برای ما هم پایه گازسوز هست اوایل جدی میگرفتیم و میبردیم پول میدادیم باگ رو رفع میکردند ولی دیگه عادی شده و خودش روشن میشه و خودش خاموش میشه واس خودش
برای ما هم پایه گازسوز هست اوایل جدی میگرفتیم و میبردیم پول میدادیم باگ رو رفع میکردند ولی دیگه عادی شده و خودش روشن میشه و خودش خاموش میشه واس خودش
سلام
دوست عزيز موتور ملي اوايل سال 87 روي سمند معمولي نصب شد و از اواخر سال 87 به بعد روي سمند lx نصب شد
يا علي
آفتاب: مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از شروع نصب موتور ملی بر روی خودروهای سمند از تیر ماه سال 1386 خبر داد و گفت: در اسفند ماه همین سال تولید انبوده سمند با موتور ملی در دستور کار ایران خودرو قرار میگیرد. منوچهر منطقی ادامه داد: موتور ملی ساخته شده در ایران خودرو است و قابلیت آن را دارد تا در خودروهای 405 و پژو پارس نیز نصب شود.
همینطور که میبینید از اخر اسفند 86 تولید اغاز و در اوایل سال 87 عرضه شده و در ضمن این موتور جایگزین موتور های قدیمی سمند پژو 405 و پرشیا بوده اما الان به علت خوب در نیومدنش موتور tu5 رو روی 405 و پرشیا دارن نصب میکنن این نشون میده که هنوز موتور مشکل داره در صدد این هستن که این مشکلات رو شناسایی و رفع کنن دیگه والا من اونی رو که تجربه ی من بود گفتم میدونی من میفهمم چرا کوتاه نمیای میدونی منم مثل خودت بودم برو پست های اوایلمو نگاه کن هرکی میگفت ماشین خوبی نیست باورم نمیشد اخه انقدر سواریش خوبه که باور نمیکنی ماشین بدی باشه وقتی گاز میدی میبینی ماشین میخواد زمینو بکنه میبینی همه پشت سرت جا موندن تو رفتی صدای نازش همه ی اینا ادمو گول میزنه
اون سری های اولیه که ef7 امده موتور آلمانب دسته دومش بخوایم بخریم از مدل چند شروع میشه ؟ چه ماهایی ؟ حدودی
والا از این که من اطلاعی ندارم کی بوده اما فقط پیشنهاد دارم نخری بهتره داداش فعلا کمبود قطعات شدید داره الان با این که 4 سال از تولیدش میگذره ماشین من 2 ماهه خوابیده تازه با این که گارانتی داره بی ماشینی خیلی سخته به نظرم 206 اس دی بهتر باشه تا این حتی یه درصد هم اگه خراب بشه یه 2~3 ماهی بی ماشین میشی
بازم اگر میخوای دقیق بدونی برو یه تعمیرگاه مجاز از مکانیکش بپرسی میدونه دقیقا تا کی خوب بوده و از کی خراب شده فقط یه چیزی ببین ماشینی که حدود 3 تا 4 سال کار کرده توی ماشینای ایرانی خیلی کم میشه تمیزشو پیدا کرد من که میگم دیگه عمرشو کرده بهتره یه ماشین 0 یا پا به صفر پیدا کنی بیشتر به نفعته
البته نمیدونم تا چقدر میخوای هزینه کنی !
دوست من.
سمند EF7 شما بنا به دلایلی خراب شده
این دلیل نمیشه دیگه کسی این ماشین رو نخره.
من 2 تا سمند EF7 برای دوستام گرفیتم حدود 8 ماهه خیلی
عالی داره کار میکنه.
حالا شانس شما این بوده دلیل نمیشه دیگران رو از خرید خودرو منصرف کنید.
سعی کنید نقطه نظرات فنی رو بیان کنید و دید منفی رو کنار بزارید.
ممنون
نقطه نظرات فنی:
یک بار مصرف شدن قطعات موتور
کاهش شدید توان موتور در مقایسه با مدل های 87
کمبود که نه امروز گفتن نبود قطعات به دلیل تحریم های ایران مثال ماشین موتور سوخته ی بنده باید چه بخوام چه نخوام تا 1ماه بعد از عید بمونه داخل نمایندگی تا شاید پیدا بشه قطعش
افزایش مصرف در مدل های جدید حدود 1 تا 2 لیتر
یه چیز خیلی خنده داراینایی که من گفتم همشون نقطه نظر بود
حالا به نظرت با این اتفاق هایی که میبینم پیشنهاد خریدشم نکنه انتظظار دارین بدم؟
وقتی زنگ میزنم میگه قطعش نیست من که نمیتونم خودمو قطعه کنم بفرستم واست این به نظرت یکی از مهمترین دلایلی نمیشه که هر کس بخواد بخره بهش بگم عزیز داداشی اگه خدایی نکرده ماشینت عیب کنه 6 ماه ماشین نداری و نمونش هم خودمو مثال بزنم و بگم الان 2 ماهه 2 ماه دیگم باید صبر کنم تازه شاید شاید شاید قطعه بیاد
داداش گلم جدای از نظر های شخصی من دوست عزیزمون رو یه سری راهنمایی کلی هم کردم که دقت کنی با رنگ قرمز مشخص کردم
من تماما نظرم رو به نظرات شخصی تبدیل نکردم و این که اینجا جاییه که افراد تجربه هایی که دارن و نظراتشون رو بیان میکنن فکر نکنم کاری خلاف قوانین انجمن ها انجام داده باشم؟
دور موتور وقتی 110~120 میری (با دنده 5)بین 4 تا 5 ـه این عادیه؟ به نمایندگیش گفتم میگه موتورش قویه بخاطره اونه(??!!!!wtf)
این که میگید مدل های جدید دقیقا مال کی رو میگید ef7 پایه گازسوز تقریبا یکسال پیش سری جدید (همون سری داغون که میگید) محسوب میشه؟
+
یعنی قطعاتش اینقدر کمیاب شده که بهتره ادم نخره؟عجب![]()
Last edited by moh72; 21-02-2012 at 17:58.
نه باو اين رفيقمون زده موتور ماشين منفجر كرده و چون تو گارانتي هستش نمايندگي موظفه يه موتور نو بهش بده و از اونجايي كه اينا فقط دست بگير دارن فعلا اين بيچاره رو فرستادن دنبال نخود سيا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)