تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 162 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

داره خودمونی میشه a_heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

13

فرق روبیک های dian sheng TM :

این روبیک هایی که TM هستن و روی جعبشون نوشته : magic cube همشون از یه کمپانی هستن ، ولی دو مدل داره :

1- کد 830 : که قدیمیه و البته کیفیتش بهتره ، هم جنس قطعاتش بهتره (همون طور که رامین گفته بود)، هم وزن استانداردی داره و خیلی هم روونه ، در کل بهترین روبیک موجود در ایرانه ( البته اگه گیر بیاد !! )

2- کد 831 : این روبیک رو تازه دارن تولید می کنن و اومدن تو متریالش به قول خودمون .... کردن!! کیفیتش پایین تر از قدیمیست واسه همین فوق العاده سبکه ، احتمال پاشیده شدن به کرات داره ! ولی خیلی روونه . واسه اینکه وزنش سنگینتر بشه می تونید بهش سیلیکون بزنید . باز هم این روبیک از بقیه روبیک های موجود در ایران بهتره
    سلام الان با توجه به این گفته های شما چه جوری میشه تفاوت بین روبیک قدمیه با جدیدرو تشخیص داد چون من حدود 3 هفته پیش یکی از همین DIANSHENG TM خریدم ولی داره رنگ و روش میره درضمن روبیک من تو بسته بندی پرس شده به حالت صاف قرار گرفته بود

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام الان با توجه به این گفته های شما چه جوری میشه تفاوت بین روبیک قدمیه با جدیدرو تشخیص داد چون من حدود 3 هفته پیش یکی از همین DIANSHENG TM خریدم ولی داره رنگ و روش میره درضمن روبیک من تو بسته بندی پرس شده به حالت صاف قرار گرفته بود
    اونایی که صافه کد 831 ، کدش روی بسته بندیش نوشته شده

3. 2 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

شما روش مبتدی رو خوب کار کن تا سرعت دستت بره بالا اون موقع برو سراغ روش های دیگه . اونا هم بهت یاد می دیم نگران نباش !

نیم ساعت رو تو این هفته بکن 3 دقیقه !
    امیر جان شوخی کردم
    من چند روز روش اولیه رو یاد گرفتم
    و حالا هم زیر 5 دقیقه میزنم
    دیگه بیشتر از این رو لازم ندارم
    فقط میخام روش های دیگه ای یاد بگیرم
    چون اکثر دوستام فقط این روش رو بلدند

5. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیر جان شوخی کردم
    من چند روز روش اولیه رو یاد گرفتم
    و حالا هم زیر 5 دقیقه میزنم
    دیگه بیشتر از این رو لازم ندارم
    فقط میخام روش های دیگه ای یاد بگیرم
    چون اکثر دوستام فقط این روش رو بلدند
    روشی که نسبت به بقیه تفاوت بیشتری داشته روش پتروس که تو همین تاپیک فارسیش آموزش داده شده .

فکر کنم حدود صفحه ی 50-60 باشه .

سایت آموزش انگلیسیش هم اینه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

رامین جان همون mr6768 هستش؟
    اگه همونه که ما به هم نزدیکیم!
    برار چتی هستی؟
    وچون خارنه؟
    امه سه اتا روبیک تر تمیز راهی هکن!
    آدرس ه همینجا بویم؟

9. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برار چتی هستی؟
    وچون خارنه؟
    آدرس ه همینجا بویم؟

رامین = Dr.mc ، جابر = mr6768

جفتشون هم فکر کنم روبیک داشته باشن واسه فروش !

بهشون پ.خ بده تا بهت بگن

11. 4 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

برار چتی هستی؟
    وچون خارنه؟
    آدرس ه همینجا بویم؟
    نا برار من رامین نیمه . رامین همینطی که امیر بوته Dr.MC هسته .
    کمین شهر دری ؟ من ساری درمه .
    من فقط روبیک خله حرفه ای روشمه . ارزون خوانی بور رامین پلی .
    اسا مره پ خ هاکن و گب بزنیم و اگرم خوانی آدرس ر اونجه هاده .

آقا مازنی دیگه بسه .

به زودی یه نقد از روبیک جدیدم DIY Type FII میزارم .

