تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 114 اولاول ... 85898104105106107108109110111112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوباره
    آقا شرمنده . باز تو یه جاش گیر کردم !
    میشه بگین دقیقا این حرکت رو چطوری باید انجام بدم ؟
    دفاع بکنم بعد ضربه بزنه . مثل این که تو این عکس گذاشتم خاسته
    هرکار کردم سر در نیوردم چجوریه !
    دفاع رو میگیرم اما نمیدونم چجوری ضربه بزنم که مث اینکه خاسته بکنم

تنها کاری که باید انجام بدید تایمینگ هست والسلام قرار نیست چند تا دکمه رو بزنید 1دکمه هست والسلام اگه تایمینگ درست باشه این مو خودش انجام میشه درست یک ثانیه قبل از اینکه دشمن به شما ضربه بزنه اگه دکمه گارد رو نگه دارید اول خودش گارد میگیره بعد ضد حمله میزنه به دشمن فقط هم باید دکمه گارد رو نگه دارید دقیقا یک ثانیه قبل اینکه هیت بشید من رو ایکس باکس بازی کردم یادمه دکمه گارد L1 بود.

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

دوستان . باز تو یه جاش گیر کردم . هر چی زور زدم نتونسم راهو پیدا بکنم !
    اینجا پایین 3 تا اهرم هست که دکل ها رو بالا پایین میاره.میشه کمکم بکنین بگین باید چیکار بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان . باز تو یه جاش گیر کردم . هر چی زور زدم نتونسم راهو پیدا بکنم !
    اینجا پایین 3 تا اهرم هست که دکل ها رو بالا پایین میاره.میشه کمکم بکنین بگین باید چیکار بکنم؟

یادش به خیر اولین باری که بازی می کردم منم خیلی موندم توی این معما...
    خوب باید مشت رو پر کنی و این قطعه رو هل بدی بیفته پائین... سکوی اول رو میاری به سطح و این رو میکشی روی سکو و تا آخر می بری بالا ارتفاع سکو رو سکوی وسطی که دومین هست رو کمی پائین تر تنظیم میکنی قبلش البته با مشت محکم(باید دکمه رو نگه داری) قطعه رو شوت می کنی روی سکوی دوم و بعد مشابه همین حرکت رو واسه آخرین سکو انجام میدی البته باید خیلی با حوصله این کارو انجام بدی قطعه آهنی بفته پائین باز باید از اول ببری روی سکوی اول تو تنظیم ارتفاع ها دقت کن و قبل اینکه مشت بزنی ارتفاع رو دقت کن روی سکوی سوم می بری به جلو و واسه بالا رفتن ازش کمک می گیری خیلی بغرنج نیستی یه ذره تنظیم ارتفاع سخته و افتادنش روی زمین مشکل سازه چون اگه بفته پائین کل معما رو باید از اول بری

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

یادش به خیر اولین باری که بازی می کردم منم خیلی موندم توی این معما...
    خوب باید مشت رو پر کنی و این قطعه رو هل بدی بیفته پائین... سکوی اول رو میاری به سطح و این رو میکشی روی سکو و تا آخر می بری بالا ارتفاع سکو رو سکوی وسطی که دومین هست رو کمی پائین تر تنظیم میکنی قبلش البته با مشت محکم(باید دکمه رو نگه داری) قطعه رو شوت می کنی روی سکوی دوم و بعد مشابه همین حرکت رو واسه آخرین سکو انجام میدی البته باید خیلی با حوصله این کارو انجام بدی قطعه آهنی بفته پائین باز باید از اول ببری روی سکوی اول تو تنظیم ارتفاع ها دقت کن و قبل اینکه مشت بزنی ارتفاع رو دقت کن روی سکوی سوم می بری به جلو و واسه بالا رفتن ازش کمک می گیری خیلی بغرنج نیستی یه ذره تنظیم ارتفاع سخته و افتادنش روی زمین مشکل سازه چون اگه بفته پائین کل معما رو باید از اول بری
    مشکل اینجاست چطور هل ش بدم ؟ میرم پیش هر دکمه ای رو میزنم هل نمیده بیاد پایین !
    بعد پرت کردن رو . چطوری میشه . لطفا کمکم بکنین

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل اینجاست چطور هل ش بدم ؟ میرم پیش هر دکمه ای رو میزنم هل نمیده بیاد پایین !
    بعد پرت کردن رو . چطوری میشه . لطفا کمکم بکنین
    والا وقتی پشت اون قطعه قرار میگیرید خودش می نویسی چه دکمه ای بزنه که دستش رو بچسبونه به دسته اش یعنی وقتی میچسبی به اون قطعه می نویسه مثلا فلا دکمه رو بزن روی ایکس باکس دکمه آبی X بود اگه اشتباه نکنم وقتی میگیریش مشت رو پر می کنی یه 2 ثانیه نگه داری با مشت شوت می کنه و قطعه به جلو پرت میشه

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این دوتا که تو عکس مشخص کردم رو چطوری می تونم بگیرم؟

هر راهی رفتم نتونستم از رو پل برم اونور یا از دیوار برم بالا که اون آبیه رو بگیرم.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام دوستان
    این دوتا که تو عکس مشخص کردم رو چطوری می تونم بگیرم؟

هر راهی رفتم نتونستم از رو پل برم اونور یا از دیوار برم بالا که اون آبیه رو بگیرم.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

تا اونجایی که یادم مونده برای پریدن به اونور و استفاده از اون گیره ابی رنگ برا شما یک سلاحی به شکل زنجیر داده خواهد شد که میشه از طریق اون به اینور و اونور پرید ...
    اضافه کنم این بازی طوریه که در همون مراحل اول بازی تا اخر ایتم هایی وجود دارد که دسترسی بهشون نیست و رفته رفته با طی کردن مراحل ایتم ها باز میشن و میشه ازشون استفاده کرد.

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من چندین بار این مرحله رو رفتم. ولی نمی دونم این غوله رو چطوری بکشم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوستان من چندین بار این مرحله رو رفتم. ولی نمی دونم این غوله رو چطوری بکشم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:
    راه خاصی نداره و باید با ضربه معمولی بکشیش . که اون هم با جاخالی های به موقع حله .

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    این که دیگه انمی محسوب میشه غول یا Boss که نیست فقط با هیت شدن می کشی ولی به خاطر جثه بزرگش و لایف بار نسبتا بالا بهتره بری چائوس مود و سریع از شرش خلاص بشی

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •