سلام
دوستان از وقتی فایل skidrow.ini رو با یوزر سایت یوبی ادیت کردم دیگه سیو های قبلی رو نمیشناسه
در صورتی که فایل های سیو سر جای خودش هست
چطور میتونم سیوهای اصلی خودم رو دوباره اجرا کنم؟
سلام
دوستان از وقتی فایل skidrow.ini رو با یوزر سایت یوبی ادیت کردم دیگه سیو های قبلی رو نمیشناسه
در صورتی که فایل های سیو سر جای خودش هست
چطور میتونم سیوهای اصلی خودم رو دوباره اجرا کنم؟
منم مشکل تو رو دارم![]()
منظورت رو از كارت شبكه نميفهمم. كافيه بگي كجا دنبالش بگردم. تو محل نصب بازي يا يه جاي ديگه؟
salam رفیق
رفتم ویندوز xp
دقیقا اینجاست:
برو تو start بعد connect to رو بزن بعد show all connectionبعدش اونجا local area connection هست اونو فعال کن دیگه احتیاجی به اینترنت نیست
برو حالشو ببر رفیق![]()
اقا راه حلی داره که friends رو که می زنی ارور سرور نده لطفا کمک کنید
دوستان من بازی چند روز پیش تموم کردم باید بگم مثل اینکه یوبی سافت به آخر کار رسیده بازی خیلی کوتاه بود تازه من رو آخرین درجه سختیش گذاشتم خیلی زود تموم شد باید بگم فقط وفقتم هدر رفت بازی های قبلی خیلی بهتر بود
کلا اکتر شرکت های بازی ساز همینجوری شدن بازیاشون مثل قبل حال نمیده با اینکه گرافیک ها بالا رفته اما بازی ها چندان جالب نیست من Assassin's Creed 1 تا حالا رو سیستمم نصب داشتم وبازیش می کردم ولی Assassin's Creed 2 بعد از تموم کردنش
ولش کردم با اینکه تفاوتهای زیادی با 1 داشت ولی حال نداد تازه دمو Prince of Persia The Forgotten Sands دیدم که داره ساخته میشه اون چندان جالب نبود احتمالا یکی از ضعیف ترین Prince of Persia ها باشه که امیدوارم اشتباه کرده باشم
سلام
دوستان Kestler و Archer با هم تفاوتی (غیر از ظاهر ) دارن؟
نه هیچ تفاوتی ندارند![]()
ازت خيلي ممنون ولي تو صفحه ي show all connection فقط دايل آپ هست هيچي ديگه نيست.
ديگه نميدونم چيكار كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)