تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 472 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یه چراغ نارنجی هست زیر سرعت سنج (فک کنم همون چک انجین) بعضی وقتا روشن میشه چیکار باید بکنیم (قبل استارت که همیشه روشنه بعد استارت هم بعضی وقتا روشن میشه) ماشین هم تقریبا نو ـه 5000 تا کار کرده

البته اینو از گوگل زدم ولی همون چراغه زرد
    +
    ماشینو روزایی که هوا سرده همینجوری روشن کنم مشکلی پیش میاد؟ یا باید یه خرده گرمش کرد بعد راه افتاد؟اگه باید گرم کرد چقدر چجوری(اینجا هوا خیلی سرده صبحا تقریبا همه زمستون زیر صفره)

برای ما هم پایه گازسوز هست اوایل جدی میگرفتیم و میبردیم پول میدادیم باگ رو رفع میکردند ولی دیگه عادی شده و خودش روشن میشه و خودش خاموش میشه واس خودش

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست گلم نه خوابم نه خودمو به خواب زدم بلکه با 10ها نفر که این ماشینو دارن و تعمیرکارای چنتا از نمایندگی ها صحبت کردم حالا شما که موتور سوزوندید استثنا هستید.
    بعد ببینم مطمئنی 4سااله تولید میشه. تا اونجا که ما میدونیم از 88 پایین تر نداره آقا گله
    سلام
    دوست عزيز موتور ملي اوايل سال 87 روي سمند معمولي نصب شد و از اواخر سال 87 به بعد روي سمند lx نصب شد
    يا علي

4. این کاربر از amirgh2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفتاب: مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از شروع نصب موتور ملی بر روی خودروهای سمند از تیر ماه سال 1386 خبر داد و گفت: در اسفند ماه همین سال تولید انبوده سمند با موتور ملی در دستور کار ایران خودرو قرار می‌گیرد. منوچهر منطقی ادامه داد: موتور ملی ساخته شده در ایران خودرو است و قابلیت آن را دارد تا در خودروهای 405 و پژو پارس نیز نصب شود.
    همینطور که میبینید از اخر اسفند 86 تولید اغاز و در اوایل سال 87 عرضه شده و در ضمن این موتور جایگزین موتور های قدیمی سمند پژو 405 و پرشیا بوده اما الان به علت خوب در نیومدنش موتور tu5 رو روی 405 و پرشیا دارن نصب میکنن این نشون میده که هنوز موتور مشکل داره در صدد این هستن که این مشکلات رو شناسایی و رفع کنن دیگه والا من اونی رو که تجربه ی من بود گفتم میدونی من میفهمم چرا کوتاه نمیای میدونی منم مثل خودت بودم برو پست های اوایلمو نگاه کن هرکی میگفت ماشین خوبی نیست باورم نمیشد اخه انقدر سواریش خوبه که باور نمیکنی ماشین بدی باشه وقتی گاز میدی میبینی ماشین میخواد زمینو بکنه میبینی همه پشت سرت جا موندن تو رفتی صدای نازش همه ی اینا ادمو گول میزنه

6. این کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اون سری های اولیه که ef7 امده موتور آلمانب دسته دومش بخوایم بخریم از مدل چند شروع میشه ؟ چه ماهایی ؟ حدودی

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون سری های اولیه که ef7 امده موتور آلمانب دسته دومش بخوایم بخریم از مدل چند شروع میشه ؟ چه ماهایی ؟ حدودی
    والا از این که من اطلاعی ندارم کی بوده اما فقط پیشنهاد دارم نخری بهتره داداش فعلا کمبود قطعات شدید داره الان با این که 4 سال از تولیدش میگذره ماشین من 2 ماهه خوابیده تازه با این که گارانتی داره بی ماشینی خیلی سخته به نظرم 206 اس دی بهتر باشه تا این حتی یه درصد هم اگه خراب بشه یه 2~3 ماهی بی ماشین میشی
    بازم اگر میخوای دقیق بدونی برو یه تعمیرگاه مجاز از مکانیکش بپرسی میدونه دقیقا تا کی خوب بوده و از کی خراب شده فقط یه چیزی ببین ماشینی که حدود 3 تا 4 سال کار کرده توی ماشینای ایرانی خیلی کم میشه تمیزشو پیدا کرد من که میگم دیگه عمرشو کرده بهتره یه ماشین 0 یا پا به صفر پیدا کنی بیشتر به نفعته
    البته نمیدونم تا چقدر میخوای هزینه کنی !

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

والا از این که من اطلاعی ندارم کی بوده اما فقط پیشنهاد دارم نخری بهتره داداش فعلا کمبود قطعات شدید داره الان با این که 4 سال از تولیدش میگذره ماشین من 2 ماهه خوابیده تازه با این که گارانتی داره بی ماشینی خیلی سخته به نظرم 206 اس دی بهتر باشه تا این حتی یه درصد هم اگه خراب بشه یه 2~3 ماهی بی ماشین میشی
    بازم اگر میخوای دقیق بدونی برو یه تعمیرگاه مجاز از مکانیکش بپرسی میدونه دقیقا تا کی خوب بوده و از کی خراب شده فقط یه چیزی ببین ماشینی که حدود 3 تا 4 سال کار کرده توی ماشینای ایرانی خیلی کم میشه تمیزشو پیدا کرد من که میگم دیگه عمرشو کرده بهتره یه ماشین 0 یا پا به صفر پیدا کنی بیشتر به نفعته

دوست من.
    سمند EF7 شما بنا به دلایلی خراب شده
    این دلیل نمیشه دیگه کسی این ماشین رو نخره.
    من 2 تا سمند EF7 برای دوستام گرفیتم حدود 8 ماهه خیلی
    عالی داره کار میکنه.
    حالا شانس شما این بوده دلیل نمیشه دیگران رو از خرید خودرو منصرف کنید.
    سعی کنید نقطه نظرات فنی رو بیان کنید و دید منفی رو کنار بزارید.
    ممنون

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من.
    سمند EF7 شما بنا به دلایلی خراب شده
    این دلیل نمیشه دیگه کسی این ماشین رو نخره.
    من 2 تا سمند EF7 برای دوستام گرفیتم حدود 8 ماهه خیلی
    عالی داره کار میکنه.
    حالا شانس شما این بوده دلیل نمیشه دیگران رو از خرید خودرو منصرف کنید.
    سعی کنید نقطه نظرات فنی رو بیان کنید و دید منفی رو کنار بزارید.
    ممنون
    نقطه نظرات فنی:
    یک بار مصرف شدن قطعات موتور
    کاهش شدید توان موتور در مقایسه با مدل های 87
    کمبود که نه امروز گفتن نبود قطعات به دلیل تحریم های ایران مثال ماشین موتور سوخته ی بنده باید چه بخوام چه نخوام تا 1ماه بعد از عید بمونه داخل نمایندگی تا شاید پیدا بشه قطعش
    افزایش مصرف در مدل های جدید حدود 1 تا 2 لیتر
    یه چیز خیلی خنده دار اینایی که من گفتم همشون نقطه نظر بود
    حالا به نظرت با این اتفاق هایی که میبینم پیشنهاد خریدشم نکنه انتظظار دارین بدم؟
    وقتی زنگ میزنم میگه قطعش نیست من که نمیتونم خودمو قطعه کنم بفرستم واست این به نظرت یکی از مهمترین دلایلی نمیشه که هر کس بخواد بخره بهش بگم عزیز داداشی اگه خدایی نکرده ماشینت عیب کنه 6 ماه ماشین نداری و نمونش هم خودمو مثال بزنم و بگم الان 2 ماهه 2 ماه دیگم باید صبر کنم تازه شاید شاید شاید قطعه بیاد

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش گلم جدای از نظر های شخصی من دوست عزیزمون رو یه سری راهنمایی کلی هم کردم که دقت کنی با رنگ قرمز مشخص کردم
    من تماما نظرم رو به نظرات شخصی تبدیل نکردم و این که اینجا جاییه که افراد تجربه هایی که دارن و نظراتشون رو بیان میکنن فکر نکنم کاری خلاف قوانین انجمن ها انجام داده باشم؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دور موتور وقتی 110~120 میری (با دنده 5)بین 4 تا 5 ـه این عادیه؟ به نمایندگیش گفتم میگه موتورش قویه بخاطره اونه (??!!!!wtf)
    نقطه نظرات فنی:
    یک بار مصرف شدن قطعات موتور
    کاهش شدید توان موتور در مقایسه با مدل های 87
    کمبود که نه امروز گفتن نبود قطعات به دلیل تحریم های ایران مثال ماشین موتور سوخته ی بنده باید چه بخوام چه نخوام تا 1ماه بعد از عید بمونه داخل نمایندگی تا شاید پیدا بشه قطعش
    افزایش مصرف در مدل های جدید حدود 1 تا 2 لیتر
    یه چیز خیلی خنده دار اینایی که من گفتم همشون نقطه نظر بود
    حالا به نظرت با این اتفاق هایی که میبینم پیشنهاد خریدشم نکنه انتظظار دارین بدم؟
    وقتی زنگ میزنم میگه قطعش نیست من که نمیتونم خودمو قطعه کنم بفرستم واست این به نظرت یکی از مهمترین دلایلی نمیشه که هر کس بخواد بخره بهش بگم عزیز داداشی اگه خدایی نکرده ماشینت عیب کنه 6 ماه ماشین نداری و نمونش هم خودمو مثال بزنم و بگم الان 2 ماهه 2 ماه دیگم باید صبر کنم تازه شاید شاید شاید قطعه بیاد
    این که میگید مدل های جدید دقیقا مال کی رو میگید ef7 پایه گازسوز تقریبا یکسال پیش سری جدید (همون سری داغون که میگید) محسوب میشه؟
    +
    یعنی قطعاتش اینقدر کمیاب شده که بهتره ادم نخره؟عجب
    Last edited by moh72; 21-02-2012 at 17:58.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دور موتور وقتی 110~120 میری (با دنده 5)بین 4 تا 5 ـه این عادیه؟ به نمایندگیش گفتم میگه موتورش قویه بخاطره اونه (??!!!!wtf)

این که میگید مدل های جدید دقیقا مال کی رو میگید ef7 پایه گازسوز تقریبا یکسال پیش سری جدید (همون سری داغون که میگید) محسوب میشه؟
    +
    یعنی قطعاتش اینقدر کمیاب شده که بهتره ادم نخره؟عجب
    نه باو اين رفيقمون زده موتور ماشين منفجر كرده و چون تو گارانتي هستش نمايندگي موظفه يه موتور نو بهش بده و از اونجايي كه اينا فقط دست بگير دارن فعلا اين بيچاره رو فرستادن دنبال نخود سيا

15. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •