محض اطلاع جناب ایمن الظواهری که لطف کردن و شما رو راهنمایی کردن از اکابر بلاد مخابرات هستند و این بنده کمترین حدس میزدم بعد از اظهار خوشوقتی پیشقراول تشریف بیارند.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
محض اطلاع جناب ایمن الظواهری که لطف کردن و شما رو راهنمایی کردن از اکابر بلاد مخابرات هستند و این بنده کمترین حدس میزدم بعد از اظهار خوشوقتی پیشقراول تشریف بیارند.
رفیق شما واقعا سرعت اینترنتت همینه که توی امضاته ؟!!! چنده انوقت ؟![]()
با سلام
3 روز پیش من از مخابرات سرویس ADSL با سرعت 128 گرفتم،ولی تا کانکت میشم پایین صفحه سمت راست این پیغام میاد:
windows system Error
There is an IP address conflict with another system on the Network
خدا میدونه برا گرفتن این تست ارتباط چند یوزر قطع شده!![]()
حالا اصلا درست و واقعی ...
البته قبلا هم بحث شده سرویس ایشون 10 برابر سریعتر از 128 زپرتی مخابرات هست نامحدودم هست ماهی 14-15 هزار تومنم هست منتها هرچی اصرار کردیم به این برادر اکه بگه این اگه هست کدوم سرویس داتکه چطوری و چجوری گرفته و ... چیزی نگفت!!!
![]()
Last edited by Kianoosh; 10-12-2010 at 12:45.
به به جناب مامور معذور علیه ما علیه
اینطرفا تشریف آوردید برادر خیلی وقت بود خدمت نمیرسیدیم و داشتیم نگران میشدیم چه خوب شد که جناب ایمن الظواهری خودشو ن تشریف آوردن تا قوت قلبی باشه برای بعضی برادران
البته سرعت اینترنت من در مقابل سرعت برادرانی مثل R e Z a-desperanish کلا لاک پشتیه چون اونا 48 گیگ تورنت رو 3 سوت میگیرن من عمرا برم طرف بالای 5 گیگ ولی عارضم بمحضرتون که 1 مگ دارم با یکصد و اندی کیلوبایت و البته موقع تست گرفتن بیست و اندی کاربر متوقف شدن تا اینجانب کار تست رو به لتمام برسانم![]()
شدیداً تکذیب میشه .
کاهش قیمت 20 درصد بوده نه 25 درصد که تا الان اعمال نشده و این کاهش قیمت برای شرکتهای pap هست نه مخابرات .
خوشبختانه این بار شرکتها نمی توانند سر شرکت زیر ساخت و سازمان تنظیم مقررات رادیویی کلاه بگذارند
چون وقتی این کاهش قیمت اعمال میشه که ثابت کنند ومدرکی ارائه کنند که قیمت نهایی برای کاربران نهایی کم کردند.
در مورد سرعت بالاتر از سرعت اسمی که برای کاربر می بندند یک علتش این که سرعت اینترنت تا به دست مشترک برسد مقداری افت پیدا می کنه و بیشتر شرکتها هم سرویهاشون را سرعت بالتر می بندند تا ترافیک مشترک زودتر تمام بشه ازشون ترافیک بخرند.
متاسفانه مخابرات هم بعضی جاها سرعت اپلود رو 64 می بیند حتی برای 512 ها .
من که گفتم حدسم اینه و صد درصد نگفتم
ولی چرا تا حالا اینجوری نبوده و حالا شده نه برای یکی دو تا برای چندین نفر و اونم نه 16 بلکه 19 تا 24 جای پرسش داره
چرا 64 به کسی نمیدن جای پرسش داره در کل نظر من با واقعیت بیشتر جور درمیاد تا شما
خوب شرکت های دیگه چرا همینکار رو برای سرویس های نامحدود نمیکنن و و
مشهد نامحدوده![]()
سلام
دوستان گزارش کارکرد و باقی مانده و همیچنین در حال استفاده بودن یا نبودن سرویس ای دی اس ال تهران از جایی امکانش هست ببینیم اگه هست لطفا لینکش رو بذارید
با تشکر
اگه شماره پرونده گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)