شرمنده ها !
من ادعایی ندارم .
ولی میشه رابطه ی کیفیت پایین رو با 25 فریم بودن فیلم برداری ، توضیح بدید .![]()
شرمنده ها !
من ادعایی ندارم .
ولی میشه رابطه ی کیفیت پایین رو با 25 فریم بودن فیلم برداری ، توضیح بدید .![]()
به به ... 720p بودن ضعفه ؟چرا فیلم برداریش 25 FPS ـه؟
این نوکیا همیشه تو فیلم برداری ضعیف بوده!
ربطش اینه که الان همه گوشیهای تو این رنج دارن 30 فریم میگیرن. 720p هم که هستن همه.
پس این یه جورایی ضعیفتر بودن رو میرسونه دیگه.
تا اونجایی که من یادمه همیشه گوشی های نوکیا بهترین فیلم برداری رو داشتن
از اون N95 گرفته که فیلم برداریش از 90 دصد 8 مگاپیکسلی های بازار بالاتره (تازه گوشیش مال 2006 هستش)
تا 5800 که با اون دوربین مزخرف فیلم برداری با کیفیت VGA خوب و با 30 فریم انجام میده.
در ضمن اکثر دوربین های حرفه ای هم فیلم برداری HD رو با 24 و 25 فریم انجام میدن و باید به شما عرض کنم که اکثر فیلم های جدید و پرفروش با 24 فریم فیلم برداری شدن. 24 و 25 و 30 یه سری استاندارد هستند و قدرت واقعی یه گوشی زمانی مشخص میشه که متونه این 24 فریم رو درست و تمیز رندر کنه و فریمی رو جا نذاره![]()
Last edited by kurosh08; 29-07-2010 at 08:18.
تاریخ دقیق عرضه این گوشی کی هست ؟
جلل الخالق
بهترین دوربینهای دیجیتال بازار دارن با وضوح 921600p فیلمبرداری میکنن که بهش گفته میشه HD البته Full HD هم بسیار به ندرت وارد دنیای دوربینها شده که کاری نداریمش
بعبارتی فیلمبرداری wide در ابعاد 1280x720 رو میگن High Definition .که وضوح اکثر لپتاپهای 15 اینچی رایج هم هستش
این کیفیت فیلمبرداری کاملاً جدیده
بعد شما میگی همه ی گوشیها داره با کیفیت HD فیلم میگیره؟؟
میشه اون همه ی گوشیهایی که میگی رو لیست کنی تا سواد ما هم زیاد شه؟؟![]()
منظورش گوشی هایی که hd فیلم برداری می کنن بود.
مثال 30 فریم:ایفون 4 و سامسونگ ویو . سامسونگ گالاکسی s ., ....
البته قبول دارم اکثر فیلم ها رو 25 فریم هست.
مثلا یک اواتار 11 گیگ داشتم.وقتی با نرم افزار fraps فریم ریتش رو گرفتم 25 بود ولی کیفیتش خیلی خوب بود.
مطمئن باشین فیلم برداری گوشی N8 حتی میتونه با دوربین های فیلم برداری HD رقابت کنه.
توی Gsmarena از روی فیلم برداری N8 یه فریم عکس گرفته بودن وقتی میخواستم عکسه رو باز کنیم نزدیک 2 مگابایت حجمش بود!!! کیفیتش شبیه عکس 8 مگاپیسکلی بود.
عجب فیلم برداری ای داره این N8![]()
پست بالایی که جواب دادن. اما من برای توضیح لازمه یه قسمتی رو قرمز کنم که متوجه بشید:
به هر حال 25 فریم هم کم نیست. اما اکثر دوربینهای نوکیا توی این قسمت تعداد فریم، یه مقدار از هم رده هاشون کمترن.
بالاخره تاریخ عرضه کِی شد؟؟؟؟؟
ظاهرا اکتبر 2010
بچه ها یه سوال اساسی :چرا بعضی ها از به تعویق افتادن ریلیز ان 8 خیلی خوشحال شدند؟1 ماه که هیچی 6 ماه هم دیرتر بیاد منتظر میمونیم.
![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 29-07-2010 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)