دوستاني كه از پارس آنلاين 128 يا 256 گرفتن آيا سرعت دانلودشون بالاي 60 هست در روز ؟
دوستاني كه از پارس آنلاين 128 يا 256 گرفتن آيا سرعت دانلودشون بالاي 60 هست در روز ؟
سرعت 128 پارس الان روی 90 میچرخه فکر کنم واسه همه اومده پایین ولی قبلا رو 140 بود. در حال حاضر سرعت 6 برابر سرعت 15 شاتله(( تقسیم کن دیگه)) ولی دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 هست.
من 128 دارم از پارس آنلاین سرعت دانلود 105 ثابت .
شبها هم افت سرعت تا 40 .
یه سوالی دارم از شما دوستان.
من اگر ایندفعه که می خواهم تمدید کنم برم سرویس 256 20 گیگ رو بزنم و پرداخت کنم آیا وصلش میکنن؟
آیا زنگ نمیزنن بگن آقا جواز میخاد؟ سرعت بالای 128 ؟
من 1 ساله هر ماه انواع سرویس 128 رو عوض میکنم مثلا از pul hu میرم pul h1 و برعکس.
آیا اگر من برم 256 انتخاب کنم هزینشم بدم بعد زنگ بزنن بگن ما وصل نمیکنیم نامه اداری میخاد
پولم چی میشه ؟ من که نامه اداری ندارم و نمیتونم جور کنم !
256 هم که دوستان میکن سرعت دانلودش تا 190 هم میره
میشه آیا ؟
این عکس رو ببینید: اونجا باید اون تیک رو زد که قبول جور کردن نامه اداری برای وصل شدن سرویس
![]()
Last edited by Saeed System; 23-08-2010 at 08:23.
توی سایت پارس آنلاین ننوشته که اینترنت مجانی شبانه داره در صورتیکه یکی از اقوام که از اینجا سرویس گرفته میگفت که داره
خواستم ببینم صحت داره ؟
اگر اینکار رو بکنند باید یک سیم جدا مخصوص مودم از پشت اسپلیتر بیارند داخل ساختمان که زیاد صرف نمیکنه.
فکر کنم برات وصل کنند زیاد گیر ندن اون هم تشریفاتی باشه. ولی من میگم اگر برای افزایش سرعت تو شب می خوای 256 بگیری همون 8 گیگ رو بگیر که ارزونتره. اگر خوب بود ماه بعد 20 گیگش رو بگیر البته اگر حجم مصرفیت بالاست.
نه واسه چی آخه؟ Splitter تو مسیر تلفن باید قرار بگیره، با مودم کاری نداره خب
میگم شبا از کی تا کی مجانیه؟
مطمئن باشیدا صبح پا نشم ببینم حجمم تموم شد!!!
اخه 1 گیگ بیشتر نمونده واسه 3 ماه
اونوقت شما مودم رو به کجا وصل میکنید؟ به همون اسپلیتر دیگه چون همون اول خط گذاشتیدش درسته؟
ز 1 تا 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه واسه 3 ماه !!! 1 گیگ مونده .
کلا در طول روز هم وبگردی نکن . چه برسه به دانلود . فقط شبها بیا از 1 تا 6 .
من زمانی که سرویس 3 گیگ حجم در 1 ماه داشتم ...
به جان خودم نهایتش روزی 2 ترک mp3 دانلود میکردم ....دقیقا روزی 100 مگ کم میشد .
یعنی 3 گیگ در 1 ماه فقط برای وبگردی معادل 4 ساعت در روز تمام میشه.
شما 2 راه داری یا باید حجم بخری ... یا کلا فقط شبها بیای ز 1 تا 6 . و اون 1 گیگ هم برای 10 روز آخر که صبحا
هم بیای.
الان صرفه برای شما خرید حجمه چون سرویستون 3 ماه دیگه جا داره و اگر تموم بشه اون روزهای باقیمانده
حیف میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)