تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 228 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شکایتم برای رفع مشکل عدم امکان داشتن adsl از شرکت های مختلف بجز مخابرات نتیحه داد و حالا می تونم از هر شرکتی که بخواهم اتصال اینترنت داشته باشم. دوستان نظرتون درباره این شرکت چیست ( دوباره دارم می پرسم ) من در اولویت نخست، نیاز به تک کانکشن کامل دارم. آیا این شرکت در همه جا مشکل کمبود پهنای باند داره؟ یا آیا مراکز مخابراتی هستند که این مشکل در آنها وجود نداشته باشه؟
    تهران - منطقه 7 - مرکز نظری
    منکه قبلا های وب بودم تمام ساعات سرعتم فیکس 1700 کیلوبایت بود تحت هیچ شرایطی نوسان سرعت نداشتم مگر اینکه نت
    گاهی کامل قطع میشد ولی بخاطر تعرفه اومدم پیشگامان حتی یه درصدم تصورشو نمیکردم اینجوری باشه سرعت بشدت نوسان داره که کاملا مشخصه کمبود پهنای باند دارن البته برخی مناطق دوستانم راضی هستن ولی در کل اکثرا ناراضی

سرویس 16 مگ که شب ساعت 12 به بعد 14 مگ هست و همینجوری افت میکنه تا ساعت 12 ظهر از اون موقع به بعدم که بلا استفاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خطتون تبدیل به مسی شد یا روی همون فیبر میتونید بگیرید ؟
    چه تبدیلی! این روشی است که مخابرات برای بدست آوردن مشترک استفاده می کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منکه قبلا های وب بودم تمام ساعات سرعتم فیکس 1700 کیلوبایت بود تحت هیچ شرایطی نوسان سرعت نداشتم مگر اینکه نت
    گاهی کامل قطع میشد ولی بخاطر تعرفه اومدم پیشگامان حتی یه درصدم تصورشو نمیکردم اینجوری باشه سرعت بشدت نوسان داره که کاملا مشخصه کمبود پهنای باند دارن البته برخی مناطق دوستانم راضی هستن ولی در کل اکثرا ناراضی

سرویس 16 مگ که شب ساعت 12 به بعد 14 مگ هست و همینجوری افت میکنه تا ساعت 12 ظهر از اون موقع به بعدم که بلا استفاده

انتخاب خیلی سخت است. تقریباً در هر بخشی هیچ کس سرویسش را پیشنهاد نمی ده. مانده ام چکار کنم! فکر کنم یک ماه باید بصورت اتفاقی از یک شرکت سرویس بگیرم. در بخش شاتل هم تقریباً همین حرف رو می زنند. اگر بصورت آگاهانه روی یک مقدار مشخص، سرعت رو قفل نکرده باشند که کاربر نتونه بیش از اون رو در طول روز استفاده کنه، باز به نظر من خوب است.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

23:45

5. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اتصال 8 م.بیت من امروز برقرار شد. انتظار خاصی ازش نداشتم و نمی خوام یک قضاوت کامل درباره اون داشته باشم. امروز سرعت نوسان داشت اما نه زیاد و طوری نبود که مشکل ساز باشه هرچند اکنون ( نیم ساعت پس از نیمه شب ) که دارم اینجا می نویسم نوسان سرعت کمی محسوس است. باید دید در روز های آینده چطور خواهد بود.
    در کل شرکت ها خوب عمل نمی کنند و این بدلیل نبود قانون صحیح و مشخص و نیز مجری قانون موجه است ( شرکت ها و حکومت سر در یک آخور دارند ). بصورت مضحکی در طرح جدید اینترنت که چند ماه پیش معرفی شد آنچه که باید به کاربرا فروخته بشود، سرعت ذکر شده است و از آنجایی که جمله سرعت در اینترنت مترادف با پهنای باند است پس باید پهنای باند به کاربر تحویل بدهند اما این کار را در عمل کامل انجام نمی دهند و همونطور که می بینید حکومت هم کاری انجام نمی ده. ( با وجود اینکه به آسانی می تونه حتی یک کیلو بیت دزدی رو هم شناسایی کنه )
    Last edited by shahram83; 06-03-2018 at 02:15.

7. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همین دیده بان که همه مسخره ش می کنن امروز وصل شد واقعا همه جوره عالیه !
    حیف چه اشتباهی کردم وقت و هزینه مو سر این پس گامان احمق هدر کردم!
    دوماه گرفتم عین دوماهش روزی 3 باز زنگ میزدم و جر و بحث که چرا سرعت اینطوریه!
    اسمی نداره دیده بان ولی حداقلش سرویس خوب میده!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به اطلاع مشترکین عزیز پیشگامان می رسانیم، از امروز ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ شما می توانید از سرویس ویژه نوروز پُر ترافیک پیشگامان استفاده نمایید. این سرویس ویژه مشترکین فعلی و جدید می باشد.مشخصات سرویس به شرح زیر می باشد :

• ۱۳۹۷ گیگابایت روزی ۱۳۹۷ تومان
    • سرعت ۱۶ مگابیت یک ماهه

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همین دیده بان که همه مسخره ش می کنن امروز وصل شد واقعا همه جوره عالیه !
    حیف چه اشتباهی کردم وقت و هزینه مو سر این پس گامان احمق هدر کردم!
    دوماه گرفتم عین دوماهش روزی 3 باز زنگ میزدم و جر و بحث که چرا سرعت اینطوریه!
    اسمی نداره دیده بان ولی حداقلش سرویس خوب میده!
    بجز مشکلات اساسی و سراسری که ممکنه یک isp داشته باشه .
    مثلا برای پیشگامان یکی اینه که به مودم مشترکین آدرس ip عمومی مستقیم نمیده .
    اما در موارد جزئی تر از یک مرکز مخابراتی به مرکز دیگه وضعیت سرویس متفاوته .
    برعکس شما من روزی که سرویس گرفتم فقط دوبار برای تنظیم سرویس باهاشون تماس گرفتم و چند روز اول یک مقدار نوسان و مشکل بود ، بعدش سرویس واقعا عالی شد.
    از هر نظری که شما بگین من راضی هستم از پیشگامان و تمام اعضا خانواده هم رضایت داشتن تو این یک ماه و خورده ای .

اما تجربه میگه هر وقت سرویس خراب شد ، دیگه موندن اشتباهه ، یکی دو هفته دیدی درست نمیشه و تماس گرفتی حل نشد .
    باید جابجا شد ؛ ادم خود آزاری که نداره چندماه استفاده کنه بلکه در یک زمانی بخوان سرویس درست درمون ارائه بدن .
    وضعیت اینترنت تو ایران بده ، حالا با صبر کردن که نمیشه خودمون رو از همون حداقل های اینترنت هم محروم کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، تجربه حدود یک ماه استفاده از پیشگامان

بعد از چند سال استفاده از وایمکس ایرانسل و دو ماه LTE این شرکت گران‌فروش مجبور شدم ای‌دی‌اس‌ال بگیرم که برای استفاده در خونه به صرفه‌تر و ارزونتر حساب میشه.

نت ما کمتر از 24 ساعت راه افتاد و یک روز بعد از 6 مگ به 4 مگ کاهش پیدا کرد (درخواست 8 مگ دادیم ولی گفتن کشش خط روی 6 هست) که بعد کارشناس اومد و گفت که جابجا نکنین ما هم کابل بلند گرفتیم تا برسه به جایی که می‌خوایم و دیگه مشکلی نداشت.

الان هم نسبت به نت قبلی که داشتیم راضی‌تر هستیم و به خاطر فاصله با مخابرات دیگه امکان افزایش سرعت نیست. اینم بگم که اول با پارس و شاتل تماس گرفتم که پورت خالی نداشتن در پیام نور و از پیشگامان گرفتیم.

الانم برا تمدید گفتن می‌تونین از همین سرویس استفاده کنین یا سرعت 4 مگ که به خاطر حجم بیشتر قراره همون اولی رو تمدید کنم. سرویس ما 200 گیگ بین‌الملل هست با 750 گیگ شبانه. چند تا تست هم گذاشتم ولی ظاهرا نمیشه عکسش رو در پست قرار داد.

پینگ 110 تا 130
    دانلود با آی‌دی‌ام: 650 تا 720

NL-Legacy: 509.35 KiB/s 571.35 KiB/s 590.70 KiB/s
    NL: 509.69 KiB/s 563.21 KiB/s 572.90 KiB/s
    US: 467.50 KiB/s 550.84 KiB/s 574.27 KiB/s
    SG: 202.53 KiB/s 432.04 KiB/s 475.97 KiB/s

12. این کاربر از Media6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز 3 بار قطعی چند ثانیه ای داشتم که مهم نیست اما تقریباً از ساعت 8 - 9 بعدازظهر نوسان سرعت و افت سرعت زیاد شده و محسوس است و اکنون پیرامون 2 م.بیت است. باید دید پس از چند دقیقه رفع خواهد شد یا نه که اگر نه، با پشتیبانی تماس خواهم گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •