سام سرویس مگه دیوانست این کارو بکنه؟ اونوقت مجبور میشه تلویزیون رو پس بگیره یا یه نو بده یا تعمیر کنه که کلی ضرر میکنه بخاطر هزینه های بالا شاید تو بانه که گارانتی نداره همچین چیزی ممکن باشه ولی سام سرویس که با گارانتی داره میفروشه بعیده والا
سام سرویس مگه دیوانست این کارو بکنه؟ اونوقت مجبور میشه تلویزیون رو پس بگیره یا یه نو بده یا تعمیر کنه که کلی ضرر میکنه بخاطر هزینه های بالا شاید تو بانه که گارانتی نداره همچین چیزی ممکن باشه ولی سام سرویس که با گارانتی داره میفروشه بعیده والا
Last edited by qazplm; 05-03-2011 at 02:12.
ممنون از پاسختون.
-دوست من ؛ شما وقتی تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثلا کانالهای هاتبرد رو سرچ میکنین و بفرض 2000 تا کانال رو ثبت میکنین موقع تعویض کانالها ارز کدوم کنترل استفاده میکنین؟ تی وی ....؟ یا .... ر.س.ی.و.ر.....؟![]()
-بی هیچ تعصب و بی هیچ ابهام شکی : LX6500 سه سروگردن (نه یه سر و گردن) بالاتر از C7000 قرار داره هم برایتنس بهتر و هم رنگهای بسیار زیباتر و شاداب تر و طبیعی تر فقط سامسونگه دیزاین و ظاهرش قشنگتره که اونم یه امر کاملا سلیقه ایه و ممکن نظرمن این باشه ولی نظر شما کاملا برعکس باشه ولی بنظر من گول دیزاین رو نخور که دوروزه کاملا عادی میشه و اصلا یادت میره دیزاین چیه چون فقط نگاه به تصویر زیباست نه کادر و پایه و نمیدونم بدنه زیبا.
من خودم حدود دوساعت تو یه فروشگاه تو پیرانشهر با C7000 و C8000 و LX6500 ور رفتم و نه من و نه فروشنده هر چی با تنظیمات سامی ها ور رفتیم نتونستیم تصویر اون دو تا رو حتی شبیه LX6500 بکنیم .به هیچ عنوان به پای ال جی نرسیدن البته در عملکرد سه بعدی بنظرمن C8000 کمی (البته فقط کمی) بهتر از دوتای دیگه عمل میکرد و پنل زیباتری هم داشت (باز البته این نظر منه تا نظر خود شما چی باشه؟)
-من اونموقع اگه دستم مثل حالا باز بود بی هیچ شکی LX6500 انتخاب اولم بود ولی دستم باز نبود
ارادت : ناصر![]()
-چطوري ناصر جان كم پيدايي عزيز؟
-در مورد lx6500 يكمي باهات موافق نيستم ناصر جان
من هم اتفاقا از وقتي گفتي چند باري رفتم ونمايندگيها تست كردم نميدونم چيز خاصي نديدم از نظر من 7600 تصويرش پخته تر بود به اصطلاح تا lx6500
در مورد مقايسه با سامي هم نظر من اينطور نيست اگر سري هاي c بهتر نباشند بدتر نيستند
-نگران نباش حتما بدستت میرسه آدمای خوب و درستی هستن و دغل تو کارشو نیست. یه صد تومن دویست تومنی بابت بیعانه و اطمینان از خرید میریزی به حسابشون و مابقی بعد از تحویل و تایید سالم بودن دستگاه و آزمایش کردنش میدی به آورنده .دستگاه آکبند رو جلو روی خودت بازمیکنن و تنظیم و راه اندازی و تحویل .... بعدم حالشو ببر
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
-قربونت ابی جان ؛ راست میگی یه چند وقتیه یه کم سرم شلوغه و کمتر میتونم سر بزنم ولی کوچکترین فرصتی که پیدا میکنم حتما سرکی میکشم ارادت داریم
- در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول![]()
سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
همون با گارانتیشو میگیرم![]()
-به نظر من c6900 گزينه بهتري هست چه از نظر كنتراست وچه ديزاين و امكانات پنل
-ممكن چون خودم اين مدل رو دارم نظرم تحت تاثير اين قضيه باشه شما هم هر دو پنل رو از نزديك ببينيد و نهايتا تصميم خودتون رو بگيريد
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
-خواهش ميكنم ناصر جان اين چه حرفيه ؟- در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول
داريم با همديگه مطلب ياد ميگيريم ممكن سليقه من اينطور باشه نه اينكه حرف شما درست نباشه![]()
c6900 تیونر دیجیتال داره؟؟؟؟؟؟؟
از زیرنویسا چه فرمتی رو پخش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
تلتکست رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ezio7; 05-03-2011 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)