تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 252 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مظلومي: طالب‌لو قطعا از ما جدا مي‌شود / چشم بعضی ها دنبال نیمکت استقلال است

سايت گل ـ پرويز مظلومي سرمربي استقلال در پايان بازي راضي از پيروزي تيمش مقابل پاس و صدرنشيني پاسخ خبرنگاران را داد. وقتي يكي از خبرنگاران از او درباره واكنش تندش در لحظات پاياني روي اخطار فرهاد مجيدي و يورش او به سمت كمك داور سوال كرد. مظلومي اين‌طور پاسخ داد كه:«‌ فشار زيادي روي ما مربيان هست، من از روز اول اين استرس پرفشار را تحمل كرده‌ام، دستم بسته است از ابتداي اين مسابقه سه بازيكن مصدوم داشتيم. اميرحسين صادقي از ابتداي بازي با اجبار به كار ادامه داد. جباري و مبعلي هم توانايي 90 دقيقه كمك به استقلال را نداشتند. شما الان ببينيد كه ميلاد ميداودي را نداريم و وحيد طالب‌لو هم آمده و گفته كه مي‌خواهد از استقلال برود. در اين شرايط ما با وجود همه چشم‌هايي كه دنبال نيمكت استقلال است كار خودمان را بد انجام نداده‌ايم و خدا را شكر خدا هم كمكمان كرده است.»

در اين بين يك نفر از او سوال كرد كه چرا شفاف حرف نمي‌زند و نمي‌گويد چه كساني سواي مربيگري استقلال را دارند. مظلومي در پاسخ به اين سوال گفت:« من دوست ندارم در اين زمينه حرف بزنم اما به وقتش راجع به اين مسأله صحبت خواهم كرد.»

او همچنين درباره شايعه جدايي وحيد طالب‌لو گفت:« وحيد پيش ما آمده و گفته كه ديگر نمي‌خواهد با اين شرايط در استقلال بماند. او گفته تا نيم فصل به ما كمك مي‌كند و بعد جدا مي‌شود من مي‌دانم كه وحيد دلش با ماست و دوست دارد كه بماند اما به زور نمي‌توانم نگه دارم. او بعد از دربي تقاضاي رفتن كرده بود و من به كسي نگفته بودم اما حالا بايد در اين زمينه تصميم بگيريم اما اين در شرايطي كه ما حتي گلر سوم هم نداريم و كميته فني باشگاه بايد در اين زمينه تصميم بگيرد. خود من اسامي يكي، دو گلر را به باشگاه داده‌ام تا براي جذبشان دست به كار بشوند.»

سرمربي استقلال با گلايه از شماري از بازيكنانش گفت: بعد از اينكه 3 بر يك جلو افتاديم، عده‌اي از بازيكنان جريان بازي را رها كردند در صورتي كه مي‌توانستند از به هم ريختگي پاس استفاده كنند اما فرصت را به حريف دادند. در آن دقايق از بازيكنانم راضي نيستم اما به آنها تبريك مي‌گويم چون براي پيروزي تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند.

دایی: کار کریم غیرحرفه ای بود / باقری باید مثل توتی فکر می کرد

سایت گل- بازی پرسپولیس ـ پیکان با به دنیا آمدن فرزند نخست دایی و شایعاتی که پیرامون اختلاف وی با مسئولان مدیرعامل پرسپولیس در برخی رسانه‌ها منتشر گردیده بهانه‌ای شد تا پس از مدت‌ها علی دایی که مهر سکوت بر لب زده بود، لب به سخن بگشاید :

چون در زمان پخش برنامه 90 در بیمارستان بودم دقیقاً نمی‌دانم عادل فردوسی‌پور چه صحبت‌هایی کرد اما کمابیش شنیدم. خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند. بنده 15 سال است که با کاشانی دوستی نزدیک دارم و خللی در این دوستی ایجاد نشده است. اگر قرار باشد حرف و حدیثی وجود داشته باشد رودررو صحبت می‌کنیم. متأسفانه این روزها کسانی تلاش می­کنند در پرسپولیس ایجاد تفرقه و دودستگی کنند و قصد دارند روزنامه پرسپولیس را مقابل کادر فنی و بازیکنان قرار دهند. ما اگر بخواهیم می‌توانیم زنجیره دوستی‌ها را از آنچه که هست مستحکم‌تر کنیم.

امیدوارم با درخششی که در برابر پیکان خواهیم داشت صاحب یک پیروزی پرگل شویم و شکست مقابل سپاهان را به فراموشی بسپاریم. البته در لیگ‌برتر همة تیم‌ها قوی هستند و هیچ تیمی را نباید بر پایه جایگاهی که در جدول دارد نگاه کنیم. پیکان چند هفته‌ای است فوتبال تماشاگرپسند و منطقی ارائه می‌دهد، ما در برابر سپاهان هم نیمه اول برتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم چند اشتباه دور از انتظار و فردی باعث رقم خوردن نتیجه حاصله شد. البته اگر پنالتی نیمه اول به سود پرسپولیس اعلام می‌شد، نتیجه تغییر می‌کرد. با این حال معتقدم فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است. شاید اگر 2 گل دیگر هم می‌زدیم با دست خالی زمین را ترک می‌کردیم. خدا را شکر در پرسپولیس آرامش لازم وجود دارد و مدیریت باشگاه هم در ایجاد این آرامش و دوستی نقش ارزنده‌ای دارد.

به بچه‌ها گفته‌ام تمام فکر و ذکر خود را فقط و فقط به ارائه فوتبال سرعتی و هجومی معطوف سازند. اصلاً توجهی به داوری نداشته باشند چون تمرکزشان به هم می‌خورد. همین انتظار را نیز از هواداران دارم تا بدون پرداختن به حاشیه‌ها فقط به پشتیبانی تیم محبوبشان بیاندیشند.

قبلاً هم گفته‌ام کار کریم نه دست من است نه بر عهده مسئولان باشگاه. این مسئله به خود آقا کریم مربوط است و تصمیمی است که خود او اتخاذ نموده است. بنده روحم هم از دلیل غیبت کریم بعد از بازگشت از رشت خبر ندارد، درحالی که پس از بازی با داماش کریم با همة بچه‌ها و بنده بگو و بخند می‌کرد و هیچ صحبتی از خداحافظی نمی‌کرد. به همین خاطر عمل او در فوتبال حرفه‌ای منطقی به نظر نمی‌رسد. همیشه احترام او را به خاطر کسوت و بزرگی‌اش دارم، ولی مسائل فنی با دوستی و رفاقت فرق دارد. من کریم را مانند برادرهایم دوست دارم. رفت و آمد خانوادگی داریم و در آلمان هم کنار هم زندگی می‌کردیم. متأسفانه تصمیم او باعث شد هر کس به خود حق اظهارنظر بدهد. من هم نمی‌توانم به صرف اینکه او کریم باقری است از وی به عنوان بازیکن ثابت استفاده کنم، همانطور که در دیدار مقابل داماش فرصت بازی نیافت و در بازی‌های گذشته زمانی در ترکیب اصلی قرار می‌گرفت، زمانی نیمکت‌نشین بود یا به عنوان یار ذخیره وارد میدان می‌شد. بطور مثال فرانچسکو توتی در بازی بایرن مونیخ برابر آ.اس.رم درحالی در نیمه دوم به زمین آمد که تیمش 2 گل از حریف عقب بود. یک پنالتی گرفت و یک گل هم به ثمر رساند و نتیجه را عوض کرد. تمام بازیکنان پرسپولیس باید چنین تفکری داشته باشند. من به آقاکریم تا سال‌های سال احترام خواهم گذاشت چون او عصای دست من بوده، اما تصمیم او یکطرفه بود.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راست ميگه
    چرا برنامه ريزي ليگ اينطوري شده :پرسپوليس 4 بازي روز جمعه كرده استقلال 9 تا

ولي نيم فصل دوم به ضرر پرسپوليس مي شه . بازي ها حساس تر مي شه و بايد يه روز قبل بازي ها رو برگزار كنه

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوال من اينه كه با توجه به اينكه از نظر من اصلا اين موضوع اشكالي نداره دايي پس كي ميخواد از اين رفت و اومداش با گنده ها استفاده كنه؟
    1-برای رسیدن به سرمربیگری تیم ملی که با کله گنده ای به نام علی ابادی شام خورد والبته سرمربی تیم ملی شد

2-برای 4سال حضور در تیم ملی بالابی بادادکان که از مردم گرفته تا تمام کارشناسان معتقد بودن که دایی برای تیم ملی نمیتونه کاری انجام بده

3-برای حذف تیم ملی با اون وضع ویکدفعه مربی پرسپولیس شدن

4- برای رفتن برق ورزشگاه ازدای در جام حذفی ...نکته جالب اینه که ضیا اذری مدیر ورزشگاه ازادی بعد از پایان اون بازی به بغل دایی میپره !!!

