تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 108 از 515 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.
    میخواستم قضیه یکی از بچه هایی رو بگم که چند سال پیش باهاش برخورد داشتم.

این فرد پسری بود که من مشاورش بودم.. پسری بود با معدل حدود 16- 17 و وضع درسی معمولی....
    اوایل سال یه برنامه ی درسی بهش دادم . روزی 14 ساعت...
    اون پسر تا آخر سال این برنامه رو اجرا کرد... با اینکه اوج تراز قلم چیش اواسط سال حدود 6200 شده بود و برعکس بعضی از شاگردام که با ساعات مطالعه کمتر ترازهای بیشتری میاوردن...
    برام جالب بود.. چون اون هیچ وقت ناامید نمیشد هیچ وقت این رو نمیپرسید که چرا فلانی با 10 ساعت تراز 7000 میاره ولی من...
    واقعا تلاش میکرد.. واقعا درس میخونید....
    این گذشت تا بعد از نتایج کنکور به من زنگ زد و عمران روزانه یکی از شهرستانها قبول شده بود....
    و بهم چیزی گفت که روی من تاثیر گذشت...

گفت من همیشه اعتقاد داشتم که برنامه رو باید اجرا کرد... چون من آدم هستم و یک آدم باید آینده اش واسش مهم باشه...
    من برای آینده ام تلاش کردم.... برای زندگی خودم... و اون تلاش واسم ارزش داره .... من با اینکه هیچ وقت به هدفم نمیرسیدم اما دست از تلاش برنمیداشتم .. درسم رو میخوندم....الانم خیلی خوشحالم چون عذاب وجدانی ندارم .. ..

میخواهم بهتون بگم که مهم تر از رسیدن به هدف.. تلاش برای رسیدن به اون هدفه.... اون تلاشه است که انسان رو ارزشمند میکنه... و شاید بهتر باشه اینجوری بگم که همین "تلاش" است که نشون میده که ما "انسان" هستم

2. 17 کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها کسي در مورد حذفيات کتابها در کنکور پارسال چيزي ميدونه؟ من کتاب ديني همگامان رو گرفتم.تو اين کتاب از قسمت هاي مطالعه آزاد هم تست درآورده ولي من فکر ميکنم اين قسمتها جزو حذفيات کنکوره.
    اين مطالعه آزاد اصلا جزء ارزش يابي نيست كه قرار باشه تو كنكور بياد و بعدا جزء حذفيات بشه
    به هيچ وجه در كنكور از اين قسمت سوال نمياد . خودتون مقدمه كتاب دين و زندگي رو بخونين توش توضيح داده

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این طور که توکلی قبل کنکور گفت، شما می تونستی از مسئولان حوزه یه پاسخبرگ بدون اسم سفید بگیری!
    آره اگه نمیترسیدم اتفاقی نمی افتاد ولی من خیلی ترسیده بودم،رنگم مثل گچ دیوار شده بود.
    در ضمن یه مراقب خیلی خنگی هم داشتیم که فکر کنم هیچی سرش نمیشد...اونم بهم نگفت میتونه یه پاسخبرگ سفید بهم بده...نمیدونست احتمالا...
    بعدشم بدترش این بود اون قسمتی که کامپیوتر طبق اون برگه ها رو صحیح میکنه،دقیقا همونجا پاره شده بود و اگه دقت کرده باشین نوشته اگه تغییری در این قسمت بدین برگه تون صحیح نمیشه.برگه منم قضیه اش همین شد...

ولی واقعا اگه هر اتفاقی بیفته سر کنکور آدم نباید بترسه...

راستی چقدر خوب شد این نظر سنجی رو گذاشتین من فکر میکردم خیلی کمتر باشیم...مخصوصا تو قسمت تجربی...

5. 6 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شیوه درس خوندن تک تک دروس رو اگه میشه توضیح بدید.خودتون چطوری خوندین که ثمر بخش بوده.مثلا ادبیات رو چطوری بخونم؟وقتی خوندم کی تست بزنم؟(دیف فیزیک وکلیه درس ها؟
    نحوه خلاصه نویسی رو توضیح بدید.
    کلاسور ارزیابی چیه و چطوری تهیه میشه؟

یه سوال :من چند به چند وقت دوره کنم بهتره؟توضیح جامعی راجع به جعبه لایتنر میشه بدید؟
    تورو خدا کمکم کنید اون مشاور بی کله ما هیچی بهمون نگفت.من فردا میخام درس بخونم ولی هیچی از نوع خوندن بلد نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

تورو خدا کمکم کنید اون مشاور بی کله ما هیچی بهمون نگفت.من فردا میخام درس بخونم ولی هیچی از نوع خوندن بلد نیستم
    دوست عزیز
    چیزی که توی این چند سال سر و کله زدن با دانش آموزای کنکوری دستگیرم شده اینه که هر کس روش خودشو داره...
    اما خوب یه چیزهایی هست که تقزیبا همه باید رعایت کنن!
    چندتاش رو تا اونجا که میتونم میگم:
    1- خیلی از بچه های میومدن شیمی رو خلاصه نویسی میکردن( مطالب حفظیش) اما به نظر من اونقدر مطلب حفظی داره که وقت طلف کردنه این کا و بهتره با مارکر و حاشیه نویسی مطالعه بشه و فقط فرمول ها رو خلاصه نویسی کنید چون فرمولا (واکنش) ها رو باید تقریبا حفط باشی....

2-خلاصه نویسی فرمول های فیزیک و ریاضی و قضایای هندسه فرمول های گسستهه و تحلیل و نکاتش! این خلاصه ها تو ماه آخر به داد شما میرسه....

3- در مورد ادبیات بهتره وقت بزارید و ارزش کلملات رو از نظر املایی و معنایی مطالعه کنید و با مارکر علامت بزنید قزابت معنایی هم نشر الگو خوبه.....

4- در مورد کتب بهتره از دوستان دیگر بپرسید چون از کتاب های جدید خبری ندارم...

5-کلاسور ارزیابی هم عالیه... میگن کلاسور ولی خیلی از بچه ها تو کاغذ یا تو دفتر این کار رو میکردن...
    شما تو هر آزمون یه سری از اشتباه ها رو مرتکب شدی.. یه سری نکته بلد نبودی و....
    اینا رو مینویسی مرور میکنی تا دفعه بعد تو همون چاه نیافتی.....

6-جعبه لایتنر بستگی به خودت داره مثلا من برای خوندن ielts دارم استفاده میکنم خیلی خوبه.. اگه بخوای شروع کنی واسه لایتنر باید زود شروع کنی از همین امروز....

7-مرور هم بهتره بسپاری به درس برنامه که قلم چی خیلی خوبه از نظر فواصل بین مرور...

سوال دیگه ای بود در خدمتم

8. 7 کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من فکر نمیکنم اگر حذفیاتی هم داشته باشن کتاب ها ، برای کنکور امسال بخوان تاثیر بدن..دلیل منطقی نداره و احتمالش خیلی خیلی ضعیفه.. همون کتاب های سال گذشته است احتمالا..

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تغيرات حسابان چيه دقيقا ؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کاری نداره که ! کتاب رو باز میکنی اول ، بعد شروع میکنی به مطالعه البته با صدای بلند نخون چون بقیه شاکی میشن !

12. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کاری نداره که ! کتاب رو باز میکنی اول ، بعد شروع میکنی به مطالعه البته با صدای بلند نخون چون بقیه شاکی میشن !
    بلا !!!!!!!این شیوه رو از کجا یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم ممنون

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

دوست عزیز
    چیزی که توی این چند سال سر و کله زدن با دانش آموزای کنکوری دستگیرم شده اینه که هر کس روش خودشو داره...
    اما خوب یه چیزهایی هست که تقزیبا همه باید رعایت کنن!
    چندتاش رو تا اونجا که میتونم میگم:
    1- خیلی از بچه های میومدن شیمی رو خلاصه نویسی میکردن( مطالب حفظیش) اما به نظر من اونقدر مطلب حفظی داره که وقت طلف کردنه این کا و بهتره با مارکر و حاشیه نویسی مطالعه بشه و فقط فرمول ها رو خلاصه نویسی کنید چون فرمولا (واکنش) ها رو باید تقریبا حفط باشی....

2-خلاصه نویسی فرمول های فیزیک و ریاضی و قضایای هندسه فرمول های گسستهه و تحلیل و نکاتش! این خلاصه ها تو ماه آخر به داد شما میرسه....

3- در مورد ادبیات بهتره وقت بزارید و ارزش کلملات رو از نظر املایی و معنایی مطالعه کنید و با مارکر علامت بزنید قزابت معنایی هم نشر الگو خوبه.....

4- در مورد کتب بهتره از دوستان دیگر بپرسید چون از کتاب های جدید خبری ندارم...

5-کلاسور ارزیابی هم عالیه... میگن کلاسور ولی خیلی از بچه ها تو کاغذ یا تو دفتر این کار رو میکردن...
    شما تو هر آزمون یه سری از اشتباه ها رو مرتکب شدی.. یه سری نکته بلد نبودی و....
    اینا رو مینویسی مرور میکنی تا دفعه بعد تو همون چاه نیافتی.....

6-جعبه لایتنر بستگی به خودت داره مثلا من برای خوندن ielts دارم استفاده میکنم خیلی خوبه.. اگه بخوای شروع کنی واسه لایتنر باید زود شروع کنی از همین امروز....

7-مرور هم بهتره بسپاری به درس برنامه که قلم چی خیلی خوبه از نظر فواصل بین مرور...

سوال دیگه ای بود در خدمتم
    شما خیلی کلی توضیح دادین.
    بعد از مطالعه هر درس کی تستاشو بزنم؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بلا !!!!!!!این شیوه رو از کجا یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم ممنون

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

شما خیلی کلی توضیح دادین.
    بعد از مطالعه هر درس کی تستاشو بزنم؟

من پیشنهاد میکنم که کتاب هایی مثل " خودم می توانم " ، " کنکورت را قورت بده " یا "بی نام تا اطلاع ثانوی" بهروز فمی تفرشی (پیروز) رو بخونی .

15. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •