سلام
من این بازی رو خریدم و نصبش که کردم میخواد بره تو بازی میاد واسه اکتیو و یا سریال نامبر میخواد
یه فایل کرک داره که ارور میده :(
اگه کسی سریال نامبر رو داره لطف کنه واسه ما بزاره
خیلی خیلی ممنون
سلام
من این بازی رو خریدم و نصبش که کردم میخواد بره تو بازی میاد واسه اکتیو و یا سریال نامبر میخواد
یه فایل کرک داره که ارور میده :(
اگه کسی سریال نامبر رو داره لطف کنه واسه ما بزاره
خیلی خیلی ممنون
سلام
سریال نامبر نمی خواد
میتونید کنسل رو بزنید و راحت رد بشید
اگر هم با زدن کنسل از ستاپ خارج میشید ، اینترنت رو قطع کنید و یه سریال نامبر الکی رو چند بار (3-4 بار یا بیشتر) وارد کنید و کلید ضربدر اون پنجره ای رو که سریال نامبر درخواست میکنه رو بزنید تا پنجره بسته شه و به مراحل نصب ادامه بدید![]()
من بازی رو امروز خریدم ولی مثل اینکه گردش آزاد در شهر نداره ؟ درسته !!!!
اقا این مسیر اخری چقدر طولانی هست (64 کیلیومتر ).... فکر کنم یه 15 دقیقه ای پای این مسیر بودم.
راستی کسی مرحلهای که مکلارن رو تو کوهستان بهت میده و باید رکورد کامپیوتر روبزنی رد کرده یا نه ؟؟ واقعا خیلی نامردی کرده من تمام مراحل رو رد کردم ولی زورم به این تایمی که کامپیوتر برای اون مسیر کوهستانی بامکلارن گذاشته نرسیده؟؟کسی رد کرده نشون بده تاما هم انگیزه داشته باشیم که میشه اون تایم رو زد
ای بابا!
یکی جواب منو بده!!!!!!!!
جواب همه رو میدین به جز من!
التماس میکنم!!!
جون هر کی دوست دارید کمک کنید!
دوست عزیز بلور فقط تو شب دیده میشه. بارونم تو بعضی از مسیرها به شرطی که پچ روبریزی وبا کرکی که بعد پچ ارائه شده بازی کنی والبته بازی رو از طریق LUNCHER بالابیاری نه از طریق کرک .
چرا گردش آزاد هم داره
وقتی وارد نقشه بازی میشی ، کنترل راست رو بزن و ماشین خودت رو انتخاب کن و وارد رانندگی آزاد بشو![]()
سلام به همه
دوستانی که اینو بازی کردن میشه بگین تو چه سبک از سری قبلیاشه
مثل most wanted هستش؟
آخه بعد از اون دیگه چیز جالبی نداده بیرون.امیدوارم که تو سبک most wanted باشه که بخرمش
سلام
آقا این LUNCHER برای من باز نمیشه این صفحه میاد خودتون ببینید :
این مشکلاتی هم که گفتم یکدفعه درخت میاد جلو آدم سریع میره و ساختمون میاد تو صورتت فکر نکنم مربوط به سیستم باشه اخه دوستم گرافیک 1 گیگ 9400 داره اون هم با HIGH میره این مشکل رو داره. یعنی ممکنه از نسخه بازی باشه ؟؟ گرافیک اون که دیگه برای بازی خوبه ؟؟
سبکش شبیه ورژن قبلی hot pursuit هستش...
مسابقه با خودرو های استاندارد...
بدون تیونینگ..
با این تفاوت که این دفعه میتونید پلیس هم باشید و یه سری امکانات خاص هم داره
ولی من که لذت بردم از بازیش ( فقط کاش صدای موتور ماشین بیشتر بود)
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
لانچر رو کلیک نکنین.... خود nfs11.exe رو بزنین
اون مورد باگ ها هم... فک کنم با تغییر رزولوشن درست میشه ( من روی 1024 که میزارم درست میشه) البته احتمال زیاد از کرکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)