من نفهمیدم چرا سعید میگه کارتون آسونتر بود اونوقت.اما چون منطقه 3 شرکت کننده کمتر داره مثلا رتبه ی 20 منطقه3 میشه 300 کشور(عددشو واسه مثال گفتم) در حالی که 20 منطقه 1 شاید بشه 40 کشور
من نفهمیدم چرا سعید میگه کارتون آسونتر بود اونوقت.اما چون منطقه 3 شرکت کننده کمتر داره مثلا رتبه ی 20 منطقه3 میشه 300 کشور(عددشو واسه مثال گفتم) در حالی که 20 منطقه 1 شاید بشه 40 کشور
بعد اونوخ یکی میشه برای من توضیح بده فایده ی منطقه ی 3 بودن چیه؟؟؟؟من نفهمیدم چرا سعید میگه کارتون آسونتر بود اونوقت.اما چون منطقه 3 شرکت کننده کمتر داره مثلا رتبه ی 20 منطقه3 میشه 300 کشور(عددشو واسه مثال گفتم) در حالی که 20 منطقه 1 شاید بشه 40 کشور
خوب شما نسبت به هم تراز های خودتون سنجیده میشین
اینه که سهمیه داره
سیالات 1200 منطقه یک
جامدات 750
سلام..من نمیدونم چرا این بحث رو میکنید؟ بابا اصلا فرقی نمیکنه...اونا ضعیفترن و بهشون کمتر میرسن...پارسال یه رفیق داشتم میگفت درصداش عمومیاش بین 30-40 و ریاضی 25 فیزیک 30 شیمی هم 40 زده ..
بعد رتبه منطقه 3 شده 900....دیگه تا آاخرش برید دیگه...
باز هم شما ها خوبین . پارسال توی تاپیک کنکور 87 از فردای کنکور تا روز نتایج ، همه به دنبال رتبه و تراز و از این مزخرفات میگشتن!!!
عزیزان من ، شما 100 تا انتخاب دارین . ترتیب الویت هاتون رو بچینید و توی کاغذ پیاده کنید. دیگه این همه بحث نداره که . از زندگیتون لذت ببرید.
اینکه هر ساله رتبه های تک رقمی منطقه 3 همیشه دو و سه رقمی کشوری بوده. ولی تک رقمی منطقه 1و2 دو و تک رقمی کشوری اند.وچون پذیرش ها بر اساس تقسیمات صورت میگیره اونهایی که منطقه 3 هستند با رتبه های نجومی میرن دانشگاه .
مثلا هر ساله برق شریف 150 تا ورودی داره.اگه تعداد شرکت کننده ها به ترتیب در مناطق 1و2و3-40%-40%و20%باشند . به ترتیب 60تا ازمنطقه1و2 و 30تا از منطقه3 قبول میشن .و این یعنی یکی با رتبه 20 کشوری برق شریف قبول میشه و یکی با رتبه 300
پسر خاله خودم رتبه اش توی ریاضی 86 توی منطقه 290بود ولی توی کشوری 4000![]()
ببین تهش اینکه مثلا من که منطقه یکم رتبه کشوریم میشه 10000!! تو هم که منطقه سه ای میشه 10000! یعنی تو یه مایه میشیم یعنی کنکورمونو مثه هم دادیم اما تو دانشگاه اصفهان قبول میشی من نمیشم چون تو سهمیه داری منطقه 3 بودن خیلی مفیده برای اینکه رتبت پائین تر میحسابه (البته اینکه میگن رتبت پائین تر میشه یه چیز مجازیه یعنی تصور کن که اینطوری میشه چون اصلا ما با شما سنجیده نمیشیم )ممنون میشم یکی در این مورد یکم برای من توضیح بده...
شرمنده
جدای از اینکه اصلا شماها با هم سنجیده نمیشید اما منطقه3 الان دیگه اون مزیت های گذشته رو نداره منطقه 3تعداد شرکت کننده هاش کمتره درنتیجه سهمیه کمتری هم داره به هرحال اگه واقعا همه ی منطقه 3ای ها مثل هم بودن خیلی هم بد نبود ولی...
Last edited by space20; 26-07-2009 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)