تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 296 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عادل جان من حاضرم تورس رو بالاتر از قیمت بازار ازت بخرم . چکشو بکشم ؟

عادل شک نکن بنفعت تموم میشه ها حساب کن با این پول بازیکنان ایده آلتو میتوی بخری مثلا سرجیو راموس که کارت اورلپ هم داره و یا ریبری که یک بازیکن تالیز منه و باهاش میتونی کل تیمو به حرکت دربیاری . به هر حال میل خودته .

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

این بازیکنا رو می خوام بفروشم.اینایی که بغلش علامت زدم.باید چی کار کنم؟
    دروازه بانها :

رینا - 40.8 میلیون دلار
    کاولری - 27.2 م *
    مارتین - 14 م

مدافعین :

اگر - 21.6 م
    کرگر - 31.6 م
    پلسیس - 1 م *
    اسکرتل - 3 م
    کایرگیاکاس - 1 م
    آیالا - 1 م *
    کلی - 1 م *
    جانسون - 24.8 م
    دگن - 8 م
    اینسوا - 2 م
    دوسنا - 1 م
    دارابی - 1 *

هافبکها :

ماسکرانو - 27.3 م
    جرارد - 76.4 م
    لوکاس - 4 م
    اکیولانی 27 . م
    اسپیرلینگ - 1 م *
    ریرا - 12 م
    ائوریلیو - 3 م
    بنایون - 35.9 م

مهاجمین :

ورونین : 26.4 م
    کویت - 15.6 م
    الژار - 3 م *
    تورس - 62.6 م
    بابل - 35.2 م
    نمت - 3 م
    انگوگ - 2 م *
    خب هر وقت خواستی یک بازیکن جدید بخری باید اینا رو به اون تیم بفروشی . در حقیقت به این شکل میشه بعد از اینکه برای خرید یک بازیکن اوکی دادی من این بازیکنان رو به تیم مقابل منتقل میکنم و بازیکن مورد نظرتو میارم توی تیمت و تغییرات رو توی آپشن فایل همه بچه ها اعمال میکنم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این روزا آرمین حس قهرمان بازیش گل کرده میخواد یک تیم ضعیفو تحویل بگیره و قهرمانش کنه میگم چطوره تیم تو رو با آرمین عوض کنیم . آرمین خدای نکرده این دورو ورا نباشه یه وقت که کلمو میکنه .
    حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.
    بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم
    حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.
    بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم
    حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم
    وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .
    خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام
    لطفا برای فصل بعد اسم منم جزء رزرو ها بذارید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .
    خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
    من اونایی که گفتم خیلی مهم نبود فقط قسمت نقل و انتقالات خیلی برای من مشکل بودش چون من همیشه عادت دارم بازیکنان زیادی بخرم.
    این کار رو که گفتی بکنی خیلی خوبه.حالا بگو قیمت بازیکنان من حدودا چه قدر هستش.اگر زیر 200 میلیون باشه حداقل باید قیمت بازیکنان دو برابر بشه.راستی لمپارد رو حاظری با چه بازیکنانی از من عوض کنی؟
    Last edited by vahidgame; 17-02-2010 at 19:44.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عادل جان من حاضرم تورس رو بالاتر از قیمت بازار ازت بخرم . چکشو بکشم ؟

عادل شک نکن بنفعت تموم میشه ها حساب کن با این پول بازیکنان ایده آلتو میتوی بخری مثلا سرجیو راموس که کارت اورلپ هم داره و یا ریبری که یک بازیکن تالیز منه و باهاش میتونی کل تیمو به حرکت دربیاری . به هر حال میل خودته .

خب هر وقت خواستی یک بازیکن جدید بخری باید اینا رو به اون تیم بفروشی . در حقیقت به این شکل میشه بعد از اینکه برای خرید یک بازیکن اوکی دادی من این بازیکنان رو به تیم مقابل منتقل میکنم و بازیکن مورد نظرتو میارم توی تیمت و تغییرات رو توی آپشن فایل همه بچه ها اعمال میکنم .
    من فقط همین تورس رو دارم دیگه اگه اینم بفروشم با کی گل بزنم.
    یعنی اگه من بخوام یک بازیکنه 40 میلیونی بخرم باید 2 تا بازیکن 20 میلیونی به اون تیم بدم.درست فهمیدم؟؟؟؟؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان خب من اون اون بازیکنانی علامت گذاشتم رو با کویوت و ائورلیو رو داخل لیست کن قیمت بازیکنا میشه 56 میلیون.
    ویا رو برای من بخر.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فقط همین تورس رو دارم دیگه اگه اینم بفروشم با کی گل بزنم.
    یعنی اگه من بخوام یک بازیکنه 40 میلیونی بخرم باید 2 تا بازیکن 20 میلیونی به اون تیم بدم.درست فهمیدم؟؟؟؟؟
    آره دقیقا همینطوره . مثل عهد حجر باید پایاپای مبادله کنیم چاره ای نیست .
    ولی عادل من پول خیلی خوبی روی تورس میدما با این پول مطمئن باش بهترین بازیکنای دنیا رو میتونی بخری . من فقط بخاطر یک ویژگی خاص به این بازیکن علاقه مند شدم شاید خودت نتونی از اون ویژگی این بازیکن که تک و توکی از بازیکنان این ویژگی رو دارن استفاده کنی به هر حال این یک معامله برد -برد هستش خودت میدونی .

حسین جان خب من اون اون بازیکنانی علامت گذاشتم رو با کویوت و ائورلیو رو داخل لیست کن قیمت بازیکنا میشه 56 میلیون.
    ویا رو برای من بخر.
    باشه من این موارد رو توی محتوای مخفی پست اول قرار میدم تا جنبه رسمی داشته باشه بعد در پایان فصل نقل و انتقالات با بقیه ترانسفرها یکجا آپشن فایلو آپدیت میکنم .
    راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟

من اونایی که گفتم خیلی مهم نبود فقط قسمت نقل و انتقالات خیلی برای من مشکل بودش چون من همیشه عادت دارم بازیکنان زیادی بخرم.
    این کار رو که گفتی بکنی خیلی خوبه.حالا بگو قیمت بازیکنان من حدودا چه قدر هستش.اگر زیر 200 میلیون باشه حداقل باید قیمت بازیکنان دو برابر بشه.راستی لمپارد رو حاظری با چه بازیکنانی از من عوض کنی؟
    باشه من اینکار رو انجام میدم اما یک کم وقت گیره باید صیر کنی .
    هنوز در مورد فروش لمپارد کاملا مطمئن نیستم صبر کن ببینم توی این بازار چه بازیکنانی گیرم میاد بهت میگم .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من میگم چه طوره شما قیمت بازیکنان تیم من رو بگی چه قدره بعد علاوه بر اون حدود 150 میلیون دلار هم به من بدی کافیه البته یکمی پایین تر هم راضی هستم.این جوری کار شما هم کم میشه.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟
    نه نمیدونم بگو چیه خیلی دوست دارم بدونم.
    در مورد اون ویژگی تورس هم صحبت کن.

راستی اگه زحمتی نیست قیمت تیری آنری رو هم در بیار.و لنون رو
    Last edited by SHADEL; 17-02-2010 at 20:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •