تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 1049 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

هزینه هرچی کمتر بهتر ولی آدمی هستم که برای لذت بردن از کیفیت اگه مجبور شم و واقعا ارزشش رو داشته باشه حاضرم هزینه کنم. من قدرت و کیفیتی مابین 787 و ار اس 30 میخوام و سعی میکنم با کمترین هزینه تامینش کنم و یا اینکه مقداری از ویژگی هاش رو به قیمت قابل قبولی از دست بدم.

الان بیشتر دورا دور بحث های شما رو دید میزدم که نمیدونم چی شد که اومدم داخل بحث.

به این زودی قصد خرید ندارم و هدفم بیشتر جمع بندی هست چون کیس مناسب برای HTPC هنوز کمیابه.

فکر میکنم تفاوت قیمت 200 تومنی 787 با ار اس 30 ارزشش رو داشته باشه "به خاطر خروجی قویتر و بهتر" ولی در مجموع اینکه از سیستمی با اون قدرت و قیمت استفاده در حد اسپیکر بشه یکم سنگین میاد واسم و حتی اگه به اجبار مجبور بشم بخرمش، از خریدم اصلا راضی نخواهم بود.

قیمت لاجتک 5500 هم حتی اگه هم کیفیت با 787 باشه بازهم ارزش خرید نداره و حتی با 350 تومن هم بازم دلیل قانع کننده ای برای خریدش رو نمیشه داشت.

سازنده های اسپیکر انگار بازار آنچنانی ندارند که زیاد فعال نیستند در رده اسپیکرهای قوی و با کیفیت.

چون آدمی نیستم که وسیله ای رو بفروشم و ترجیح میدم نگهش دارم حتی اگه استفاده هم نکنم، تصمیم گرفتن برام خیلی سخته.
    ببینید دوست عزیز،اسپیکرهای کم قیمت با صدای مناسب میشه گیر آورد ولی باید توجه داشته باشید که اینها همه بدون آمپلی هستش و شما باید یه هزینه ای هم بابت آمپلی پرداخت کنید.
    اگه قیمت مدل rs30 پایونیر 630 تومن هستش باید خاطرنشان بشم که بهمراه پلیر و آمپ هستش.حتی شما می تونید پلیر این دستگاه رو نخرید و باز هم حدود 60 الی 70 تومن کمتر هزینه کنید یعنی در حدود 570 تومن.با این حساب قیمتش از 787 پایونیر 100 تومن بیشتر میشه.
    شما این نکته رو نباید فراموش کنید که اگه اسپیکر کامپیوتر بگیرید مشکل آمپ نخواهید داشت ولی برای خرید اسپیکرهای سینما نیاز به آمپ دارید که خودش به تنهایی هزینه جداگانه می طلبه.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در مورد اسپيکر Logitech Z-5500 من با اين حرف​هاي شما مخالفم. هرچند صداي اونو از نزديک نشنيدم ولي يه ريويو کامل از اون تو مجله عصر شبکه شماره 95 خوندم تحت عنوان "خداحافظ سينماي خانگي". بايد بگم من به اين مجله کاملا اعتقاد دارم و اونو هم سطح مجلات معتبر بين المللي ميدونم. خودشون اسپيکر را به مدت 2 هفته در آزمايشگاهشون تست کرده بودند و ادعا داشتند که هر کس صداشو ميشنيده تصور ميکرده يه سينماي خانگي در حاله تست هستش! من از اول قصد خريد اين اسپيکر را داشتم در کنار لپتاپم با بلوري، ريموت و خروجي HDMI ست کاملي ميشد ولي اولا نداشتن پايه، دوما خود شما تو تاپيک HTPC گفته بوديد که صداش 80% Pioneer 787 هست ولي حالا داريد با سري RS مقايسش ميکنيد در حالي که خود منم ميدونم اين اسپيکر با سري RS قابل مقايسه نيست و سوما پيدا نکردن کارت صوتي اکسترنال با خروجي اپتيکال که از صداي 5.1 پشتيباني کنه باعث شد به فکر استفاده از اسپيکرهاي سينما بيفتم.
    دوست عزیز من تو خیلی از موارد به ریویهایی که نوشته میشه اصلا اهمیت نمیدم چون انتظاری که من از صدا دارم با ریویویی که طی آزمایشات صدا نوشته میشه متفاوته.تو زمینه صدا من همیشه سعی کردم خودم شخصا بشنوم و برای خودم تصمیم بگیرم.
    ببینید در قوی بودن مدل 555 لاجیتک شکی نیست ولی در زمینه اسپیکر کامپیوتر.
    کلا اسپیکر های کامپیوتر صداهاشون اونجوری که باید و شاید به دل نمیشه،بیشتر بجای اینکه با موسیقی بازی کنن بنظرم بیشترفقط سروصدا می کنن.
    من اسپیکر کامپیوتر خودم مربوط به شرکت JBL هست و اگه اشتباه نکنم حدود 7 یا 8 سالی هست که خریدمش.صداش واسه یه اسپیکر کامپیوتر فوق العادست ولی اصلا قابل مقایسه با صدای سینما خانگی نیستش.
    صدای لاجیتک 555 هم همونطوری که گفتم به دلم ننشست و به نحوی خیلی به مخم فشار آورد،از یه اسپیکر مطرح بیشتر از این انتظار می رفت ولی تست صدای این مدل اسپیکر بمن فهموند که واقعا نباید اسپیکرهای کامپیوتر رو با سینماها مقایسه کنم.

4. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان و اساتید گل من، دیروز به اتفاق دوست عزیزم dada -zebel رفتیم و از سری rs تست گرفتیم . واقعا صدای محشری داره. ولی یه چیز برامون اتفاق افتاد واون اینکه تو سری rs30 وقتی ولوم رو تا حدود 50 -60 بالا بردیم صدا قاطی شد و به هم ریخت . یادمه همینجا دوستان اشاره ای داشتن به اینکه . با زیاد کردن صدا تو این سری اصلا صدا قاطی نمیشه . میخواستم نظر اساتید رو هم بدونم . آیا این حالت طبیعیه؟

پاینده باشید
    ببینید دوست عزیز تست صدا بستگی به آکوستیک محلی هم که توش دارید تست میگیرید داره.آکوستیک بد روی صدا تاثیر منفی میذاره.توی بعضی از محیط ها هستش که یسری از صداها فرار می کنه و شنیده نمیشه و همینطور توی بعضی از مکانها بعضی از صداها میپیچه و بازتاب داره که باعث میشه صدا کمی قاطی بشه.
    همینطور بستگی به ظرفیت مکانی که دارید ازش استفاده می کنید داره.یه زمانی میبنید مکانی که دارید حجم صدارو اونجا امتحان می کنید ظرفیت پذیرش اون حجم از صدارو نداره.
    درکل داشتن یه صدای خوب و لذت بردن ازش کار ساده ای نیستش.
    من چندین و چند بار از این سیستم تست صدا گرفتم و هرسری هم راضی بودم.به نظر من که مشکلی نداشت،اگه امکان داره شما کمی بیشتر در موردش توضیح بدید.

6. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید دوست عزیز تست صدا بستگی به آکوستیک محلی هم که توش دارید تست میگیرید داره.آکوستیک بد روی صدا تاثیر منفی میذاره.توی بعضی از محیط ها هستش که یسری از صداها فرار می کنه و شنیده نمیشه و همینطور توی بعضی از مکانها بعضی از صداها میپیچه و بازتاب داره که باعث میشه صدا کمی قاطی بشه.
    همینطور بستگی به ظرفیت مکانی که دارید ازش استفاده می کنید داره.یه زمانی میبنید مکانی که دارید حجم صدارو اونجا امتحان می کنید ظرفیت پذیرش اون حجم از صدارو نداره.
    درکل داشتن یه صدای خوب و لذت بردن ازش کار ساده ای نیستش.
    من چندین و چند بار از این سیستم تست صدا گرفتم و هرسری هم راضی بودم.به نظر من که مشکلی نداشت،اگه امکان داره شما کمی بیشتر در موردش توضیح بدید.

دوست عزیزم با سلام . من به اتفاق dada-zebel رفته بودیم که تست بگیریم وهم اینکه یکی شو بخریم . ما فقط از rs30 -rs50 تست گرفتیم . و واقعا از صداش لذت بردیم. البته فکر کنم که rs70 هم با 50 یکی باشه از لحاظ کیفیت صدا.فقط وقتی rs30 رو تست میکردیم من با بلند کردن خیلی زیاد صدا متوجه قاطی کردن صدا شدم که البته تو اون ولوم به نظر من طبیعیه . فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم . البته یه چیز دیگه هم بود واون کوچکی مغازه فروشنده بود. دوستم میگه که rs30 رو ورداریم بدون پلیر . ولی نظر خود من rs70 البته بدون پلیر . من خودم یه پلیر سونی دارم که مال 4 سال پیشه .و فقط پشتش خروجی component داره . راستش میخوام با همین یه مدت سر کنم تا بعد یه پلیر خیلی توپ یا یه اچ دی مدیا پلیر بخرم . تا نظر اساتید و دوستان چی باشه؟

پاینده باشید

8. 2 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیزم با سلام . من به اتفاق dada-zebel رفته بودیم که تست بگیریم وهم اینکه یکی شو بخریم . ما فقط از rs30 -rs50 تست گرفتیم . و واقعا از صداش لذت بردیم. البته فکر کنم که rs70 هم با 50 یکی باشه از لحاظ کیفیت صدا.فقط وقتی rs30 رو تست میکردیم من با بلند کردن خیلی زیاد صدا متوجه قاطی کردن صدا شدم که البته تو اون ولوم به نظر من طبیعیه . فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم . البته یه چیز دیگه هم بود واون کوچکی مغازه فروشنده بود. دوستم میگه که rs30 رو ورداریم بدون پلیر . ولی نظر خود من rs70 البته بدون پلیر . من خودم یه پلیر سونی دارم که مال 4 سال پیشه .و فقط پشتش خروجی component داره . راستش میخوام با همین یه مدت سر کنم تا بعد یه پلیر خیلی توپ یا یه اچ دی مدیا پلیر بخرم . تا نظر اساتید و دوستان چی باشه؟

پاینده باشید
    شما از هر پلیری که دوس داشته باشید میتونید استفاده کنید،فقط حواستون باشه که پلیرتون باید خروجی صدای اپتیکال داشته باشه.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما از هر پلیری که دوس داشته باشید میتونید استفاده کنید،فقط حواستون باشه که پلیرتون باید خروجی صدای اپتیکال داشته باشه.
    استاد عزیزم با سلام . همونطور که نوشته بودم پلیر سونی من فقط خروجی کامپوننت داره وفعلا تا یه مدت میخوام از اون استفاده کنم تا بعد یه چیز خوب بگیرم . به نظر شما این پلیر فعلا میتونه کار منو راه بندازه؟ یعنی میتونم آهنگ با کیفیت گوش بدم؟ یا اینکه کیفیت خیلی میاد پایین.

پاینده باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

استاد عزیزم با سلام . همونطور که نوشته بودم پلیر سونی من فقط خروجی کامپوننت داره وفعلا تا یه مدت میخوام از اون استفاده کنم تا بعد یه چیز خوب بگیرم . به نظر شما این پلیر فعلا میتونه کار منو راه بندازه؟ یعنی میتونم آهنگ با کیفیت گوش بدم؟ یا اینکه کیفیت خیلی میاد پایین.

پاینده باشید
    سلام دوست عزیز
    کامپوننت تصویر رو به صورت سه فیش انتقال میده و خروجی صدای شما فکر کنم همون دو فیش و یا آنالوگ هستش،بنابراین انتظار صدای سینمایی یعنی dolby یا dts نداشته باشید.چون فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.
    در مورد گوش دادن موزیک هم نگران نباشید چون اونچنان توی کیفیت صدا تاثیر نداره.البته اگه از cd موزیک اورجینال استفاده کنید کمی تفاوتش مشخص میشه.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

سینمای خانگی هست که فیلم های فلش یا هارد اگسترنال FULL HD رو پخش کنه ؟
    منظورم فیلم های MPEG4 یا MPEG2 یی هست که FULL ای هستند نه فیلم های کیفیت کم تر Up Scale شده

متشکرم
    Last edited by rostamiani; 18-05-2010 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

سینمای خانگی هست که فیلم های فلش یا هارد اگسترنال FULL HD رو پخش کنه ؟
    منظورم فیلم های MPEG4 یا MPEG2 یی هست که FULL ای هستند نه فیلم های کیفیت کم تر Up Scale شده

متشکرم
    بله.سینما بلوری ها.ولی سینما خانگی های معمولی این قابلیت رو ندارند.

16. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله.سینما بلوری ها.ولی سینما خانگی های معمولی این قابلیت رو ندارند.
    خیلی متشکرم

البته منظورم این نبود که با DVD فیلم FULL HD .پخش کنند. با فلش یا هارد اکسترنال هم نمی تونند؟ یک چیزی شبیه Western Digital Media Player

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •