فكر كنم براي آپديت بايد تا 15 فروردين صبر كنم تا دانشگاه باز شه ، با سرعت پايين كافي نت نميشه دان كنم
فكر كنم براي آپديت بايد تا 15 فروردين صبر كنم تا دانشگاه باز شه ، با سرعت پايين كافي نت نميشه دان كنم
Last edited by micheal-tnt; 15-03-2010 at 18:52. دليل: اشتباه لپي
میشه توضیح بدید که این برنامه Bokeh Manila چی هست؟
سیستم عاملش Bada هست نه ویندوز موبایل 7
راستی دوستان لطف کنید این برنامه هایی که معرفی می کنید بگید که آیا خودتون نصب کردید یا نه که ما هم برای نصب خیالمون راحت باشه که مشکل کرک و نصب نشدن و....... نداشته باشه.
ممنون![]()
Last edited by j_j; 15-03-2010 at 20:54.
من همه اون کارا رو کردم. تمام محتویات فایل رو توی پوشه ویندوز ریختم و سامسونگ تودی رو فعال کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
دوستان لطفا یه سری برنامه می خواستم معرفی کنید
1.دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس
2.فارسی ساز(برای massage هام میخوام)
3. mini opera یا چیزی تو همین مایه ها که سریع باشه
4.yahoo massenger
5.ماشین حساب مهندسی(از لحاظ کارایی و قیافه خوب باشه)
فعلا فکر کنم همینا کافی باشه تا باز شما رو به زحمت بندازم![]()
آره . آپدیت گوشی خیلی مهمه برای همین ویندوز XP بریز. با 7 هم میشه ولی دنگ و فنگ داره . بهتره که XP بریزی
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
این گوشی سیستم عاملش BOda است و خیلی مونده که معرفی بشه . هنوز خیلی زوده. به نظر من امنیا 2
بگیر. چون 6 کاهی باید صبر کنی تا گوشی جدید بیاد و دوباره 6 ماه دیگه که گوشی خریدی دوباره چیزای جدید
میاد. یادت باشه که امنیا 2 فقط دو ماهه که اومده تو ایران الان بهترین وقت خریدنشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
بهترین گارانتی گوشی موبایل در ایران پارس مایکروتل است
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نه این گوشی در حد یه معرفی است شاید اصلا ساخته هم نشه. سیستم عاملش Boda است. نه به نظر من امنیا
2 رو بگیر و بعدا فوقش میفروشی و گوشی جدید میخری. مثل من که میخوام HTC Desire اومد گوشیمو بفروشم.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
این فایلها رو کامل دانلود کن . من همین 10 دقیقه پیش نصبش کردم رو گوشیم . خیلی خوب جواب میده.
جدیدترین رام موجود است که برای ژاپنی ها معرفی شده و زبان انگلیسی هم داره. وقتی دانلود کردی کلا 2 تا فایل
کوچیک دیگه هم باید دانلود کنی که در آموزش توضیح داده شده.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
خوب برو یه کافی نت خوب پیدا کن و این فایلها رو دانلود کن. خدا رو شکر آپدیت گوشی به صورت آفلاینه و با برنامه مخصوصیه
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
این برنامه Samsung Today گوشیتون رو عوض میکنه ( شکل) باید اول نصبش کنید بعد سامسونگ تو دی رو فعال کنید.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
تمام برنامه هایی که من اینجا میذارم خودم کامل تست کردم و جواب گرفتم . اگه بخوام برنامه الکی بذارم میتونم هزاران پست بزنم . هر کدوم رو که نونستید نصب کنید مطرح کنید راهنمایی کنم.
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
اول کپی میکنی داخل حافظه جانبی گوشی . بعد باید فایل cab رو نصب کنی( در Device Memory) .من نصب کردم 100% جواب داد.
دوست من یه کمی به خودتون زحمت میدادید و صفحات قبلی رو با دقت بخونید پیدا میکردید
1-بهترین فارسی ساز فقط مخصوص ویندوز 6.5 . همراه با کیبورد فارسی با قابلیت چرخش اتوماتیک . خودم همینو نصب کردم . لطفا پست ندید که خرابه . این عکسها هم برای اثبات از گوشی خودم میذارم:
aldurazy arabic for omnia2 i8000_lite2010
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رایگان Opera Mobile 10 beta 3
من این بازی رو از رام جدیدی که نصب کردم ( JC1 ) استخراج کردم. این بازی بدون تاچ میشه بازی کردچون استخراج شده از رام و کرک نداره و کامله. برای همین با تکون دادن گوشیتون میتونید بازی کنید. قابلیت چرخش هم داره ( عکس)
تنها دلیلی که من این فایلها رو تو MEDIAFIRE آپ میکنم اینه که تنها سروریه که مشکلی ازش ندیدم . اگر کسی با دانلودش مشکل داشت اعلام کنه.
میشه لطفا همینجا آپ کنین. من از XDA گرفتم فایل cab توش نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)