13. 2 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kOoRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به زودی یه نقد از روبیک جدیدم DIY Type FII میزارم .
    آره جابر جان خواستم همین رو بگم، یه عکس یا فیلمی ازش بزار، یه توضیحاتی بزار ، ببینیم این همه پول داریم میدیم واقعا میارزه یا نه! : دی

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

نقد مکعب روبیک DIY Type F II

سلام دوباره به بچه های گل این فروم . همونطور که اکثر شما اطلاع دارید بنده قرار بود یه سری مکعب با کیفیت از چین وارد کنم و به درخواست چند تا از دوستان برا اونا هم بیارم . بالاخره موفق شدم و طبق تحقیقاتی که از قبل تو چند فروم خارجی ( که تمام روبیکر های بزرگ دنیا تو اون فعالیت می کنن) انجام دادم به این نتیجه رسیدم که مکعب روبیک Type F II گزینه ای مناسب هست.
    البته F II بهترین مکعب دنیا نیست حتی Hayan Memory که قیمتش 25 دلاره هم بهترین نیست و هر کدومشون مزیت ها و
    معایبی دارن که من میخوام این ها رو برای F II بنویسم .

عکس از روبیک DIY Type F II
    :

قبلش میخوام من یه توضیح کوتاهی در مورد کلمه DIY بدم :
    DIY اصطلاحی هست که ممکنه تو خیلی از سایت ها دیده باشید و مخفف این سه کلمه هست Do It Yourself هست و به وسایلی که گفته میشه که شما خودتون میتونید با دست بسازید بجای اینکه از بیرون بخرید تا مثلا ارزون تر در بیاد .اما این در روبیک به این معنی نیست شما خودتون روبیک رو بسازید . معمولا روبیک هایی که DIY هستن به طور آماده فروخته نمیشن یعنی وقتی شما اونا رو میخرید فروشنده تمام قطعاتشو به شما میده ( مثله گوشه هاو لبه های و هسته و پیچ و مهره و برچسب های رنگی و ...) و شما خودتون باید سرهمش کنید .
    اما جدیدا اکثر DIY ها رو از خود کار خونه براتون سرهم می کنن و دیگه نیاز نیس شما این کارو بکنید . اما باز هم DIY های واقعی که خودتون واس سر همش کنید هم هست .
    F II از DIY هایی هست که نیاز به سرهم شدن نداره و آماده به شما تحویل داده میشه .

توضیحی در مورد تایپ (Type ) های مختلف روبیک های DIY :
    شرکت های مختلفی روبیک های DIY میسازن و هر کدومشون معمول یه تایپ رو برای روبیک هاشون در نظر میگیرن مثلا روبیک های شرکت Sheng en همون تایپ F هستن و FII ساخت Sheng en هست .
    Type های متداول بازار جهانی فعلا اینا هست : Type A و Type B وType Cو Type D و Type E و مدل های مثل Edison Cube و Hayan Cube و Youngjun و Ghosthand و ...
    اکثر این روبیک ها از طریق فروشگاه های آنلاین فروخته میشن مثل سایت Cube4you و 9spuzzles و ...
    و فکر نکنید که اگه رفتین یه کشور خارجی میتونید اینا رو تو یه بغالی یا سوپر مارکت بخرید ! و اگه به یکی از آشناهاتون سپردین واستون از اونور روبیک بیاره مطمئن باشید همون روبیک مارک Rubik's رو میاره (که البته روبیک خوبی نیست و همین Dian sheng خودمون ازش بهتره)
    البته فکر کننم Type E همون Diansheng باشه ولی مطمئن نیستم . !

حالا بریم سر اصل مطلب و اگه احیانا سوالی دارید در مورد مطالب بالا mr6768 همیشه منتظر شنیدشه !!!

من میخوام F II رو از چند جهت بررسی کنم :

1- مقاومت به پریدن لبه ها : تا حالا حتما براتون پیش اومده که وقتی داشتین سریع روبیک می زدین یهو یه لبه از روبیک تون بپره بیرون و این همونه و اگه به این مشخصه امتیاز 0 دادم یعنی اینک روبیک اصلا مقاومت نداره و هر حرکتی می کنی یه لبه می پره اما اگه 10 دادم یعنی به هیچ وجه لبه هاش نمی پره
    در روبیک F II تو این چند روزی که من باهاش کار کردم از لحاظ پریدن لبه مشکلی نداشت و حتی اگه با سرعت نجومی هم میزدم هم همینطور اما یه مشکلی دیگه داره که فکر می کنم تو کمتر روبیکی اینو ببینیم .
    به عکس زیر دقت کنید :

تو این عکس می بینید که هر قطعه ی F II از چند بخش تشکیل شده مثلا یه لبه که شامل دو رنگ هست یه قطعه با دو رونگ نیست بلکه دو قطعه با دو رونگ هست که به هم وصل میشن و یه لبه رو تشکیل میدن . مشکل F II اینه که ممکنه با سریع حل کردن زیاد یکی از قطعه های این لبه بپره که البته شما میتونید این قطعات رو با چسب به هم بچسبونید و اگه این کار رو بکنید دیگه هیج مشکلی نداری . پس من به F II در رابطه با مقاومت در پریدن لبه های این امتیاز رو میدم :
    مقاومت به پریدن لبه ها : 8/10

2- مقاومت به گیر کردن : اینم حتما واستون پیش اومده که دارید که مثلا شما میخواید یه حرکتی مثل U R بزنید . فرض کنید شما وقتی U رو زدید کامل 90 درجه نچرخید و وقتی میخواید R بزنید روبیک گیر میکنه و شما باید 90 درجه U رو اول کامل کنید و بعد بزنید .
    در F II این موضوع خیلی کم دیده میشه و من تا به حال ندیدم که روبیکم گیر کنه !
    پس : مقاومت به گیر کردن : 10/10

3- سرعت :
    خوب سرعت دیگه نیازی به توضیح نداره . و در مورد F II باید بگم که سرعت این روبیک نجومی هست و خیلی عالیه و جالبه بدونید این روبیک از خود کارخونه روغن کاری میشه و از همون لحظه ی اول سرعت بالا رو حس می کنید و نیازی به روغن کاری نداری. من فکر نمی کنم دیگه نیاز داشته باشم روغن کاری کنم !
    سرعت : 9.5/10

4 - توانایی کندن گوشه ها : خوب در مورد این مشخصه باید بگم که فکر کنید دوباره شما میخواید همون حرکت U R رو بزنید . این روبیک تو قابلیت بی نظیره طوری که اگه U شما 45 درجه هم چرخیده باشه شما میتونید به راحتی R رو بزنید !
    توانایی کندن گوشه ها : 10/10

سر و صدا : این هم نیازی به توضیح نداره و این روبیک نه خیلی کم سرو صدا ئه نه پر سرو صدا پس من میگم
    سر صدا : 5/10

من فکر می کنم تمام مشخصه های اصلی رو مورد بررسی قرار دادم .

نقاط ضعف :

اولین بدی همون مقاومت به پریدن لبه ها بود که من توضیح دادم و گفتم ممکنه گاهی اون قطعات بیفتن که البته این مشکل با چسب مایع قابل حله و دومین مشکل برچسب های این روبیک هستن که خیلی ضعیف و نازک هستن . من وقتی این روبیک رو خریدم بعد از 3 روز کار کردن شدید رنگ قسمت های زیادی از روبیکم رفت ولی این مشکل هم با تعویض برچسب حل میشه که من به ازای هر روبیک یه برچسب اضافه هم آوردم .

نتیجه گیری کلی :
    من اولین باری که این روبیک رو دست گرفتم یه خورده سختم بود چون قبلش با یه DIANSHENG فوق سفت کار می کردم و F II هم یه روبیک خیلی نرم هست . ولی اومدم و یه کم باهاش کار کردم تا دستم عادت کرد. و وقتی روبیکم رو خراب می کنم فکر کنم تو هرثانیه 7 یا 8 حرکت رو با این روبیک می زنم .و حتی تونستم این فرمول M2 U M2U2 M2 U M2 که یکی از فرمول های PLL هست رو تو 1.5 ثانیه بزنم !
    این روبیک نیاز به یه کم تغییر داره ولی انتخاب بسیار مناسبیه.

بنده فعلا تنها وارد کننده این نوع روبیک هستم و سعی می کنم به وارد کردن این روبیک ادامه بدم و بتونم به تعداد زیاد وارد کنم تا قیمت رو ارزون تر کنم تا همه ایرانی های عزیز پول الکی برای خرید روبیک های جنس بد از بعضی سایت های فروش روبیک ایرانی ندن .

اینم از اولین نقد یه روبیک حرفه ای به زبون شیرین پارسی .
    امیدوارم خوشتون اومده باشه

16. 12 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

باریک جابر جان باریک!!!! ولی سر و صدا که مهم نیست اتفاقا هر چی صداش بیشتر بیاشه من بیشتر باهاش حال میکنم ولی نقدت عالی بود انشااله همییشه موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •