شما از رپید شیر گرفتین یا مگا آپلود ؟ چون روی هر دوش اومده . در ضمن چه نسخه ای رو گرفتین پی سی یا 360 یا ps3 ؟
مصطفی کجایی اینا رو بی زحمت ببر روی سرورت .
شما از رپید شیر گرفتین یا مگا آپلود ؟ چون روی هر دوش اومده . در ضمن چه نسخه ای رو گرفتین پی سی یا 360 یا ps3 ؟
مصطفی کجایی اینا رو بی زحمت ببر روی سرورت .
آقایون هر کی دموی فیفا رو دانلود کرد و امتحانش کرد خبر بده تا ماهم دانلود کنیم![]()
خواهشا یکی صحت این لینکها رو تائید کنه
نذاریم دانلود بشه بعد ببینیم که لینک ها فیک هستن
کسی از این لینک ها دانلود کرده؟!
محتوای مخفی: -
ببخشید نسخه نهایی چه فرقی با این نسخه دمو خواهد داشت؟از نظر گیم پلی و گرافیک تغییر می کنه؟
همین لینک هست که Split کردم بعد از دانلود با HJ Split متصل کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک 360 چی شد ؟ معتبره یا نه
جناب dr shahrooz که کلی از بازی تعریف کردید میشه لینکه 360 رو بزاری ما هم فیض ببریم
نه عزیزم،من با PS3 گرفتم
مال پی سی ش هنوز نیومده
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
من واسه 360 رو اطلاع ندارم،من با ps3 گرفتم
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
در این 2 زمینه ای که شما گفتی،هیچ فرقی نخواهد داشت ولی خب تو بقیه ی زمینه ها مسلما تفاوت وجود خواهد داشت
دوستان لینک دمو بازی برای pc همیناست یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا بالاخره دموی pc اومده یا نه ؟؟؟!!! اگه اومده بگین از الآن بزاریم دانلود که تا فردا بعد از ظهر که میرسیم خونه تکمیل شه و بزنیم به بدن
..
دموی نسخه PC 2 ساعت پیش امد این هم چند اسکرین شات که توسط کسانی که دمو رو تست کردن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)