5-برای رابطه با سردار ... که مسئول امنیت ورزشگاه ازادی هست وبعد از گرفتن لیدرهاش با یه تلفن ازاد میشن

ودهها لابی و.. از این دست

نكنه گذاشته براي جام باشگاه هاي آسيا
    تو فوتبال داخلی امثال دایی که زد وبند میکنن هم جوددارن ولی جالبه هیچ حرفی برای اسیا ندارن .مثلا دایی همیشه تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل میده ، اگه دایی واقعا مربی بود تو اسیا که خبری اززدوبند برای رسیدن به جایی نیست موفق میشد.
    Last edited by manreza71; 04-12-2010 at 11:19.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1-برای رسیدن به سرمربیگری تیم ملی که با کله گنده ای به نام علی ابادی شام خورد والبته سرمربی تیم ملی شد

2-برای 4سال حضور در تیم ملی بالابی بادادکان که از مردم گرفته تا تمام کارشناسان معتقد بودن که دایی برای تیم ملی نمیتونه کاری انجام بده

3-برای حذف تیم ملی با اون وضع ویکدفعه مربی پرسپولیس شدن

4- برای رفتن برق ورزشگاه ازدای در جام حذفی ...نکته جالب اینه که ضیا اذری مدیر ورزشگاه ازادی بعد از پایان اون بازی به بغل دایی میپره !!!

5-برای رابطه با سردار ... که مسئول امنیت ورزشگاه ازادی هست وبعد از گرفتن لیدرهاش با یه تلفن ازاد میشن

ودهها لابی و.. از این دست

تو فوتبال داخلی امثال دایی که زد وبند میکنن هم جوددارن ولی جالبه هیچ حرفی برای اسیا ندارن .مثلا دایی همیشه تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل میده ، اگه دایی واقعا مربی بود تو اسیا که خبری اززدوبند برای رسیدن به جایی نیست موفق میشد.
    جواب سوالمو ندادين
    مرسي
    بعد هم اكثر مربيا براي رسيدن به نيمكت لابي ميكنن مختص علي دايي نيست

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جواب سوالمو ندادين
    مرسي
    بعد هم اكثر مربيا براي رسيدن به نيمكت لابي ميكنن مختص علي دايي نيست
    کدوم سوال ؟؟
    هیچ بشری روی زمین به اندازه دایی لابی نمیکنه تو هیچ زمینه ای .اینو همه میدونن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کدوم سوال ؟؟
    هیچ بشری روی زمین به اندازه دایی لابی نمیکنه تو هیچ زمینه ای .اینو همه میدونن .
    دایی در لحنی پر از گلایه و ناراحتی گفت : هرک لابیش قویتر باشه مربی تیم ملی میشه!
    بعد که یه شبه سرمربی تیم ملی شد و به مشورت با بزرگانی چون دادکان اعتنا نکرد.
    وقتی به حرفش در مورد لابی استناد کردن گفت : لابی من خدا بوده.
    و چه زود مشخص شد که خدای دایی رئیس جمهور و معاون تربیت بدنی بودن !!!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دایی در لحنی پر از گلایه و ناراحتی گفت : هرک لابیش قویتر باشه مربی تیم ملی میشه!
    بعد که یه شبه سرمربی تیم ملی شد و به مشورت با بزرگانی چون دادکان اعتنا نکرد.
    وقتی به حرفش در مورد لابی استناد کردن گفت : لابی من خدا بوده.
    و چه زود مشخص شد که خدای دایی رئیس جمهور و معاون تربیت بدنی بودن !!!
    کاملا تایید میشه
    ولی دایی زودتر از اونکه فکر کنیم از پرسپولیس میره

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پرسپوليس هم 2 تا خورد نيمه اول

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پيكان 3 . پرسپوليس 0
    سپاهان 4 - سايپا 1
    ذوب آهن 2 - استيل آذين 0
    مس 2 - شاهين 0
    نفت 2 - شاهين 2
    تراكتور 3 - نفت آبادان 1

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

لطفا بحث دایی رو تمام کنید

این آخرین تذکر در این رابطه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •