تغییرات ورژن جدید به صورت ریز تر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات ورژن جدید به صورت ریز تر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام صبح خودم با وايرلس اب كردم تغييراتي كه هست تا الان اضافه شدن سه تا ايكن ovisync......shazam.......scibble......
خب اون فایل ها رو کجا کپی کنیم؟ یعنی NSU کجا کپی میکنه؟
خب اون فایل ها رو کجا کپی کنیم؟ یعنی NSU کجا کپی میکنه؟برا من این بود.C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه امتحان کنید ببینید میشه؟
Last edited by SAH-IE; 12-06-2010 at 11:55.
برا من این فولدر رو کلا نداره ):
سلام
من دارم دانلود میکنم که آفلاین بریزم هنوز !
ولی یه سوال داشتم . ایم WIFI گوشی چطوریه ؟ یعنی میشه استفاده کرد یا باید اینترنتش باشه ؟ آخه من دیشب تو خونه سرج دادم یکی پیدا کرد ولی الان پیدا نمیکنه ! میخواستم بدونم باید مودمش رو مخابراط بزاره یا چطوریه ؟
مطمئنی؟نرم افزار PC Suite رو نصب کردی؟
C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\w w w.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-504
بین w ها فاصله انداختم تا به عنوان کد نشناسه!!
من اینجور آدرسو پیدا کردم.
فیرمورو با استفاده از NSU اپدیت کردم بعد بعد با Guard آنتی ویروسم نگاه کردم ببینم فایل ها کجا دانلود میشن.اینجوری مسیر دانلود نرم افزار NSU رو پیدا کردم.بعد آپدیتو کنسل کردم و بعد از کپی کردن فایل ها تو آدرس بدست اومده دوباره از اول آپدیتو شروع کردم.امیدوارم منظورمو خوب توضیح داده باشم.
درضمن آنتی ویروسم Avira بود.
باید مودم وایرلس داشته باشی.اکثر لپتاپها هم کارت وایرلس دارن مثل گوشی 5530!ولی یه سوال داشتم . ایم WIFI گوشی چطوریه ؟ یعنی میشه استفاده کرد یا باید اینترنتش باشه ؟ آخه من دیشب تو خونه سرج دادم یکی پیدا کرد ولی الان پیدا نمیکنه ! میخواستم بدونم باید مودمش رو مخابراط بزاره یا چطوریه ؟
احتمالا از همسایه هاتون دیشب یا دستگاه وایرلس رو روشن کرده گوشی هم اونو شناسایی کرده.
Last edited by SAH-IE; 12-06-2010 at 12:51.
نه تا اون آخرشو پیدا نکردم!
فکر کنم باید ببیم بیرون آپدیتش کنن.
به نظرتون به این زودی مغازه های علاالدین یا بازار موبایل ایران آپدیتشو آوردن؟
سلامنه تا اون آخرشو پیدا نکردم!
فکر کنم باید ببیم بیرون آپدیتش کنن.
به نظرتون به این زودی مغازه های علاالدین یا بازار موبایل ایران آپدیتشو آوردن؟
شما چرا با گوشی آپ نمی کنی ؟
یه طرح 50 مگی ایرانسل فعال کن ... حدود15 مگش میره .. 35 تا می مونه ... طرح 50 مگی 4000 تومنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)