شما برو اینجا اول n900 رو توی اون مدل گوشی انتخاب کن و نسخه pc siute رو دانلود کن ببین درست می شه
![]()
شما برو اینجا اول n900 رو توی اون مدل گوشی انتخاب کن و نسخه pc siute رو دانلود کن ببین درست می شه
![]()
خب باید آپدیت کنی![]()
منم همین مشکلو دترم باید کجا بریم![]()
دوستان کسی تا حالا میدیا باکسو دانلود کرده ؟اگر نکرده حتما همین کارو بکنه یکی از بهترین پلیرها برای پخش فایهای تصویری هستش حتا ( ا ) فایلهای تصویری که توی پوشش بندازی مثل km player کامپیوتر همه رو یکی یکی نشون میده ریپیت برای کل فیلهای صوتی و تصویری داره(یکی و یا کل )ظاهرشم خیلی باحاله .راستی یک سری از فایل هایی که توی میدیا پلیر توی باکسش نمیاد میتونید برید توی فایلمنجیر و بعد روی فایل تصویری کلیک کنید از اونجا ویندوز میدیا پلیرو انتخاب کنید اون فرمتم بالا میاره مثل فرمت های dat و..
اون مشکل وایالیس یواسبی رو هم حل کردم .
بچه ها کسی تاحالا تونسته منشی تلفنی n900 رو راه بندازه؟
من امروز یکی دوتا برنامه گرفتم واقعا عالی بودن یکیش led paterns بود که نور ال ایدی که گوشه سمت چپ هست که رنگی هست هر رنگم یه چیزو نشون میده رو گرفتم با اون میتونید رنگهای که از پیش تنظیم بوده هر جوری که میخواین تنظیم کنید مثلا رنگ اس ام اس با میس کال هر دو ابین ادم نمیتونه متوجه بشه چی اومده راش ولی اونجا میتونی رنگشونو عوض کنی
یه برنامه دیگه هم call forearding بود که همون لیست سیاهه البته با سرویسا کاراهاش عوض میشه .حالا اگر خواستید لیست بهترین برنامه های که توی ان 900 هستو لازمش داریم و با کارایشون براتون میزارم . البته یه پکیجه که بچه های فروم maemo جدیدا گزاشتن اینم ادرسش .
تشکر یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by scott_tomes; 19-06-2010 at 21:02.
سلام جواب سوال من در تايپيك 49 رو كسي نداد وكسي ميدونه چجوري حافظه داخلي گوشي rootfs روميشه افزايش داد لطفا سريع جواب بديد اگه راه حلي نداره من ببرم گوشي رو فلش كنم
سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
فایل های set up ه ان 900 deb file هستند !سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
آقا یکی توضیح میده این برنامه cpcm چه بدردی میخوره ؟ من فکر میکردم مبدل بازیهای کامپیوتر بر روی n900 هست که تا گرافیک 32 رو ساپورت میکنه !![]()
نخندین اخه نوشته بود پورت گرافیک 32 برای مائیمو
.
سلام بچه ها
یه چند تا برنامه که تازه پیدا کردمو می خوام واستون بزارم :
1-GTEST-----> WRITE ++C
نرم افزار gtest که کارش نوشتن برنامه های ++C هست کسایی که ++C بلدن دیگه نیازی رو کامپیوتر این کارو انجام بدن به راحتی میتونن تو گوشی برنامه هاشونو بنویسن.
2-بازی GWELED کسایی که N97 داشتن می دونن این چه بازی هستش البته تو N97 به شکل میوه هست ولی اسنجا به سبک همون کامپیوتر هستش.
3-نرم افزار بعدی ZBAR هستش که کارش خوندن بارکد هست که بهتون پیشنهاد می کنم دانلود کنید.
چند تا نرم افزار دیگه :
1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
2-نرم افزار www2sms نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)