ترينر Assassins creed2 v1.00 رو ميخوام
ترينر Assassins creed2 v1.00 رو ميخوام
چرا توی خط نهم نوشتم:
کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه
والا یه سوال شما سیو ها رو توی پوشه ی 4 ریختید اگه سیو من خراب باشه نه مال شما لود میشه نه مال من فکر کنم یه اشتباه کوچیک توی کپی کردن انجام شده
من اون فایل رو که دوستمون گفتن آپلود کردم توی آموزش هم گذاشتم البته چون من پوشه ی temp رو پاک کردم که حاوی چیز هایی هست که بازی خودش میسازه حجمش کم شده اینم لینکش ولی شما فایل های بازی رو هم عوض کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بالاخره تونستم بازی رو با این values تموم کنم
كمك
خیر مشکلی نیست فقط از جایی که میخری مطمئن باش 14 سکانسی باشه بازیت الان 8 نفر بازی رو تموم کردن اینطور که من میدونم
کمک :
در مرحله بعد از کشته شدن پدرش ، بعد از تمرینهای استتار باید بره پیش لئوناردو داوینچی ، من وقتی میرم به سمت اونجا شهر هنوز synchronize نیست و نمیشه جلو رفت. مشکل از چیه؟؟؟ value پست هایی که میگفتند فایناله و باش تموم کردن بازی رو را هم امتحان کردم. کار خاصی باید کرد؟؟؟؟
:دوم فایل این که 1 مگ بیشتر نیست
اون که من گزاشته بودن فشردش 10 مگ بود بازش میکردی میشد 40 مگ
مثله اینکه حمله کرده بودن بهش
من بازم اپش کردم
هر کی میخوادش
و 100 درصد میخواد بدونه دردسر بازی کنه pmبده که بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
این همه ارور ها رو رفع میکنه فقط کافیه اکسترکت کنید و در
c/programfiles
بریزید 100 درصد اجرا میشه بدون هیچ مشکلی.
اون مرحله که پدرت میگه نامه رو به لورنزو برسون باید چیکار کنیم آخه هیچ علامتی نمیاد![]()
شما value 1845 بریز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم value 1845 بریز توی پوشه ای که server.exe هست
Last edited by eslamy_iut; 09-04-2010 at 15:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)