfica's Fabio Coentrao for €20m
این مسئولان شالکه هم دیگه شورش رو دراوردند...همه راضی اند جز اینا!!!رومنيگه: بعيد است به اين زودي ها با مديران شالكه براي خريد مانوئل نوير به توافق برسيم
بالاخره فصل بعد به عنوان بازیکن ازاد میره بایرن...پس چه بهتر یه 10 یا 15تا این وسط سود کنید!
بایرن اکادمی خوبی داره یه دروازه بان اون تو ندارن ؟:دي
اینا اگه فقط دروازه بان میخواستند مگه بوت چش بود؟!
در ضمن دروازه بان اکادمی هرچقدر هم خوب باشه دیگه فیکس بایرن یه کم براش بزرگه...
ماریو گومز در بین رکوردداران هت تریک بوندس لیگا
به گزارش وبسایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران ماریو گومز ستاره بایرن و آقای گل بوندسلیگا فصل بی نظیری را تجربه کرد. او در دیدار این هفته بایرن مقابل سنت پائولی موفق شد پنجمین هت تریک خود در این فصل را انجام دهد و از این حیث دیتر مولر از باشگاه کلن را که در فصل 77-1976 موفق شده بود چهار بار هتریک کند پشت سر بگذارد.
بایرن با گلباران سنت پائولی در دیدار هفته 33ام بهترین نتیجه تاریخ باشگاه را در دیدار های خارج از خانه کسب کرد. در این دیدار ماریو گومز موفق شد برای پنجمین بار در این فصل با پیراهن بایرن هتریک کند و در رتبه دوم تاریخ هتریکی های بوندسلیگا جای گیرد. گرد مولر افسانه ای با شش هتریک در فصل 72-1971 بالاتر از گومز در این جدول قرار دارد.
جدول هتریکی های بوندسلیگا به این صورت می باشد:
1- گرد مولر (بایرن مونیخ) با شش هتریک در فصل 72-1971
2- ماریو گومز(بایرن مونیخ) با پنج هتریک در فصل 11-2010
3- گرد مولر(بایرن مونیخ) با چهار هتریک در فصل 74-1973 و دیتر مولر ( باشگاه کلن) با چهار هتریک در فصل 77-
------------------------------------------
آگسبورگ به بوندسلیگا صعود کرد
آگسبورگ توانست به رقابتهای بوندسلیگای فصل بعد راه یابد. آنها این صعود را پس از برد دو بر یک مقابل FSV فرانکفورت به دست آوردند.
تماشاگران در ورزشگاه ایمپولس بسیار مضطرب بودند، چرا که تیم میهمان در دقیقه 3 با پنالتی یورگن گیاسولا پیش افتاد. اما میشاییل ثورک بازی را به تساوی کشاند و سپس اشتفان هاین گل برتری را زد تا مردان یوس لوهوکای صعود کنند.
آنها فصل پیش به پلیآف صعود رسیده بودند اما با باخت مقابل نورنبرگ نتوانستند به دسته برتر راه یابند.
این اولین باری است که آنها موفق به صعود می شوند.
دیگر تیم صعودکرده هرتابرلین است که ماه پیش صعودش را به عنوان تیم اول قطعی کرد.
البته صعود آگسبورگ هنوز از نظر ریاضی قطعی نیست، اما برای آن که بوخوم، تیم سوم جدول جای آنها را بگیرد، باید فاصله تفاضل گل دو تیم که 20 گل است را در هفته آخر جبران کند!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------
Borussia Dortmund tell Arsenal Mario Gotze is not for sale at any price
هانس یوآخیم واتزکه، مدیر دورتموند اعلام کرد که ماریو گوتزه به هیچ قیمتی فروشی نیست . گوتزه ی ۱۸ ساله
محصول آکادمی دورتموند هست که در این فصل ۶ گل برای این تیم زده . گفته میشه گوتزه مورد توجه تیم های
لیگ برتر بخصوص آرسنال قرار گرفته اما سیاست باشگاه دورتموند حفظ استعدادهای باشگاه هست .
.
نه بابا نویر مال ماس . اینا بازیه همش . اگه بایرنه که تا ۴ ماه دیگه یه چیزیم از شالکه میگیره و نویرم روش. ولی جدا از شوخی اگه بحث سر ۶ میلیون اختلاف هست که به نظرم ارزش هزینه رو داره . دیگه وقتی قیصر میگه ۵۰ میلیونم برا نویر باید بدیم دیگه حرفی نمیمونه که . بابا بحث سر حداقل حداقل ۱۰ سال بیمه شدن دروازمون هست .
کونترائو هم که انتخابش اگه غیر از بایرن باشه اشتباه بزرگی کرده . با توجه به ضعفمون تو اون پست، توی بایرن میتونه رو فیکس بودن تو تمام بازی ها حساب کنه .
خدایی بایرن همین نویر و کونترائو رو بگیره دیگه تکمیله . هافبکا که شواینی و روبری میترکونن . من هنوزم تو کفم فن خال چجوری با این نفرات تونس اون نتایج درخشان رو بگیره. راستی آقای گل بوندس ۲ رم میخواد بگیره بایرن .
میگم خبری از کلوزه نیس ؟ میمونه یا میره آخر سر ؟
.
Bayern Munich's Thomas Kraft undergoing medical with Hertha Berlin - report
توماس کرافت دروازه بان ۲۲ ساله ی بایرن پس از احتمال اومدن نویر به مونیخ، به فکر اینه که تابستان بایرن رو
به مقصد هرتا برلین ترک کنه . طبق گزارشات کرافت قرار هست با هرتا قراردای ۲ ساله امضا کنه و الآن هم از
نظر پزشکی تحت نظر هرتابرلین هست . کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن در این مورد گفته: " قابل درک هست
که توماس میخواد شماره یک تیم باشه اما ما در این مورد نمیتونیم تضمینی بدیم."
----------------------------------------------
Bayern Munich target Nils Petersen eyes Hamburg move - report
بعد از اینکه انرژی کوتبوس در این فصل نتونست موفق بشه به بوندس لیگای ۱ صعود کنه به نظر میرسه دوران حضور
پترسن در این تیم تموم شده باشه . حالا نیلز پترسن مهاجم ۲۲ ساله ی کوتبوس که این فصل با ۲۴ گل زده در ۳۲
بازی موفق شد آقای گل بوندس لیگای ۲ بشه باید برای ادامه ی فصل حرفه ایش بین هامبورگ و بایرن انتخاب کنه .
طبق گزارشات، بایرنی ها مذاکراتشون رو بر طبق بندی در قرارداد پترسن که اجازه میده اون در قبال ۲.۸ میلیون یورو
این تیم رو ترک کنه آغاز کردن .
.
قراردادش تموم شده؟میگم خبری از کلوزه نیس ؟ میمونه یا میره آخر سر ؟
پیشنهادی از جایی رو هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)