256 مخابرات، روزانه و شبانه سرعت فرق نداره و 65 هست...
2 تا 7 هم رایگان.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
256 مخابرات، روزانه و شبانه سرعت فرق نداره و 65 هست...
2 تا 7 هم رایگان.
شرکتی ـه، اسمش رو پاک کردم چون تو نت اسم شرکته رو جستجو کردم آمد.برای گرفتن همچین سرعتی یعنی بالای 512 باید جواز شرکت داشت!48 گیگ ترافیک که توی هیچ کدوم از تعرفه هاش نیست!
تو اراک چیزی به نام آی اس پی خوب وجود نداره!تو منطقه پاگلی بهترین آی اس پی کدوم هست؟ هر کس از هر آی اس پی داره لطفا نوع سرویس و سرعت واقعی روزانه و شبانه را اعلام کند.
من 512 دارم آنوقت سرعتم همینه256 مخابرات، روزانه و شبانه سرعت فرق نداره و 65 هست...
2 تا 7 هم رایگان.![]()
شما از 1 دانلود میکنید یا 2؟
هنوز سر یک دیسی میشه
منم همونطور که دوستمون گفت با سرویس 256 چهار گیگ شبانه رایگان سرعتم حوالی 60-65 ه ، بدون هیچ افتی در روز یا شب.
128 هم دیدم نصف همینه و 512 باید دیگه از صد کمتر نباشه.
البته تهران از مخابرات 512 نامحدود دارم سرعتش دقیقن همینه که روی 256 اراک دارم یعنی 60. منطقیش هم همینه که 512/8 میشه 64. که سرویسهای نامحدود دقیق ویا ختی گاهی کمتر محاسبه میکنند. ولی محدودها بیشتر تا حد دو یا سه برابر.
ساعت 2 . در این زمان دی سی میشه یا اگر PPPoE تنظیم کرده باشید یک وقفه بوجود میاد و آی پی چنج میکنه.
ولی گویا برای کسایی که قبل از خرداد از مخابرات گرفتند از ساعت یک رایگان حساب میکنه. ولی در رابطه با قطع من هرجا دیدم همونطور که گفتم دو تغییر میکرد.
میگم این پشتیبانیشون که به درد نمیخوره، من چطوری سرعتم رو بالا ببرم؟الان یه عالمه چیز واسه دانلود رو دستم ماندهمنم همونطور که دوستمون گفت با سرویس 256 چهار گیگ شبانه رایگان سرعتم حوالی 60-65 ه ، بدون هیچ افتی در روز یا شب.
128 هم دیدم نصف همینه و 512 باید دیگه از صد کمتر نباشه.
البته تهران از مخابرات 512 نامحدود دارم سرعتش دقیقن همینه که روی 256 اراک دارم یعنی 60. منطقیش هم همینه که 512/8 میشه 64. که سرویسهای نامحدود دقیق ویا ختی گاهی کمتر محاسبه میکنند. ولی محدودها بیشتر تا حد دو یا سه برابر.
با اینکه خیلی وقته از سوالتون میگذره اما میگم، من ساعت 1 میزارمشما از 1 دانلود میکنید یا 2؟
هنوز سر یک دیسی میشه![]()
آقا این یه هفته چرا اینطوری شده ، سرعتا داغون شده، یه دفعه گوگل هم باز نمیکنه.. بعد همش قطع و وصل میشه ، مث وقتی که پــروکسی وصل کردم و قطع و وصل میشه الان هم اونطوری شده، انگار خود مرکز مخابرات وصل شده باشه به پـــــروکسی، باید چندبار رفرش بزنم تا صفحه بیاد، هی میگه Unable to connect ، خلاصه اینکه داغون کردن اشکم در آمده با این سرعت 512 ، گمونم به خاطر این اینترنت ملی لعنتی باشه که میخوان وصل کنن.
اینا پول چی دارن از ما میگیرن ؟؟ پول اینکه این صفحه رو میبینیم ؟؟؟؟؟؟
![]()
دوستان فکر کنم بدبخت شدیم ، این قطعی وصلی ها اینه که داشتن سوییچ میکردن به اینترنت ملی اینطوری که معلومه... همونطوری که حدس میزدم، کل پـــرو...ک//سی ها از کار افتاده ( حداقل برای من اینطوری بوده )یعنی حتی اگه روی پرو...ک//سی باشم هم باز فیلـــــ تره !!این است اینترنت ملی.... نگفتم اینا هدفشون همینه ؟ ( البته من از طریق ســـا // ک// س رفتم اینطوری بود. ) جالبه وقتی با سوسک میرم فیــ س بو//ق فیل ت//ره ولی سایتهایی که فیل ت//ر نبودن بازن !!
امروز سر یه حسابی هیچ حالم خوش نبود و سیم هام قاطی کرده بود برای همین پا شدم رفتم خیابون مخابرات تو خود مخابرات و با مسئول adsl که دو نفر بودن صحبت کردم.
بهشون گفتم چرا وضع سرعتم خرابه گفتن که پورت ها رو دارن جا به جا میکنن برای همین تا پایان مهر به همین صورته.اسم مسئول پاسخگو یعنی همونی که این حرف رو بهم زد "قضاتی"بود.
دیروز هم که کلا هیچ صفحه ای رو نمیتوانستم باز کنم.
امروز هم سوسکم تموم شد الان ندارم که تست کنم ببینم چطوریه.
جون من نگید "اینترنت ملی"آخه چنین چیزی وجود نداره.بگید "اینترانت".اینترنت ملی
داداش یعنی میگی سرعت من که از 110 تا رسیده به 65 تا درست میشه ؟ منم شکایت فرستادم گفتن به زودی درست میشه ... ؟؟!!
آره راست میگی این چندروزه مخصوصا دیروز همش قطع و وصل میشد.. اصلا وضعش داغونه...
ولی اینطوری که فهمیدم باید از ت.و.ر استفاده کنید ردیفه... سوسک که دیگه جواب نمیده یعنی اگه با سوسک برین باز هم مث اینترنت عادی فیل شده میمنونه. فرقی نداره.
اوفففففففف
دهنم سویس شد! تا الان قطع و وصل میشد یعنی نه اصلا وصل نبود!!! (از پریشب تا الان!)
ساکس هم که نابود کردن تو یه روز، به جان خودم اینا ترشی نخورن یه چی میشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)