تک تک بزاراین طوری قاطی میشه
الآن شما اینو بازی می کنید؟
تک تک بزاراین طوری قاطی میشه
الآن شما اینو بازی می کنید؟
اول شما یه فایل تکست باز کن و اون متن رو که دادم کپی کن توش و در قسمت "Installation Dir" مسیر جایی که بازی رو ریختی بده فقط دقت کن که پوشه ای که ادرس میدی دقیقا Battlefield Heroes نام داشته باشه مثلا اینطوری "Installation Dir"="E:\\Battlefield Heroes" بعد تمام فایل های بازی رو بریز تو این مسیر E:\\Battlefield Heroes و بعد فایله تکست رو فرمتش رو به reg تغییر بده و تو همون مسیر بریز و در اخر اجراش کن و گذینه yes رو بزن تا تموم شه
سلام دوستان.
اگه اينجوري اجرا شه كه ديگه واقعا خيلي خيلي خيلي عالي ميشه!
اين بازي هم به ليست خريدهاي فروشگاهم اضافه كردم ، تست ميكنم اگه سالم بود و واقعا كار كرد توي بخش فروش ميزارم!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
استاد بی زحمت آدرس سایتتون هم می دید!
سلام
دوست من میشه بگین تاریخ اپدیت بازی مال کی بوده؟
اخه اگر قدیمی باشه باید بازم اپدیت کرد!که من باهاش مشکل دارم!!!
کسی از قم نیست بازی رو بهم برسونه؟!!؟!؟!؟
درود. اپدیته یکی به اخر بوده و برای بازی باید یه 5-60 مگی اپدیت شه .
من دانلود کردم کار نمی کرد
دوست عزیز شما بعد از اینکه بازیو دانلود کردی باید رجیستر کنی بازیو و بعدش بری به سایته زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اونجا ثبت نام کنی و پس از تایید کردن ایمیلی که برات میاد توی همون سایت روی گذینه play now
که به رنگ زرد هست کلیک کنی تا یه صفحه دیگه باز شه و یه add on روی مرورگرت بصورت اتوماتیک نصب شه و بعد از اون اگه درست بازیو رجیستر کرده باشی سرور بازیو میشناسه و میگه که ورژن بازیت قدیمیه و باید اپدیت شه شما هم تایید میکنی وشروع به اپدیت میشه و 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اپدیتش و سپس میری تو بازی
مرسی
اولین بار نیست که این بازی رو انجام میدم ، همه کارهایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی وقتی بازی رو نمیشناسه و شرورع می کنه به دانلود کردن بازی
به هر حال من از طریق خود سایت بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم
مرسی
اولین بار نیست که این بازی رو انجام میدم ، همه کارهایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی وقتی بازی رو نمیشناسه و شرورع می کنه به دانلود کردن بازی
به هر حال من از طریق خود سایت بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)