تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 156 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

اگر میخواید موقع فوتبال راحت بخوابید من یه گزارشگر بهتون معرفی میکنم که اصلا سوتی هم نمیده برید بهش بگید فوتبال هم گزارش کنه

حالا این گزارش گر کیه ؟ الان میگم

همون که اکثرا مسابقه های اسب سواریو گزارش میکنه ، یکم بوره سیبیل داره
    کاملا ریلکس خونسرد و معمولی حرف میزنه موقع گزارش . یه بار داشت وزنه برداریه حساس از المپیکو گزارش میکرد رضاضاده وزنه بردار بود ، اینقدر این یارو سرد گزارش کرد که همه زنگ زده بودن فحش داده بودن بهش ، خودش گفت مردم تماس گرفتن گفتن من گرمتر گزارش کنم اما وزنه برداری رو باید آروم گزارش کرد چون تصاویر خودش هیجان داره بعدش هی سعی میکرد وقتی یکی وزنه رو میبره بالا الکی داد بزنه

2. 4 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم عکس رضا آقا با خانوم والده

4. 2 کاربر از maryam_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راهبر در گفتگو با مهر: تحلیلهای "یک جهان، یک جام" سطحی است/ کارشناسان ذهن آماری ندارند یک روزنامه‌نگار ورزشی تاکید کرد بعضی وله‌هایی که در برنامه "یک جهان، یک جام" پخش می‌شود از یکی از ویژه برنامه جام جهانی شبکه‌ الجزیره سرقت شده است که واقعا تأسف‌برانگیز است. پژمان راهبر، روزنامه‌نگار ورزشی در ارزیابی مباحث کارشناسی برنامه "یک جهان یک جام" به خبرنگار مهر گفت: کارشناسان این برنامه به غیر از آقای صدر ضعیف‌اند. البته منظورم این نیست که به لحاظ فنی ضعیف هستند اما نقطه ضعف اصلی آنها این است که ذهن آماری و مطلعی ندارند و بنابراین غالباً بدون مطالعه در برنامه حاضر می‌شوند و طبعاً با توجه به ضعف تحلیل نمی‌توانند جملات درستی را درباره بازیها و حواشی آنها به زبان بیاورند و به همین دلیل به جز یکی دو استثنا تحلیلهای ارائه شده در این برنامه‌ها در سطح باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: آنها نمی‌دانند حضور در تلویزیون مختصات خودش را دارد و باید قبل از اینکه بحث کارشناسی ارائه دهند ذه‌شان را برای تحلیل منسجم کنند نه اینکه خیلی سطح کارشناسی کنند. به عنوان مثال آنها وقتی صحنه‌هایی که گلچین حرکات بازیکنان با کارهای گرافیکی روی آنها پخش می‌شود کارشناسان قادر به ارائه جملات کاربردی در این زمینه نیستند در حالی که این صحنه‌ها کاملاً قابل بحث است. در این بین حمیدرضا صدر با اشراف دقیقی که به تاریخ فوتبال دارد و با تسلطش به زبان انگلیسی که باعث می‌شود با مطالعه کافی به برنامه بیاید همیشه شنیدنی‌ترین بحثها را به زبان می‌آورد.

سردبیر سایت گل دات کام درباره گزارشگری برنامه یک جهان یک جام نیز گفت: عادل فردوسی‌پور یک استثناء است و آن هم با اختلاف زیاد. گزارشهای مزدک میرزایی هم خوب است اما نظر شخصی او درباره تیمهای مختلف روی کارش تأثیر منفی می‌گذارد.

راهبر در پاسخ به سوالی درباره رضا جاودانی مجری برنامه یک جهان یک جام نیز گفت: ممکن است او به فوتبال علاقمند باشد اما رشته‌اش فوتبال نیست. وقتی کسی رشته‌اش فوتبال نباشد مسلماً اطلاعات جامعی ندارد و تحلیلهایش ضعیف است و نتیجه آن مثل برنامه دو شب پیش درباره بازی آلمان و انگلیس می‌شود که ایشان با شوخیهای بیجا سطح برنامه را پایین آورده بود.

وی خاطرنشان ساخت: من قبلاً این را گفته‌ام که ارائه تحلیلهای ضعیف و کم مایه در تلویزیون تأثیر منفی وحشتناکی بر ذهن مخاطبان فوتبال خواهد گذاشت و این کاری است که آقای جاودانی و دوستانش در جام جهانی قبلی نیز انجام دادند و با تحلیلهای غیرمنطقی شکست را بر سر سرمربی تیم ملی آوار کردند. در حالی که مشخص بود ما توان مقابله با پرتغال و حتی مکزیک را نداریم.

این روزنامه‌نگار افزود: مثلاً محمدرضا احمدی گزارشگر جوانی که به عنوان یک پدیده نام برده می‌شود گاهی در ترجمه خبرها اشتباه کرده است. به عنوان مثال همین چند روز پیش در وله‌ای که برای بازی آلمان و انگلیس پخش شد چند اشتباه فاحش وجود داشت که خوب شایسته تلویزیون نیست. اگر قرار است خبری هم در تلویزیون خوانده شود باید ترجمه صحیحی داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به بخشی از آیتم‌های این برنامه گفت: بعضی از وله‌هایی که در این برنامه پخش می‌شود از یکی از ویژه برنامه جام جهانی شبکه‌ الجزیره سرقت شده است که واقعا تأسف‌برانگیز است. وقتی تلویزیون از همراه اول برای باکس ورودی برنامه ورزشی دو میلیارد تومان پول می‌گیرد مسلماً می‌تواند یک برنامه خوب بسازد و نیازی به سرقت ندارد.

این روزنامه‌نگار درباره زمان کم مباحث کارشناسی و اختصاص دادن زمان بیشتر به آگهی گفت: به هر حال در رسانه اولویت با آگهی است چرا که از این طریق درآمدزایی می‌کند.

وی در پایان گفت: بدون شک دست اندرکاران "یک جهان یک جام" تلاش خود را برای ارائه یک برنامه بهتر انجام داده‌اند و این را می‌توان از تنوع آیتم‌ها دریافت اما آنها برای افزایش سلیقه باید به برنامه‌های مشابه خارجی نگاه کنند و ببینند که بسته ویژه‌ای با نام جام جهانی چگونه و با چه کیفیتی عرضه می‌شود.
    منبع:خبرگزاري مهر

6. 2 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

خوشم میاد فردوسی پور همیشه تیکشو میندازه تو بازی اسپانیا تو نیمه اول بعد از اینکه کاسیاس توپ رو از جلو دروازه دور کرد گفت اره دیگه اونجا مثل لیگ ما نیست که دروازه بان خودش بزنه تو دروازه(جملش دقیقا این نبود اما یه چیزی تو همین مایه ها بود)
    اشاره داشت به بازی استقلال که طالب لو باقدرت توپ را در درون دروازه ی خودش جای داد
    -------------------------------------------------
    استودیویی که گزارشگرا توشند همون استودیوی گزینه جوانه باهاشون مصاحبه کردن من فقط مزدک و عادل رو دیدم
    هرکدوم گفتن یه تیم قهرمان میشه برای اینکه به طرفدارای ارژانتین روحیه بدم حاج اقا خیابانی گفته ارژانتین قهرمان میشه

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اگر میخواید موقع فوتبال راحت بخوابید من یه گزارشگر بهتون معرفی میکنم که اصلا سوتی هم نمیده برید بهش بگید فوتبال هم گزارش کنه

حالا این گزارش گر کیه ؟ الان میگم

همون که اکثرا مسابقه های اسب سواریو گزارش میکنه ، یکم بوره سیبیل داره
    کاملا ریلکس خونسرد و معمولی حرف میزنه موقع گزارش . یه بار داشت وزنه برداریه حساس از المپیکو گزارش میکرد رضاضاده وزنه بردار بود ، اینقدر این یارو سرد گزارش کرد که همه زنگ زده بودن فحش داده بودن بهش ، خودش گفت مردم تماس گرفتن گفتن من گرمتر گزارش کنم اما وزنه برداری رو باید آروم گزارش کرد چون تصاویر خودش هیجان داره بعدش هی سعی میکرد وقتی یکی وزنه رو میبره بالا الکی داد بزنه
    دقیقا یادمه...اگه یادت باشه صدای کارگردان که تو گوشی بهش گفت "بیشتر هیجان بده" هم اومد...

9. این کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایتالیا و اسلواکی یوسفی نبود!!!!!!!
    گفتم که فکر کنم ! دقیقا یادم نیست کدوم بازی بود ! ولی مطمئنم همین یوسفی بود !

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هیچ دقت کردین بعد از گل فرانک لمپارد,هشتاد درصد برنامه یک جهان یک جام شده تحلیل داوری و بحث در مورد فیفا و برد بین الملل و استفاده از تکنولوژِی در داوری!؟
    حتی دیشب هم نشون میداد رفته بودن در کمپ تیم های ملی و از خداداد و منصوریان و چند تا دیگه از مربیا به جای اینکه بیان در مورد مسائل فنی خود جام سوال کنن داشتن از مسائل داوری سئوال کی ردن!!
    اونا هم میگفتن البته مسائل داوری در تخصص ما نیست ولی بازم نظر میدادن!
    تازه تک گل داوید ویا به پرتغال هم آفساید بود ولی زیاد بهش نپرداختن و فردوسی پور هم فقط یه بار در طول بازی بهش اشاره کرد.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

هیچ دقت کردین بعد از گل فرانک لمپارد,هشتاد درصد برنامه یک جهان یک جام شده تحلیل داوری و بحث در مورد فیفا و برد بین الملل و استفاده از تکنولوژِی در داوری!؟
    حتی دیشب هم نشون میداد رفته بودن در کمپ تیم های ملی و از خداداد و منصوریان و چند تا دیگه از مربیا به جای اینکه بیان در مورد مسائل فنی خود جام سوال کنن داشتن از مسائل داوری سئوال کی ردن!!
    اونا هم میگفتن البته مسائل داوری در تخصص ما نیست ولی بازم نظر میدادن!
    تازه تک گل داوید ویا به پرتغال هم آفساید بود ولی زیاد بهش نپرداختن و فردوسی پور هم فقط یه بار در طول بازی بهش اشاره کرد.
    اشتباه داریم تا اشتباه .... بعضی ها فاحشن مثل گل لمپارد ... این اشتباهات آفساید گیری ها دیگه طبیعی شده : دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نصیرزاده :
    هرچیزی مورد توجه عموم قرار بگیره از جانب پروردگاره
    مثل فوتبال که از جانب پروردگاره
    مثلا چشم و لب و دهن همه گردن هرچیز گردی از جانب پروردگاره مثل توپ فوتبال

14. این کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینا چرا اینجوری هدیگرو ضایع میکنن بعد ماس مالی میکنن...
    اون از اون جاودانی که اول برنامه به فردوسی پور میگه این دو تا رو به جون هم بنداز... افتضاح بودش..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •