سلام سحر جان...
سایت LBDictionary.com قبلا معرفی شده و سایت خوبی هم هست...
ممنون بابت مطالبت ولی متاسفانه بابت کپی/پیست کردن از جاهای دیگه و نیاوردن منبع سایتها، توی فرومهای رقیب P30Worldیها رو خیلی مسخره میکنن...
سلام سحر جان...
سایت LBDictionary.com قبلا معرفی شده و سایت خوبی هم هست...
ممنون بابت مطالبت ولی متاسفانه بابت کپی/پیست کردن از جاهای دیگه و نیاوردن منبع سایتها، توی فرومهای رقیب P30Worldیها رو خیلی مسخره میکنن...
سلام...
منبع اینا رو نمیدونستم یکی از دوستام واسم ایمیل کرده بود. همش همینا بود. به هرحال نمیدونستم شرمنده
+ ممنون که گفتی![]()
حالا شما ادامه بده... من توی این فروم در مقامی نیستم که بخوام با این کارها مخالفت یا موافقت کنم...
همینا رو داشتم فقط... یکی از دوستام تو کلاس زبان گفت یه سری اصطلاح داره که جالبن. گفت از اینترنت ورداشته گفتم واسم بفرسته. به هر حال منبعشو نمیدونستم..حالا شما ادامه بده... من توی این فروم در مقامی نیستم که بخوام با این کارها مخالفت یا موافقت کنم...
بازم ممنون که یاد اوری کردی![]()
من حدود ۳۰۰ مگ TXT و PDF و HTML و CHM از اینترنت اصطلاح و ضربالمثل در طول این چند سال جمعآوری و دستهبندی و مرتب کردهام...
انگلیسی آمریکایی و بریتانیایی و کانادایی و استرالیایی...
هم انگلیسی به انگلیسی و هم انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی...
یه تعداد هم دیکشنری اصطلاحات انگلیسی به انگلیسی (مثلا برای بابیلون Urban Dictionary) دانلود کردهام...
بستهی سایت LBDictionary.com هم گرفتهام...
اگه دوستان بخوان میتونم بذارم (منظورم بستهی سایت نیست!)...
منتها چون حجمشون زیاده باید تعداد تقاضاها زیاد باشه که یه جورایی بصرفه!![]()
Last edited by pro_translator; 12-10-2012 at 18:52.
از نظر من ایرادی به گذاشتن اصطلاحات از سایتهای دیگه وارد نیست.
این چندنکته باید رعایت بشه فقط :
- در مواردی که نویسنده ی مطلب ، مطلب خودش رو ممنوع الکپی کرده ، از کپی خودداری کنید.
- در مواردی که نویسنده ی مطالب ، کپی مطالب رو به شرط ذکر منبع بلامانع دونستن ، حتما منبع رو ذکر کنید.
- حدالمکان وقتی اطلاعاتی که به صورت طبقه بندی شده درمکانهای مختلف قرار گرفته را کپی میکنید ، منبع رو ذکر کنید
- اصطلاحات به صورت فایلهای Document هم در آرشیو دانلود کتابهای الکترونیک قرار بگیره...
مگر اینکه اطلاعاتش رو به صورت تدریجی کپی بگیرین بزارین اینجا ، که البته باز باید منبع رو ذکر کنید.
باسپاس.
این سایتی که میگی دنباله همون 1000idioms هستش دیگه تازه فهمیدم چون خیلی وقت بود سر نزده بودم وبلاگش متوجه نشدم تبدیل به سایت کرده
تو وبلاگ قبلیش که دقیقا اینجوری نوشته>> ضمنا تمامی قوانین این وبلاگ وله پس لطفا سوء استفاده کنید !!<<از نظر من ایرادی به گذاشتن اصطلاحات از سایتهای دیگه وارد نیست.
این چندنکته باید رعایت بشه فقط :
- در مواردی که نویسنده ی مطلب ، مطلب خودش رو ممنوع الکپی کرده ، از کپی خودداری کنید.
- در مواردی که نویسنده ی مطالب ، کپی مطالب رو به شرط ذکر منبع بلامانع دونستن ، حتما منبع رو ذکر کنید.
- حدالمکان وقتی اطلاعاتی که به صورت طبقه بندی شده درمکانهای مختلف قرار گرفته را کپی میکنید ، منبع رو ذکر کنید
- اصطلاحات به صورت فایلهای Document هم در آرشیو دانلود کتابهای الکترونیک قرار بگیره...
مگر اینکه اطلاعاتش رو به صورت تدریجی کپی بگیرین بزارین اینجا ، که البته باز باید منبع رو ذکر کنید.
باسپاس.
قبلا تو وبلاگش یه بسته مکالمه دو نفر آمریکایی زبان رو واسه فروش گذاشته بود همونه؟؟ من اونو میخوامش تو وبلاگ قبلیش و سایت جدیدی که گفتی گشتم ولی نمیدنم همونی که قبلا گذاشته بود رو هنوزم داره یا نه..بستهی سایت LBDictionary.com هم گرفتهام...
من که نگفتم "حتما میذارم!" من گفتم "اگه دوستان بخوان میذارم!"
بعدش هم دیگه وقتی چیزی عیانه (مثلا همه میدونن Haste is waste یا Easy come, easy go معادلشه چیه...) دیگه منبع نمیخواد که!!!
پس دیگه مشکلی نداره سحر عزیز.
بله اگه اینجارو ببینی دقیقا همین رو گفتم مسعود جان :
منظور اینکه فرض کن طرف نشسته کلی وقت گذاشته مطالب رو جمع آوری کرده ، طبقه بندی کرده گذاشته روی سایت ، حالا میایم با یه کپی پیست ، تمام- حدالمکان وقتی اطلاعاتی که به صورت طبقه بندی شده درمکانهای مختلف قرار گرفته را کپی میکنید ، منبع رو ذکر کنید
زحماتشو به سرقت ببریم.. بدون اینکه منبع رو ذکر کنیم.. منظور مطالب عظیم و گردآوری شده بود. حالا اگه یک یا دو یا سه جمله از داخل اون اطلاعات برداشتین
که دیگه قائدتا منبع نمیخواد!
ممنون.
i gathered ton's of idiom's by myself, but when i want to look up for a particular idiom i cannot find it quick. can you give me a hint about categorizing them?
I personally use microsoft excel for deposit my idiom's and vocabularies in it .
which method do you use for a quick access to your idioms?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)