تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 108 از 291 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستانی که گوشی رو بردن مایکروتل آپدیت کردن، همون موقع تحویل می ده؟
    باید مرکز خدمات مایکروتل ببرم دیگه، همون که تو سهروردیه؟
    نیم ساعته تحویل میدن.

تقاطع مطهری و سهروردی.

2. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخواستم این گوشی رو بخرم!
    ولی موندم گارانتی مایکروتل اینقدر ارزش داره 50-60 تومن اضافه تر بدم؟
    مایکروتل گوشی های غیر گارانتی رو هم آپدیت میکنه؟
    اگه آره چه قدر میگیره؟
    بعد هم اینکه یه جا تو همین تاپیک خوندم با گارانتی مایکروتل نایاب شده؟
    الان پیدا میشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم عملکرد gps این گوشی در مقایسه با omnia hd چطوریه چون شنیدم جی پی اس امنیا اچ دی خیلی قوی هست
    در ضمن آیا مایکروتل روی این گوشیم برنامه جی پی اس نصب میکنه یا نه؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سهند جان می خواستم بپرسم که شما بازیه Real Football رو اون زمانی که رایگان بود (قبل از 12 جولای) دانلود کردی؟
    اگه اینطوره می تونی یه جایی واسه من (ما) آپلودش کنی (البته اگه امکانشو داری و زحمتت نمی شه) ؟
    ممنون
    سلام
    اینم بازی Real Footall :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من این گوشی رو با گارانتی مایکروتل 89/05/12 گرفتم . اینا نتیجه تجربیات چند روزه کار با این گوشیه:
    1- استفاده از رمهای متفرقه باعث مشکل در ارتباط با کامپیوتر و نرم افزار kies میشه. حتما از رم درست و حسابی استفاده کنید. من رم 8 گیگ ترانسند انداختم. هیچ مشکلی نداره ..
    2- دیروز تو پارک نهج البلاغه (حوالی میدون پونک) بودم. بعد از فعال کردن جی پی اس در حدود یک دقیقه بعد تونست به ماهواره وصل بشه. ولی در محیطهای بسته این مقدار بعضی وقتا حتی تا 15 دقیقه هم میتونه طول بکشه. فقط حواستون باشه که جی پی اس قاتل باتریه و مصرف نسبتا بالایی داره.
    3- در حالت قفل اگه پیغامی, .... داشته باشین اونو بصورت قطعه ای از یک پازل نشون میده که با لمس اون و کشیدن قطعه به سرجای خودش قفل گوشی باز میشه و میتونین مسیجتون رو ببینین.
    4- در حالت قفل میتونین علاوه بر فشردن کلید unlock صفح رو لمس کنین و انگشتتون رو مثل حالت عوض کردن دسکتاپ از راست به چپ بکشید تا گوشی unlock بشه.
    5- کمتر گوشیی رو دیدم که مثل این گوشی اینقدر نصب و حذف برنامه ها راحت باشه. توی این چند روز توی نصب برنامه های جاوا هم هیچ مشکلی نداشتم.
    6- دوستانی که مثل من توی خونه مودم وای فای دارن خیلی راحت میتونین از طریق گوشی کلیه کارهای دانلود و نصب برنامه ها را از اینترنت انجام بدن. سرعت دانلودش خیلی عالیه.
    7- وقتی تو سایت یوتیوب میرید آیکون ویدئوها را نشون نمیده (نمیدونم چرا) ولی وقتی روی هر ویدئو کلیک میکنید به راحتی و با سرعت خوب اونها رو نمایش میده.
    8- در مورد اون دوستانی که تردید دارن باید بگم حتما گوشی رو با گارانتی اصل بخرید تا خدای نکرده با اولین مشکل رنگتون نپره. واقعا ارزش داره که 50 تومن اضافه بدید ولی با خیال راحت کار کنین.
    9- باید به وزن کم این گوشی هم در مقابل رقباش هم اشاره کرد که از بیشترشون وزنش کمتره.
    10- سخن آخر اینکه یه فاکتور مهمی توی خرید در دنیا وجود داره که متاسفانه اکثر مردم تو ایران اونو در نظر نمیگیرن. اونم " ارزش در مقابل مبلغ پرداختیه " . مثلا فیات سی نا ماشین بدی نیست ولی ارزش پرداخت حدود 17 میلیون تومان را نداره. این گوشی رو هم هر موقع خواستید مقایسه کنید حتما مبلغ پرداختی رو در نظر بگیرین و توجه داشته باشید که محاله تو این رنج قیمت همچین امکاناتی رو روی یه گوشی بتونین بدست بیارین.

8. 14 کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز صبح که گوشیمو روشن کردم صفحه نمایشم خیلی روشن بود انگار که سان لایت فعال باشه رفتم تو ستینگش دیدم رو یکه ریست کردم درست نشد باطری در اوردم نشد برنامه ی magic torch رو فعال کردم یهو صفحه نمایش تقریبا خاموش شد بعد خودش ریست شد دوباره برایتنسش زیاد شد خلاصه کل امروز اینجوریه به نظرتون نرم افزاریا یا سخت افزاری؟ فردا اگه وقت کنم می برمش مایکروتل ببینم چی می گن حالم گرفته شد مزیت اصلی این گوشی صفحه نمایششه یه ماه نشده اینجوری شده خدا کنه مشکلش نرم افزاری باشه

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز صبح که گوشیمو روشن کردم صفحه نمایشم خیلی روشن بود انگار که سان لایت فعال باشه رفتم تو ستینگش دیدم رو یکه ریست کردم درست نشد باطری در اوردم نشد برنامه ی magic torch رو فعال کردم یهو صفحه نمایش تقریبا خاموش شد بعد خودش ریست شد دوباره برایتنسش زیاد شد خلاصه کل امروز اینجوریه به نظرتون نرم افزاریا یا سخت افزاری؟ فردا اگه وقت کنم می برمش مایکروتل ببینم چی می گن حالم گرفته شد مزیت اصلی این گوشی صفحه نمایششه یه ماه نشده اینجوری شده خدا کنه مشکلش نرم افزاری باشه
    یه بار با این کد ال سی دی رو تست کن :
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

6 فریمور فارسی

بالاخره بعد از یه گشت و گذار طولانی فریمور فارسی رو واسه دانلود پیدا کردم

براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير844در667 ميباشد

درسته که فریمورها یه کم قدیمیه ولی در حال حاضر تنها فریمورهایی هست که فارسی رو ساپورت میکنه و به جای مایکروتل از روی وب میشه گیر آوررد.

اینم لینک مستقیم برای دانلود

کد:
    Last edited by yazdsat; 09-08-2010 at 21:16.

12. 4 کاربر از yazdsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    اینم بازی Real Footall :
    کد:

بابا ای ول!
    کارت خیلی درسته!
    حالا هر کسی برنامه ای از kies بخره براحتی میتونی بین دیگیران شیر کنه!مثلا هیمن بازی براحتی در قسمت application کپی شد و تو گوشی نصب شد!

دوستان گرامی که قبل از پولی شدن بازیها وبرنامه ها؛ اونها رو دانلود کردند لطفا برای ما هم آپلود کنند!
    اگر جایی از اینترنت هم پیدا بشه راهنمایی کنید!
    Last edited by hajizadeh110; 10-08-2010 at 06:04.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بابا ای ول!
    کارت خیلی درسته!
    حالا هر کسی برنامه ای از kies بخره براحتی میتونی بین دیگیران شیر کنه!مثلا هیمن بازی براحتی در قسمت application کپی شد و تو گوشی نصب شد!

دوستان گرامی که قبل از پولی شدن بازیها وبرنامه ها؛ اونها رو دانلود کردند لطفا برای ما هم آپلود کنند!
    اگر جایی از اینترنت هم پیدا بشه راهنمایی کنید!
    نصب شد؟!! جدی؟؟
    این یه استتثنا بوده حتما، Dungeon Hunter رو هم تو فروم های خارجی گذاشتن ولی کسی نتونسته نصب کنه، همه با پیغام Invalid License مواجه شدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •