shytoon جان این چیزی که گفتی انجام دادم و ویروسی نبود![]()
shytoon جان این چیزی که گفتی انجام دادم و ویروسی نبود![]()
خواهش میکنم
پس سیستم شما ویروسی نیست ..
شما ورژن internet security رو حتما دانلود کنید ...
برچسب فارسی هست ، میتونی ازش استفاده کنی!
کیبورد لپ تاپ ما فقط انگلیسیه، من که حفظش کردم![]()
حقیقتش من خودم nod32 دارم، پیدا کردن سریالش یکم راحتتره، تا حالام مشکلی باهاش نداشتم
kaspersky هم آنتی ویروس مورد علاقمه اما چون یکم سیستم رو رو کند میکرد فعلانه روی آوردم به nod32البته سیستم داغونه pcمو میگم کند میکرد ، تا الان روی لپ تاپم نصبش نکردم
چیز دیگه هم که بگم اینکه ویروس ها بیشتر از طریق حافظه های جانبی گسترش پیدا میکنن و هر آنتی ویروسی تا حد زیادی از ورود ویروس ها از طریق اینترنت جلوگیری میکنه (البته نه 100%)![]()
Last edited by sheytoon001; 06-10-2010 at 23:47.
نسخه 2011 کاملا از لحاظ سرعت بهینه شده و رو لپتاپ ما که رم بالایی داره هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
ویروسها به چند بخش تقسیم میشند که کرمهای اینترنتی خطرناک طرینشون هستند ...
این کرمها از طریق پورتهای سیستم وارد میشند و شدیدا به ویندوز آسیب میرسونند .. و کار اولشون نابودسازی هارد و تکثیر خودشون بر روی هارد و system 32 هست ..
به این دلیل تنها راهی که بشه جلوشونو گرفت یه فایروال قدرتمنده که بتونه پورتهای سیستمتون رو بسته نگه داره و اجازه نفوذ نده ..
به این خاطر که نود 32 فایروالش قدرتمند نیست بارها مشاهده شده نتونسته جلوی کرمها رو بگیره
Last edited by Gilopa; 06-10-2010 at 23:52.
نه عزیز اون مشکل که حل شد. الان دیگه اون یه خورده تیک کلا از بین رفته (بازی های دیگه هم خیلی روون تر اجرا می شه) مرسی. اگه واسه نور صفحه نمایش هم چیزی پیدا کردی منو بی خبر نذار. هر چند به محض اینکه تمومش کردم پاک می کنم.
در مورد آنتی ویروس بگم به دوستان که من دارم از نسخه PURE کسپراسکی استفاده می کنم. این نسخه علاوه بر داشتن فایروال و یک آنتی ویروس قوی از چند تا امکان دیگه مثل Parental Control, My Back Up, My Encryption و Password Manager تشکیل شده که هر کدوم شامل چند تا امکان دیگست. حتما تست کنید. خیلی باحاله
راستی من همه درایور هائی که تو سایت دل هستش رو دانلود کردم. ولی هنوز تو Device Manager یه قطعه به اسم Network Controller رو شناسائی نکرده. با ویندوز آپدیت هم چک می کنم هیچی پیدا نمی کنه! قضیه چیه؟ مربوط به مودم ADSL هم نیست.
تجربه تلخ ... با خرید n5010
![]()
عزیز من لطفا از نوشتن پست ها اینچنین که نه سوالی توش وجود داره نه جوابی خودداری کنید
خوب اگه مشکلی داره این لپ تاپ دقیق بگو که بچه ها رو گمراه نکنی، شاید تونستیم کمکی بهت بکنیم
گفتن این که لپ تاپ بدرد نخوریه یا .. که فایده ای نداره
به هر حال اکثر خریدارای این مدل از خریدشون راضیاً و تا جایی که دیدم اکثر مشکلات از استفاده نادرست بوجود اومده، شما مشکلتو بگو ببینیم چه اتفاقی اوفتاده برا لپ تاپت![]()
Last edited by sheytoon001; 07-10-2010 at 00:33.
فکر کنم هدف شما فقط تخریب بیخود و بی جهت این مدل لپتاپ باشه که دل بقیه بچه هایی که قصد خرید دارند بلرزونی اره؟؟
خب برادر مشکلی ازش دیدی رک و راست بیان کن!! چرا بیخود پست اسپم میزنی؟؟ میخوای آمار پستت بره بالا یا میخوای جو اینجارو بریزی بهم؟؟
نکن از این کارا جوان!!![]()
آقا شما که چیزی نگفتی خودم رفتم تحقیق پیدا کردم
اینم لینک تاپیکشه
برو بچ این دوستمون متاسفانه با این لپ تاپ به مشکل برخورده ببینید میتونید کمکش کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تا الان حتما مشکلش رفع شده
خدایی بد موقعی برق رفت
این rate گرفتن نمیدونم چه کار میکنه منم اون اوایل چند بار که رفرش رو زدم ویندوزم پرید
شما فقط یه بد شانسی آوردی ، هرچی هست از گرافیکه
دوباره rate نگرفتی ببینی چی میشه![]()
Last edited by sheytoon001; 07-10-2010 at 01:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)