من یه کمک می خواستم دوستان اینقدر سادست که ادم از سادگیش عصبی میشه
من نمی تونم یک سری کانتکت رو به صورت دائم حذف کنم از سیم کارتم هر کاریش می کنم نمیشه راه خاصی داره؟
من یه کمک می خواستم دوستان اینقدر سادست که ادم از سادگیش عصبی میشه
من نمی تونم یک سری کانتکت رو به صورت دائم حذف کنم از سیم کارتم هر کاریش می کنم نمیشه راه خاصی داره؟
دوست بزرگوار fire159 خسته نباشی .فارسی رو کامل ساپورت میکنه . مسیج. اینترنت . اما منو ها فکر نکنم فارسی بشن . البته برای کمتر کسی منو فارسی مهمه !
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره
عربی چی مشکلی نداره ؟ ( منوها رو می گم )
عربی مشکلی نداره . رام اصلی امارات یا عربی رو که استفاده کنی منو ها هم عربی میشن .
البته نمیدونم رام سیانوژن برای میلستون اومده یا نه . اگر اومده باشه منوها فارسی هم میشن .
آندروید 4 - آیس کریم برای میلستون !!
Alpha Build Of Ice Cream Sandwich Available For Motorola OG DROID
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری
گوشی من روشن نمیشه یعنی وقتی آرم موتورولا میاد صفحه خاموش میشه و دوباره تکرار میشه.
گوشی رو چجوری میشه بصورت دستی ریست کرد که حالت کارخونه بالا بیاد.
کمک فوری
من گوشیم روشن نمیشه یعنی وقتی آرم موتورولا میاد دوباره صفحه خاموش میشه واز اول.
چطوری میشه گوشیو دستی ریست کرد که حالت کارخونه برگرده.
این نسخه برای دروید هست ها!
نه مایلستون!
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
رام سیانوژن با ساپورت کامل فارسی هست براش!
آره برای دروید هست . اما خوب برای اون که بیاد برای میلستون هم قطعا" میاد . چون کاستوم هست
سلام دوستان میخواستم بپرسم میشه با روت کردن گوشی بتونم فونت فارسی بریزم تو گوشیم و دیگه نیازی به رام جدید نباشه ؟؟ اگه میشه لطفا ادرس فونت؟؟
گوشیمم مایلستون 1
فونت ريختن و فارسي سازي كه ريسكش بالاتر از رام ريختنه . بهتر رام خاورميانه رو بريزي و خودت رو راحت كني
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)