مظلومي: طالبلو قطعا از ما جدا ميشود / چشم بعضی ها دنبال نیمکت استقلال است
سايت گل ـ پرويز مظلومي سرمربي استقلال در پايان بازي راضي از پيروزي تيمش مقابل پاس و صدرنشيني پاسخ خبرنگاران را داد. وقتي يكي از خبرنگاران از او درباره واكنش تندش در لحظات پاياني روي اخطار فرهاد مجيدي و يورش او به سمت كمك داور سوال كرد. مظلومي اينطور پاسخ داد كه:« فشار زيادي روي ما مربيان هست، من از روز اول اين استرس پرفشار را تحمل كردهام، دستم بسته است از ابتداي اين مسابقه سه بازيكن مصدوم داشتيم. اميرحسين صادقي از ابتداي بازي با اجبار به كار ادامه داد. جباري و مبعلي هم توانايي 90 دقيقه كمك به استقلال را نداشتند. شما الان ببينيد كه ميلاد ميداودي را نداريم و وحيد طالبلو هم آمده و گفته كه ميخواهد از استقلال برود. در اين شرايط ما با وجود همه چشمهايي كه دنبال نيمكت استقلال است كار خودمان را بد انجام ندادهايم و خدا را شكر خدا هم كمكمان كرده است.»
در اين بين يك نفر از او سوال كرد كه چرا شفاف حرف نميزند و نميگويد چه كساني سواي مربيگري استقلال را دارند. مظلومي در پاسخ به اين سوال گفت:« من دوست ندارم در اين زمينه حرف بزنم اما به وقتش راجع به اين مسأله صحبت خواهم كرد.»
او همچنين درباره شايعه جدايي وحيد طالبلو گفت:« وحيد پيش ما آمده و گفته كه ديگر نميخواهد با اين شرايط در استقلال بماند. او گفته تا نيم فصل به ما كمك ميكند و بعد جدا ميشود من ميدانم كه وحيد دلش با ماست و دوست دارد كه بماند اما به زور نميتوانم نگه دارم. او بعد از دربي تقاضاي رفتن كرده بود و من به كسي نگفته بودم اما حالا بايد در اين زمينه تصميم بگيريم اما اين در شرايطي كه ما حتي گلر سوم هم نداريم و كميته فني باشگاه بايد در اين زمينه تصميم بگيرد. خود من اسامي يكي، دو گلر را به باشگاه دادهام تا براي جذبشان دست به كار بشوند.»
سرمربي استقلال با گلايه از شماري از بازيكنانش گفت: بعد از اينكه 3 بر يك جلو افتاديم، عدهاي از بازيكنان جريان بازي را رها كردند در صورتي كه ميتوانستند از به هم ريختگي پاس استفاده كنند اما فرصت را به حريف دادند. در آن دقايق از بازيكنانم راضي نيستم اما به آنها تبريك ميگويم چون براي پيروزي تمام تلاش خود را انجام ميدهند.
دایی: کار کریم غیرحرفه ای بود / باقری باید مثل توتی فکر می کرد
سایت گل- بازی پرسپولیس ـ پیکان با به دنیا آمدن فرزند نخست دایی و شایعاتی که پیرامون اختلاف وی با مسئولان مدیرعامل پرسپولیس در برخی رسانهها منتشر گردیده بهانهای شد تا پس از مدتها علی دایی که مهر سکوت بر لب زده بود، لب به سخن بگشاید :
چون در زمان پخش برنامه 90 در بیمارستان بودم دقیقاً نمیدانم عادل فردوسیپور چه صحبتهایی کرد اما کمابیش شنیدم. خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند. بنده 15 سال است که با کاشانی دوستی نزدیک دارم و خللی در این دوستی ایجاد نشده است. اگر قرار باشد حرف و حدیثی وجود داشته باشد رودررو صحبت میکنیم. متأسفانه این روزها کسانی تلاش میکنند در پرسپولیس ایجاد تفرقه و دودستگی کنند و قصد دارند روزنامه پرسپولیس را مقابل کادر فنی و بازیکنان قرار دهند. ما اگر بخواهیم میتوانیم زنجیره دوستیها را از آنچه که هست مستحکمتر کنیم.
امیدوارم با درخششی که در برابر پیکان خواهیم داشت صاحب یک پیروزی پرگل شویم و شکست مقابل سپاهان را به فراموشی بسپاریم. البته در لیگبرتر همة تیمها قوی هستند و هیچ تیمی را نباید بر پایه جایگاهی که در جدول دارد نگاه کنیم. پیکان چند هفتهای است فوتبال تماشاگرپسند و منطقی ارائه میدهد، ما در برابر سپاهان هم نیمه اول برتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم چند اشتباه دور از انتظار و فردی باعث رقم خوردن نتیجه حاصله شد. البته اگر پنالتی نیمه اول به سود پرسپولیس اعلام میشد، نتیجه تغییر میکرد. با این حال معتقدم فوتبال غیرقابل پیشبینی است. شاید اگر 2 گل دیگر هم میزدیم با دست خالی زمین را ترک میکردیم. خدا را شکر در پرسپولیس آرامش لازم وجود دارد و مدیریت باشگاه هم در ایجاد این آرامش و دوستی نقش ارزندهای دارد.
به بچهها گفتهام تمام فکر و ذکر خود را فقط و فقط به ارائه فوتبال سرعتی و هجومی معطوف سازند. اصلاً توجهی به داوری نداشته باشند چون تمرکزشان به هم میخورد. همین انتظار را نیز از هواداران دارم تا بدون پرداختن به حاشیهها فقط به پشتیبانی تیم محبوبشان بیاندیشند.
قبلاً هم گفتهام کار کریم نه دست من است نه بر عهده مسئولان باشگاه. این مسئله به خود آقا کریم مربوط است و تصمیمی است که خود او اتخاذ نموده است. بنده روحم هم از دلیل غیبت کریم بعد از بازگشت از رشت خبر ندارد، درحالی که پس از بازی با داماش کریم با همة بچهها و بنده بگو و بخند میکرد و هیچ صحبتی از خداحافظی نمیکرد. به همین خاطر عمل او در فوتبال حرفهای منطقی به نظر نمیرسد. همیشه احترام او را به خاطر کسوت و بزرگیاش دارم، ولی مسائل فنی با دوستی و رفاقت فرق دارد. من کریم را مانند برادرهایم دوست دارم. رفت و آمد خانوادگی داریم و در آلمان هم کنار هم زندگی میکردیم. متأسفانه تصمیم او باعث شد هر کس به خود حق اظهارنظر بدهد. من هم نمیتوانم به صرف اینکه او کریم باقری است از وی به عنوان بازیکن ثابت استفاده کنم، همانطور که در دیدار مقابل داماش فرصت بازی نیافت و در بازیهای گذشته زمانی در ترکیب اصلی قرار میگرفت، زمانی نیمکتنشین بود یا به عنوان یار ذخیره وارد میدان میشد. بطور مثال فرانچسکو توتی در بازی بایرن مونیخ برابر آ.اس.رم درحالی در نیمه دوم به زمین آمد که تیمش 2 گل از حریف عقب بود. یک پنالتی گرفت و یک گل هم به ثمر رساند و نتیجه را عوض کرد. تمام بازیکنان پرسپولیس باید چنین تفکری داشته باشند. من به آقاکریم تا سالهای سال احترام خواهم گذاشت چون او عصای دست من بوده، اما تصمیم او یکطرفه بود.