تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 109 اولاول ... 85898104105106107108109 آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

وخداوند عدالت را آفرید ......
    وقتی بنده شروع به بحث میکنم ، اینجا صد جور قانون داره ، حرف درمورد جامعه شناسی میشه مربوط به دین ولی دعوای دینی نمیشه حرف درمورد دین ، حرفی نیست ، اگر مشکل حرفای منه ، که نمیزنم
    نه دوست من ، چنین برداشتی از تذکر نکنید .
    هدف صرفا حفظ چارچوب تاپیک هست و بس ، اینم برای اینکه بتونیم این بحث رو همچنان در انجمن داشته باشیم و مشکلات گذشته تکرار نشه .

DΔRK عزیز برای حفظ چارچوب تاپیک مباحث تاپیک رو دقیق دنبال می کنن .

2. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

با تشکر فراوان از مدیر انجمن علمی از این پس با رعایت قوانین بحث ها از سر گرفته می شود.
    حال با حفظ آرامش یکی از موضوعات فلسفی را انتخاب کنید و بر روی اون بحث کنید.
    در ارسال ها نباید بحث دینی یا ضد دینی مطرح گردد.

4. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

نه دوست من ، چنین برداشتی از تذکر نکنید .
    هدف صرفا حفظ چارچوب تاپیک هست و بس ، اینم برای اینکه بتونیم این بحث رو همچنان در انجمن داشته باشیم و مشکلات گذشته تکرار نشه .

DΔRK عزیز برای حفظ چارچوب تاپیک مباحث تاپیک رو دقیق دنبال می کنن .
    فقط یه انتقاد کوچیک به اعمال قانون بود
    از زحمات ایشون هم صمیمانه تشکر میشه امیدوارم بالاخره موفق بشن ، این بحث رو به راه راست هدایت کنند

با تشکر فراوان از مدیر انجمن علمی از این پس با رعایت قوانین بحث ها از سر گرفته می شود.
    حال با حفظ آرامش یکی از موضوعات فلسفی را انتخاب کنید و بر روی اون بحث کنید.
    در ارسال ها نباید بحث دینی یا ضد دینی مطرح گردد.
    خب حالا یه سوال !
    این بحث قبلی که مطرح شد (علیت ) ربطی به دین نداشت ؟
    وقتی راجع به علم هم صحبت داریم میکنیم ، بحث دینی و ضد دینی مطرح میشه ، راجع به جامعه شناسی صحبت میکنیم ، بحث دینی میشه ، هر چی میگیم ، مربوط به دین میشه ، الان اگه شروع بکنیم بخواییم راجع به عشق هم صحبت کنیم یه نفر پیدا بشه شعرهای حافظ رو بزاره میگن بحث ربط به خدا شد پس بحث دینی میشه ! حالا این خودش میشه یه موضوع برای بحث که چطور باید توی فلسفه یه موضوعی پیدا کرد که به دین ربطی نداشته باشه و بشه راجع بهش صحبت کرد ، ما اومدیم درباره ی علوم زیستی صحبت کردیم به دین برخوردیم توی این تاپیک حالا چه برسه به فلسفه
    به یاد فریدون فرخزاد بزارید من یه پیشنهاد خفن بدم واسه ی بحث :
    میخوایین راجع به نون سنگک صحبت کنیم ؟
    Last edited by Hasan.M; 28-11-2011 at 14:55.

6. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

خب حالا یه سوال !
    این بحث قبلی که مطرح شد (علیت ) ربطی به دین نداشت ؟
    وقتی راجع به علم هم صحبت داریم میکنیم ، بحث دینی و ضد دینی مطرح میشه ، راجع به جامعه شناسی صحبت میکنیم ، بحث دینی میشه ، هر چی میگیم ، مربوط به دین میشه ، الان اگه شروع بکنیم بخواییم راجع به عشق هم صحبت کنیم یه نفر پیدا بشه شعرهای حافظ رو بزاره میگن بحث ربط به خدا شد پس بحث دینی میشه ! حالا این خودش میشه یه موضوع برای بحث که چطور باید توی فلسفه یه موضوعی پیدا کرد که به دین ربطی نداشته باشه و بشه راجع بهش صحبت کرد ، ما اومدیم درباره ی علوم زیستی صحبت کردیم به دین برخوردیم توی این تاپیک حالا چه برسه به فلسفه
    به یاد فریدون فرخزاد بزارید من یه پیشنهاد خفن بدم واسه ی بحث :
    میخوایین راجع به نون سنگک صحبت کنیم ؟
    اگر ما نخوایم به دین مربوط بشه نمیشه
    ما بحث علمی را ادامه میدیم و با بعد دینیش کاری نخواهیم داشت
    با نظرات دین در مورد موضوع مورد بحث کاری نخواهیم داشت
    از بعد علمی به موضوعات نگاه میکنیم
    اگر در این دایره نمیتونید صحبت نکنید لطفا نکنید
    من هم خیلی دوست دارم بحث کامل باشه اما قوانین سایت این اجازه را نمیده

8. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینطور تک بعدی نگاه کردن از بیخ غلطه بحث یا نباید کرد یا باید کامل و از همه جنبه ها کرد!
    بعدشم ما درباره دین نمیخوایم بحث کنیم بلکه ممکنه بخوایم از دیدگاه دین روی مسئله بحث کنیم فکر نکنم مشکل آنچنانی داشته باشه با قوانین
    در غیر این صورت لطفا تاپیک جمع بشه بریم پی زندگی چون اینجوری بحث نامعتبر خواهد بود

10. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

اینطور تک بعدی نگاه کردن از بیخ غلطه بحث یا نباید کرد یا باید کامل و از همه جنبه ها کرد!
    بعدشم ما درباره دین نمیخوایم بحث کنیم بلکه ممکنه بخوایم از دیدگاه دین روی مسئله بحث کنیم فکر نکنم مشکل آنچنانی داشته باشه با قوانین
    در غیر این صورت لطفا تاپیک جمع بشه بریم پی زندگی چون اینجوری بحث نامعتبر خواهد بود
    تاپیک همچنان به کار خودش ادامه خواهد داد
    طبق قوانین و برای جلوگیری از دور شدن از موضوع اصلی بحث تک بعدی دنبال خواهد شد
    وقتی شما از جنبه دینی موضوعی را مطرح کنید دوستان دیگر نیز از جنبه ضد دینی میان و شما را به چالش میکشن و باز دوباره همون اتفاق می افته
    پیشنهاد من اینکه اگر نظر دین مطرح شد اشاره بشه که این نظر دین است تا بقیه اون را نظر شما در نظر نگیرند
    حدالامکان سعی کنید این موضوعات مطرح نشن

محتوای مخفی: دیدگاه آلبرت انیشتین در مورد دین 

انیشتین میان سالهای 1930 و 1948 اقدام به نگارش مجموعه مقالاتی کرد و در این مقالات دیدگاه های خود را در زمینه دین بسیار واضح بیان کرد. وی گفت دین تا کنون از دو فاز گذشته است. یکی دین هراسناک قدیمی که جایگزین دین اخلاق و رفتاری اخلاقی شد، اما مرحله سوم که در شرف آمدن است دین کیهانی نام دارد، پیوستن دین وعلم . انیشتین آن را به عنوان سومین بهشت خود در نظر گرفت و گفت - همچون اسپیونزا- تنها کسانی که از حس حیرت و شگفتی در عقلانیت و زیبایی جهان برخوردار هستند می توانند دانشمندان و متألهان واقعی باشند. او گفت ایده یک وجود که در وقایعی همچون وقوع معجزات دخالت می کند بخشی از دینی کیهانی را تشکیل نمی دهد بلکه دین و علم را با یکدیگر ترکیب کند. وی گفت : " دانشمندان جدی علم تنها کسانی هستند که بسیار دیندار باشند "

محتوای مخفی: انیشتین به چه نوع خدایی اعتقاد دارد 

به خداوندی که قوانین تغییر ناپذیر طبیعت را خلق کرده است . این همان امری است که اسپیونزا نیز آن را گفته است. اعتقاد به قوانین تغییرناپذیر طبیعت که در ابتدا جهان را شکل داده همان دینداری است. در سال 1917، آلبرت انیشتین، لامدا، یازدهمین حرف الفبای یونانی ، را به نظریه عمومی نسبیت خود اضافه کرد. این عدد ثابت کیهان شناختی تعادل جهان را با متوازن کردن نیروی جاذبه زمین تضمین می کرد. انیشتین همانند اکثر معاصرانش، اعتقاد داشت که جهان دارای وضعیت ثابت و ایستایی است و منقبض یا منبسط نمی شود. این عدد ثابت انبساط نظری را غیر ممکن می ساخت. اگر چه در سال 1929، ادوین هابل منجم آمریکایی اعلام کرد که جهان منبسط می شود و انیشتین عدد ثابت لامدا را از معادله خود برداشت. امروزه فیزیکدانان بحث درباره حضور یک عدد ثابت کیهان شناختی را که بسیاری آن را به چگالی انرژی خلاء نسبت می دهند ادامه می دهند . تحقیقات اخیر نشان داده است که انبساط جهانی در حقیقت تسریع شده و نشان می دهد که باید نیروی در مقابل جاذبه زمین وجود داشته باشد .
    Last edited by DΔRK; 29-11-2011 at 12:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

هستم خدمتتون !
    دردايره ي پي سي ورلد ،‌ما نقطه ي تسليميم
    اتفاقا بحث حول محور علم كاملا هم معتبر خواهد بود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

14 اعمال قانون كنيد لطفا !!!!

تاپیک همچنان به کار خودش ادامه خواهد داد
    طبق قوانین و برای جلوگیری از دور شدن از موضوع اصلی بحث تک بعدی دنبال خواهد شد
    وقتی شما از جنبه دینی موضوعی را مطرح کنید دوستان دیگر نیز از جنبه ضد دینی میان و شما را به چالش میکشن و باز دوباره همون اتفاق می افته
    پیشنهاد من اینکه اگر نظر دین مطرح شد اشاره بشه که این نظر دین است تا بقیه اون را نظر شما در نظر نگیرند
    حدالامکان سعی کنید این موضوعات مطرح نشن

محتوای مخفی: دیدگاه آلبرت انیشتین در مورد دین 

انیشتین میان سالهای 1930 و 1948 اقدام به نگارش مجموعه مقالاتی کرد و در این مقالات دیدگاه های خود را در زمینه دین بسیار واضح بیان کرد. وی گفت دین تا کنون از دو فاز گذشته است. یکی دین هراسناک قدیمی که جایگزین دین اخلاق و رفتاری اخلاقی شد، اما مرحله سوم که در شرف آمدن است دین کیهانی نام دارد، پیوستن دین وعلم . انیشتین آن را به عنوان سومین بهشت خود در نظر گرفت و گفت - همچون اسپیونزا- تنها کسانی که از حس حیرت و شگفتی در عقلانیت و زیبایی جهان برخوردار هستند می توانند دانشمندان و متألهان واقعی باشند. او گفت ایده یک وجود که در وقایعی همچون وقوع معجزات دخالت می کند بخشی از دینی کیهانی را تشکیل نمی دهد بلکه دین و علم را با یکدیگر ترکیب کند. وی گفت : " دانشمندان جدی علم تنها کسانی هستند که بسیار دیندار باشند "

محتوای مخفی: انیشتین به چه نوع خدایی اعتقاد دارد 

به خداوندی که قوانین تغییر ناپذیر طبیعت را خلق کرده است . این همان امری است که اسپیونزا نیز آن را گفته است. اعتقاد به قوانین تغییرناپذیر طبیعت که در ابتدا جهان را شکل داده همان دینداری است. در سال 1917، آلبرت انیشتین، لامدا، یازدهمین حرف الفبای یونانی ، را به نظریه عمومی نسبیت خود اضافه کرد. این عدد ثابت کیهان شناختی تعادل جهان را با متوازن کردن نیروی جاذبه زمین تضمین می کرد. انیشتین همانند اکثر معاصرانش، اعتقاد داشت که جهان دارای وضعیت ثابت و ایستایی است و منقبض یا منبسط نمی شود. این عدد ثابت انبساط نظری را غیر ممکن می ساخت. اگر چه در سال 1929، ادوین هابل منجم آمریکایی اعلام کرد که جهان منبسط می شود و انیشتین عدد ثابت لامدا را از معادله خود برداشت. امروزه فیزیکدانان بحث درباره حضور یک عدد ثابت کیهان شناختی را که بسیاری آن را به چگالی انرژی خلاء نسبت می دهند ادامه می دهند . تحقیقات اخیر نشان داده است که انبساط جهانی در حقیقت تسریع شده و نشان می دهد که باید نیروی در مقابل جاذبه زمین وجود داشته باشد .
    از آقا mohammadدرخواست ميشه ،‌تشريف بيارن و اعمال قانون بفرمايند ، چون ايشون خودشون قوانين خودشون رو رعايت نميكنند ،‌الان من نميفهمم اين دوتا پست ،‌به دين ربط نداره ، به چي ربط داره ؟؟؟
    آقا mohammad در پست قبلي هم فرمودن بحث ديني نكنيد ، بالافاصله saiiddz پست مربوط به دين گذاشت ،‌اين يعني هر چي حرف زده شده !‌
    اين پست آخر جناب DΔRK خودشون لطف كردن گفتن بحث ديني نكنيد بعدش ميان تفاسير انيشتين از دين رو ميزارن !‌اين يعني دهن كجي به بنده و سايرين و اين كه saiiddzوDΔRK حق دارند راجع به هرچيزي دلشون خواست صحبت بفرمايند !
    من كاربر فعال اين انجمنم ،‌قوانين رو از اول هم ميدونستم و ميدونم ،‌ داشتم مسير بحث رو عوض ميكردم به سمت تعيين يك ايدئولو‍‍ژي جهاني كه اين روزها بحث مطرح در جوامع است ،‌كه ربطي هم به دين نداره ،‌اتفاقا هيچ تناقضي هم در بحثش نيست ! بعضي ها لطف فرمودند تشريف آوردند بحث رو به سمت دين كشوندن و از كتابي كه از 77701آيه 80000غلط درمياره صحبت كردند
    من بحث هام رو ادامه ميدم بدون ربط به دين ،‌اما اگه دوباره ببينم كسي پست من رو نقل قول كرده و به دين ربط داده ،‌بدون تعارف گزارش تخلف خواهم كرد !

14. 3 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

8

از آقا mohammadدرخواست ميشه ،‌تشريف بيارن و اعمال قانون بفرمايند ، چون ايشون خودشون قوانين خودشون رو رعايت نميكنند ،‌الان من نميفهمم اين دوتا پست ،‌به دين ربط نداره ، به چي ربط داره ؟؟؟
    آقا mohammad در پست قبلي هم فرمودن بحث ديني نكنيد ، بالافاصله saiiddz پست مربوط به دين گذاشت ،‌اين يعني هر چي حرف زده شده !‌
    اين پست آخر جناب DΔRK خودشون لطف كردن گفتن بحث ديني نكنيد بعدش ميان تفاسير انيشتين از دين رو ميزارن !‌اين يعني دهن كجي به بنده و سايرين و اين كه saiiddzوDΔRK حق دارند راجع به هرچيزي دلشون خواست صحبت بفرمايند !
    من كاربر فعال اين انجمنم ،‌قوانين رو از اول هم ميدونستم و ميدونم ،‌ داشتم مسير بحث رو عوض ميكردم به سمت تعيين يك ايدئولو‍‍ژي جهاني كه اين روزها بحث مطرح در جوامع است ،‌كه ربطي هم به دين نداره ،‌اتفاقا هيچ تناقضي هم در بحثش نيست ! بعضي ها لطف فرمودند تشريف آوردند بحث رو به سمت دين كشوندن و از كتابي كه از 77701آيه 80000غلط درمياره صحبت كردند
    من بحث هام رو ادامه ميدم بدون ربط به دين ،‌اما اگه دوباره ببينم كسي پست من رو نقل قول كرده و به دين ربط داده ،‌بدون تعارف گزارش تخلف خواهم كرد !
    کاملاً تأیید میشه و مضحکه..
    اولاً از کی تا بحال اینشتین(نه بقول DARK : انیشتین!!!!) فیلسوف شده که داره در تاپیک فلسفه به حرفاش استناد میشه؟ اونم حرفاش درباره ی خدا!!!! و درباره ی دین!!!!!
    واقعاً اونقدر مضحکه که سکوت میکنم..
    ثانیاً اگه با فلسفه بیگانه اید بگین بلد نیستیم.نه اینکه از یکور بحث فیزیک راه بیاندازین و از یکور بحث دینی..
    بارها گفتیم و گفتم ولی کو گوش شنوا؟

از مدیریت گرامی انجمن شخصاً درخواست میکنم این غده ی سرطانی یعنی این تاپیک رو ببندن.چون بارها از طرف این دست دوستان مدعی منطق(َِDARK , saiidz و...) هر بار به نوعی مشابه و تکراری به بیراهه رفته و نشون داده که دیگه اصلاح بشو نیست و باز هم این روند بیمارگونه ادامه میخواد پیدا کنه..

16. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

من در بحث های این تاپیک شرکت نخواهم کرد.
    نظر انیشتین را هم در تایید صحبت های danial قرار دادم تا بگم من هم دوست دارم بحث جامع و کامل باشه اما قوانین این اجازه را نمیده.
    منتظر بحث های پر محتوای تمامی دوستان هستیم.

18. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •