نه هیچی نمیگه. یعنی زورش نمیرسه بگه. فقط میتونه گریه کنه.![]()
نه هیچی نمیگه. یعنی زورش نمیرسه بگه. فقط میتونه گریه کنه.![]()
چون فقط دوربین با پلیر اتچ شده برای این که دوربین ثابت باشه یا انیمیشن بهش بدی یه کم دردسر داره که من وقت ندارم آموزش بزارم فعلا.
سلام عزيز
برای اطلاع شما و بقيه دوستان ميگم آقای جی ويلبر سخنران Epic Games در اولين نمايشگاه بين المللي بازي هاي كامپيوتري در خاورميانه حضور داشت و از غرفه هاي بازي هاي ساخت ايران بازديد كرد و در مصاحبه با مجله ي بازي رايانه گفته كه ايران پتانسيل بالايي براي ساختن بازي داره و قطعا براي بازي ساز هاي مستقل برنامه هايي دارن ( كه فكر كنم برنامشون همين UDK بود كه با توجه به گفته هاش ايران رو هم ساپورت ميكنن )
عزيز از برنامه نويسی نترس
شما اول آموزش های 3D Buzz رو تموم كن و از سايت Iran Rose آموزش های ديگه رو تهيه كن و اون هارو هم ببين
وقتی فول شدی برو سراغ Unreal Script چون اصلش همون اسكريپت نويسی هست
آقا وحید من هر چی سعیم رو کردم نشد
همش این ارور رو می ده[IMG]file:///D:/s.m.3/qwdzs.GIF[/IMG][IMG]file:///D:/s.m.3/qwdzs.GIF[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/2/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///D:/s.m.3/qwdzs.GIF[/IMG][IMG]file:///D:/s.m.3/Capture.JPG[/IMG]
سلام دوست عزيز
طرز آپلود كردن تصاوير رو براتون به صورت پيغام خصوصی فرستادم
لطفا بعد از اينكه عكس هارو آپلود كرديد پستتون رو ويرايش كنيد![]()
سلام
من هر چی دنبال پی دی اف های نینجا جان گشتم پیدا نکردم!
کسی داره؟
سلام
یه مقدار توضیح می دادی خب. با چه بیلد UDK این مشکلو داری؟ ویندوزت چیه؟ مدل گرافیکت چیه؟ با بیلد دیگه ای هم مشکل داری یا اصلا تست نکردی.
عکسم نمی خواد، قبلا این مشکلو داشتم، شما اینارو بگو تا بگم بهت.
فعلا.![]()
سلام
سیستمم؟
widows 7
کارت گرافیکم : nvidia 8400
بیلد یو دی کا هم مال ماه می همین اخریه
اونطور که یادمه فقط یکبار تونستم باهاش توی سیستمم کار کنم که اونم نمی دونم چه جوری خوب شد.
راستی یه سوئ استفاده این وسط میکنم .
اموزش نینجا درباره سوم شخص که یادته .
جلوتر من سوال کردم که چرا صحنه همراه کارکتر تکون می خوره که نینجا جواب داد چون فقط با پلایر اتچ شده و دیگه توضیح نداد.اگر هم نفهمیدی پستش توی همین صفحه اس .می تونی جواب سوالم رو بدی که چرا صحنه همراه
کاراکتر ما تکون می خوره و چه جوری می شه خوبش کرد .
هر کی میتونه بره اینجا واسم فایل رو یه جا دیگه آپ کنه .خوب اين آموزش ساخت متريال قسمت دوم :
کد:
http://www.forum.takinfo.com/thread23575.html#post50410
ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)