تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 194 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

قضیه این tv ها که خرابه و از کشور ها اروپایی برگشت میخوره و فرستاده میشه به کشور هایی مثله ایران و سام سرویس اونها رو میفروشه چیه؟؟؟ یه اصطلاحی هم داره که یادم رفت! این tv ها رو میگن خود سام سرویس برچسبی روش میزنه اما فروشنده ها میکنن.!!!!!!

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

من در شرقی ترین نقطه ایران میشینم
    سام سرویس مگه دیوانست این کارو بکنه؟ اونوقت مجبور میشه تلویزیون رو پس بگیره یا یه نو بده یا تعمیر کنه که کلی ضرر میکنه بخاطر هزینه های بالا شاید تو بانه که گارانتی نداره همچین چیزی ممکن باشه ولی سام سرویس که با گارانتی داره میفروشه بعیده والا
    Last edited by qazplm; 05-03-2011 at 02:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-سري هاي 7 با نداشتن precision dimming مقداري مشكل ابري شدن رو بيشتر دارند واز طرفي كنتراست پايين تري دارند همينطور سري هاي C9000
    -اين مشخصه تنها در C6900 , c8000 وجود داره
    -c8000 بهترين گزينه ممكن در ال اي دي هاي سامي هست و براي دوستاني كه غير 3d ميخوان و نميخوان هزينه زيادي داشته باشند c6900 بهترين گزينه هست
    -از نظر كيفيت ساخت هم ال اي دي هاي سامي مخصوصا سري هاي 6 به بالا كاملا قابل رقابت با بهترين برند هاي بازار هستند
    ممنون از پاسختون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگر کانال ها رو با ستاپ باکس پیدا کنیم یعنی 24 تا کانال رو
    یعنی مثلا اگر بخوایم کانل رو عوض کنیم مثلا شبکه جام جم یا مثلا مستند (شبکه های دیجیتال)با کنترل خود TV نمیشه و حتما باید با کنترل ستاپ باکس این کارو کنیم؟!!!
    -دوست من ؛ شما وقتی تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثلا کانالهای هاتبرد رو سرچ میکنین و بفرض 2000 تا کانال رو ثبت میکنین موقع تعویض کانالها ارز کدوم کنترل استفاده میکنین؟ تی وی ....؟ یا .... ر.س.ی.و.ر.....؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بین c7000 سام با lx6500 ال جی چطور؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟
    -بی هیچ تعصب و بی هیچ ابهام شکی : LX6500 سه سروگردن (نه یه سر و گردن) بالاتر از C7000 قرار داره هم برایتنس بهتر و هم رنگهای بسیار زیباتر و شاداب تر و طبیعی تر فقط سامسونگه دیزاین و ظاهرش قشنگتره که اونم یه امر کاملا سلیقه ایه و ممکن نظرمن این باشه ولی نظر شما کاملا برعکس باشه ولی بنظر من گول دیزاین رو نخور که دوروزه کاملا عادی میشه و اصلا یادت میره دیزاین چیه چون فقط نگاه به تصویر زیباست نه کادر و پایه و نمیدونم بدنه زیبا.
    من خودم حدود دوساعت تو یه فروشگاه تو پیرانشهر با C7000 و C8000 و LX6500 ور رفتم و نه من و نه فروشنده هر چی با تنظیمات سامی ها ور رفتیم نتونستیم تصویر اون دو تا رو حتی شبیه LX6500 بکنیم .به هیچ عنوان به پای ال جی نرسیدن البته در عملکرد سه بعدی بنظرمن C8000 کمی (البته فقط کمی) بهتر از دوتای دیگه عمل میکرد و پنل زیباتری هم داشت (باز البته این نظر منه تا نظر خود شما چی باشه؟)
    -من اونموقع اگه دستم مثل حالا باز بود بی هیچ شکی LX6500 انتخاب اولم بود ولی دستم باز نبود
    ارادت : ناصر

5. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-بی هیچ تعصب و بی هیچ ابهام شکی : LX6500 سه سروگردن (نه یه سر و گردن) بالاتر از C7000 قرار داره هم برایتنس بهتر و هم رنگهای بسیار زیباتر و شاداب تر و طبیعی تر فقط سامسونگه دیزاین و ظاهرش قشنگتره که اونم یه امر کاملا سلیقه ایه و ممکن نظرمن این باشه ولی نظر شما کاملا برعکس باشه ولی بنظر من گول دیزاین رو نخور که دوروزه کاملا عادی میشه و اصلا یادت میره دیزاین چیه چون فقط نگاه به تصویر زیباست نه کادر و پایه و نمیدونم بدنه زیبا.
    من خودم حدود دوساعت تو یه فروشگاه تو پیرانشهر با C7000 و C8000 و LX6500 ور رفتم و نه من و نه فروشنده هر چی با تنظیمات سامی ها ور رفتیم نتونستیم تصویر اون دو تا رو حتی شبیه LX6500 بکنیم .به هیچ عنوان به پای ال جی نرسیدن البته در عملکرد سه بعدی بنظرمن C8000 کمی (البته فقط کمی) بهتر از دوتای دیگه عمل میکرد و پنل زیباتری هم داشت (باز البته این نظر منه تا نظر خود شما چی باشه؟)
    -من اونموقع اگه دستم مثل حالا باز بود بی هیچ شکی LX6500 انتخاب اولم بود ولی دستم باز نبود
    ارادت : ناصر
    -چطوري ناصر جان كم پيدايي عزيز؟
    -در مورد lx6500 يكمي باهات موافق نيستم ناصر جان
    من هم اتفاقا از وقتي گفتي چند باري رفتم ونمايندگيها تست كردم نميدونم چيز خاصي نديدم از نظر من 7600 تصويرش پخته تر بود به اصطلاح تا lx6500
    در مورد مقايسه با سامي هم نظر من اينطور نيست اگر سري هاي c بهتر نباشند بدتر نيستند

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یعنی تظمینی به دستم میرسه؟؟؟
    اگه خودت یه فروشگاه معتبر سراغ داری واسم آدرسشو پیام خصوصی کن
    -نگران نباش حتما بدستت میرسه آدمای خوب و درستی هستن و دغل تو کارشو نیست. یه صد تومن دویست تومنی بابت بیعانه و اطمینان از خرید میریزی به حسابشون و مابقی بعد از تحویل و تایید سالم بودن دستگاه و آزمایش کردنش میدی به آورنده .دستگاه آکبند رو جلو روی خودت بازمیکنن و تنظیم و راه اندازی و تحویل .... بعدم حالشو ببر

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

-چطوري ناصر جان كم پيدايي عزيز؟
    -در مورد lx6500 يكمي باهات موافق نيستم ناصر جان
    من هم اتفاقا از وقتي گفتي چند باري رفتم ونمايندگيها تست كردم نميدونم چيز خاصي نديدم از نظر من 7600 تصويرش پخته تر بود به اصطلاح تا lx6500
    در مورد مقايسه با سامي هم نظر من اينطور نيست اگر سري هاي c بهتر نباشند بدتر نيستند
    -قربونت ابی جان ؛ راست میگی یه چند وقتیه یه کم سرم شلوغه و کمتر میتونم سر بزنم ولی کوچکترین فرصتی که پیدا میکنم حتما سرکی میکشم ارادت داریم
    - در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول

9. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

-نگران نباش حتما بدستت میرسه آدمای خوب و درستی هستن و دغل تو کارشو نیست. یه صد تومن دویست تومنی بابت بیعانه و اطمینان از خرید میریزی به حسابشون و مابقی بعد از تحویل و تایید سالم بودن دستگاه و آزمایش کردنش میدی به آورنده .دستگاه آکبند رو جلو روی خودت بازمیکنن و تنظیم و راه اندازی و تحویل .... بعدم حالشو ببر[COLOR="Silver"]
    همون با گارانتیشو میگیرم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
    -به نظر من c6900 گزينه بهتري هست چه از نظر كنتراست وچه ديزاين و امكانات پنل
    -ممكن چون خودم اين مدل رو دارم نظرم تحت تاثير اين قضيه باشه شما هم هر دو پنل رو از نزديك ببينيد و نهايتا تصميم خودتون رو بگيريد

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

- در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول
    -خواهش ميكنم ناصر جان اين چه حرفيه ؟
    داريم با همديگه مطلب ياد ميگيريم ممكن سليقه من اينطور باشه نه اينكه حرف شما درست نباشه

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

c6900 تیونر دیجیتال داره؟؟؟؟؟؟؟
    از زیرنویسا چه فرمتی رو پخش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    تلتکست رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ezio7; 05-03-2011 at 22:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •