حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.
بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم
.gif)
حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم
.gif)