یادمه چند وقت پیش به رامبد گفته بودن که ادای جیم کری رو داری در میآری و اون هم گفته بود جیم کری ادای منو در میآره
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
یادمه چند وقت پیش به رامبد گفته بودن که ادای جیم کری رو داری در میآری و اون هم گفته بود جیم کری ادای منو در میآره
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
آره خیلی با تیکش حال کردم...امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
جایی که فرخنده حرف میزد بعد به حرفش فکر میکرد هم بسی خندیدم...!!!![]()
ديشب واقعا شاهكار بود![]()
من كه خيلي حاليدم فقط زود تموم شد![]()
بعضي از ديالوگهاي اين سريال بسيار زيركانه انتخاب ميشن :
زن فريد به فريد : فريد ، يه چيزي ازت آويزونه![]()
اون اهنگه که تو ذهن فرخ بود
چی بود؟![]()
امروز ساعت 2 تکرارشه دوستانی که تدیدن حتما ببینند
آهنگ فیلم فرسی دهه 40 بود به نام رفیق بد
از فیلم فارسی منظورم فیلم قبل از سال 57 هستش
این فیلمی رو که این اواخر ساخته شد به همین نام به کارگردانی ایرج طهماسب از این فیلم اقتباس شده بود
این دیالو گها که ما در اکثر سریال های ایرانی کم میبینیم
نشانه ی زکاوت و تیز هوشی نویسنده و ریز بینی بیش از حد کارگردانه که فیلم رو از نطر کمی و کیفی خیلی بالا میبره
بابا میدونیم فیلم فارسی چیه
ولی آهنگش خوجگل بود
این برخورد شوهر سابق و نامزد (و شوهر احتمالی در آینده) و زن و بچه همگی تو یه مهمونی هم از اون ایده هاییه که فقط از پیمان قاسم خانی برمیاد، یه جورایی مال فرهنگ اونور آبی هاست که مثلا طرف ازدواج میکنه شوهر سابقشم تو عروسیش دعوت میکنه
بگذریم.
Last edited by H a m e e d; 25-10-2009 at 19:30.
راستی یه چیزی رو دقت کرده بودین که اسم این فضایی ها همش یا اسم سیارست یا اجرام آسمانی دیگه : ناهید - بهرام - شهاب و ستاره! من تازه دیشب به این موضوع دقت کردم!![]()
این هنرپیشه نسترن جزء معدود هنرپیشه هاییه که تو این سریال خوب بازی نمیکنه و اصلا اون وجه زیرکی و از طرف دیگه اقتدار و عصبانیت نسترنو نمیتونه خوب از آب در بیاره.
اون صحنه ای که فرید رفت خونه فضاییها بازم خارگوت میخواست و بهرام داشت گزارش مینوشت یه نکته مبهم داشت: مگه بهرام آخر هر ماجرا نباید گزارش بنویسه، مثلا اون موقع که وسط داستان بود چرا باید گزارش مینوشت، این نشون میده سریال، همه گزارشای بهرامو پخش نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)