دوستان مدلی که هاردش 500gb 7200 هستش باس رمش 1066 یا 1333؟
دوستان مدلی که هاردش 500gb 7200 هستش باس رمش 1066 یا 1333؟
6 گیگ باید خئدت یه رم 2 گیگت رو بفروشی یه رم 4 گیگ جاش بخری.(تعویش رمش خیلی سادس)
هاردش هم نمیشه.
---------- Post added at 06:06 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------
ماله ویستا که من خریدم 1066 گارانتی های دیگه رو نمیدونم
دوست عزیز هارد رو میشه خیلی راحت عوض کرد،میتونی ببری خود دفتر گارانتی این کارو واست انجام بده،اما احتمالا سر پارتیشن ریکاوری به مشکل برمیخورین
روي كارتن لپ تاپ باس رم را 1066 معرفي كرده اما اگه با نرم افزار هاي تست سخت افزار تست كنين ميبينين كه باس رمتون 1333 هست و اشتباهي 1066 خورده .البته اين مدل ها با باس رم 1066 هم موجود هست
Last edited by You Were Mine; 06-08-2010 at 10:27.
من تقریبا 1 هفته پیش یکی از هاردای لپ تاپم رو عوض کردم. عوض کردن هارد هم هیچ زحمتی نداره. 4 تا پیچه باز میکنی و هارد جدید رو جا میندازی.
البته کسانی که تا آخر عمرشون میخوان از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند بهتره این کار رو نکنند. اما افرادی که میدونند شماره سریال ویندوزی که زیر لپ تاپ نوشته شده به چه دردی میخوره, پس واسشون فرقی نمیکنه ریکاوری داشته باشند یا نه.
نتایج هارد جدید رو هم میتونید در عکس هایی که در تاپیک زیر گذاشتم ببینید.
باز کردن مایکروسافت آفیس در کمتر از 1 ثانیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه هاردی گذاشتی؟؟؟
عزیز توی تاپیکی که لینکش رو دادم قبلا مفصل بحث شده و نوعش هم گفته شده. اینم به خاطر شما.
نمیدونم لپ تاپ شما هم 2 تا هارد داره یا نه. اما اگر 2 تا هارد هم نداشته باشه احتمال اینکه جای 2 هارد رو داشته باشه خیلی زیاده. اسوسه دیگه
هاردای لپ تاپ من 2 تا 500 گیگ با سرعت 5400rpm و فکر کنم 8 مگ کش بودند. اومدم و هاردی رو که ویندوز و برنامه ها توش نصبه رو با هارد زیر عوض کردم.
Seagate Momentus XT با حجم 500 گیگ و 32 مگ کش معمولی.
این هارد داخل خودش 4 گیگابایت هارد SSD هم داره که بعنوان کش و باز کردن فایل ها و برنامه ازش استفاده میکنه. یعنی در اصل کش اصلی رو از 4 گیگابایت SSD تامین میکنه.
اگر این هارد رو با هاردای SSD مقایسه نکنیم. فعلا سریعترین هارد بین 3.5 اینچ ها و 2.5 اینچ هاست. در بنچ مارکهایی هم که در تاپیک قبلی معرفی کردم و لینکشون وجود داره نشون داده شده که این هارد حتی از یک هارد دسکتاپ 3.5 اینچی با سرعت 10.000rpm هم سریعتره.
مشخصات هارد..
دوست عزیز شماره سریال ویندوز به چه درد میخوره؟ منظورت همون لایسنس که به ویندوز این لپ تاپ اختصاص داده شده است. خوب اگه بخوایم یه ویندوز دیگه بخریم آیا این شماره رو قبول میکنه . اغلب ویندوزهایی که تو بازاره کاملا دستکاری شده است. برای ویندوز اورجینال هم که باید دوباره پول بدی...یکم توضیح بدی ممنونت میشم . من خودم از دست این ویندوز دارم دیونه میشم. خیر سرش اورجیناله....![]()
دوست عزیز, این شماره سریال بدرد اکتیو کردن قانونی ویندوز 7 نسخه ی Home Premium میخوره. فرقی هم نمیکنه 32 بیت باشه یا 64 بیت. البته واقعا حیفه که روش 32 بیت نصب بشه. یعنی اگر زیر لپ تاپ هر نوع ویندوزی نوشته شده باشه همون ویندوز باید نصب بشه مثلا اگر Windows 7 Professional بود شما باید نسخه ی Professional رو نصب کنید اما در 32 بیت و 64 بیت بودن اون آزادید.
پیدا کردن ویندوز 7 دستکاری نشده و اورجیال هم خیلی راحته و روش تشخیص دادن اورجینال بودن اون هم راحت تره.
شما برو و ویندوز زیر رو با مشخصات MD5 ی که نوشته شده از جایی گیر بیار و یا دانلود کن. این ویندوز همون ویندوزیه که اگر شما از مایکروسافت نسخه ی اصلی رو با چند صد دلار بخرید بهتون داده میشه.
758887088235024058D1C8EB6EFB85A8 ----- MD5
336779EA6B65F63E11A609B4D021439C47AB315B ---SHA1
کافیه مشخصات MD5 رو گوگل کنی.
موقع نصب ویندوز شماره سریالی که زیر لپ تاپ وجود داره رو بهش میدی. 2 حالت وجود داره... یا با همین شماره سریال اتوماتیک اکتیو میشه و شما هم میری و درایو هاشو از روی همون سی دی اسوس که داری نصب میکنی و میشه ویندوز اورجینال و حتی بهتر.
اما اگر اکتیو نشد میری قسمت اکتیویشن ویندوز و روی Active Now کلیک میکنی و Active by Phone رو انتخاب میکنی و شماره اکتیویشنی که مربوط به ویندوز شماست رو به مایکروسافت میدی تا اونها هم شماره اکتیو شدن ویندوز رو بهت بدن. تمام مراحل همراه با عکس در لینک زیر توضیح داده شده...
سلام .
مهران جان من این لینک رو میخوام دانلود کنم . فکر میکنم درست باشه و اورجینال دستکاری نشده باشه
از اینجا پیداش کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)