بله هستش
شما با برنامه مانیلا باید اینکارو کنید که تم واسه تاچ فلو 2 دی هم فراوونه
از موبایلستان بگیر یه سرچ بزن اونجا هم برنامش هست هم
تمهاش
که یکی از دوستان خوبمون آقا kiarash زحمتشو کشیدن
بله هستش
شما با برنامه مانیلا باید اینکارو کنید که تم واسه تاچ فلو 2 دی هم فراوونه
از موبایلستان بگیر یه سرچ بزن اونجا هم برنامش هست هم
تمهاش
که یکی از دوستان خوبمون آقا kiarash زحمتشو کشیدن
نسخه ویندوز موبایل 6.5 اصل خود Htc اومده ؟
سلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
آره روی تاچ اچ دی 2 نصبه
ولی رو ویوا نصب نمی شه
سلام برای هارد ریستسلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
دو دکمه call و end همون دو دکمه سبز و قرمز رو با هم نگه دارید بعد دکمه بالای گوشی که power هست رو یه بار بزنید
دکمه پاور را ول کنید ولی دو دکمه سبزو قروز رو چند ثانیه نگه دارید یه پیغامی میده که اگر سبزو بزنی هارد ریست میشه
قرمز رو بزنی به طور معمول میاد بالا که مثه اینکه برای شما معمولی بالا نمیاد همون دکمه سبزو بزن هارد ریست میشه
خيلي ممنونم .
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيد
ممنون از راهنماییتون.
من به موبایلستان مراجعه کردم و راجع به نرم افزار مانیلا
سرچ کردم. اما ظاهرا طبق تجربیات کاربرا اصلا به دردسرش
نمیارزه که از این نرم افزار استفاده بشه چون دست آخر به احتمال
زیاد مجبور میشی که با هارد ریست از شرش خلاص بشی.
با این اوصاف بهتره بگم من دنباله چیزیم که بتونه تم تاچ فلوی
خود گوشیو برام عوض کنه.
حالا اگه شما در این رابطه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.
بازم ممنون
مانیلا خیلی هم چیز جالبی نیست.. نرم افزار واسه shell زیاده.. یه تاپیک بهداد زده بود واسه همین موضوع به اسم شما کدام تودی پلاگین را میپسندید یا یه چی تو این مایه ها بود اسمش.. تو ون به طور مفصل بحث شد و من هم خودم چند تا نرم افزار اونجا لینک داده بودم.. سر بزنید میبینید
سلامخيلي ممنونم .
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيد
اگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیاز
نیست
در مورد رام هم رام عوض کردن برای گوشیهایی هستش که تو بعضی از موارد مشکل دارن مثلا تو نسخه اصلیش
باطری و یا دوربینش مشکل داره که رام جدید میدن یا............
در مورد ویوا تو این 1 سال نیمی که من داشتم مشکلی ندیدم و نیاز به رام نداشتم و اینکه رام اصلی براش نیست
باید رامهای کوک شده بریزید که گفتم من که لازم ندیدم عوض بشه
من خودم با ظاهر ساده گوشی حال میکنم ولی یه بار نصب کردم استفاده کردم مشکلی نداشتممنون از راهنماییتون.
من به موبایلستان مراجعه کردم و راجع به نرم افزار مانیلا
سرچ کردم. اما ظاهرا طبق تجربیات کاربرا اصلا به دردسرش
نمیارزه که از این نرم افزار استفاده بشه چون دست آخر به احتمال
زیاد مجبور میشی که با هارد ریست از شرش خلاص بشی.
با این اوصاف بهتره بگم من دنباله چیزیم که بتونه تم تاچ فلوی
خود گوشیو برام عوض کنه.
حالا اگه شما در این رابطه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.
بازم ممنون
در ضمن مگه هارد ریست چیه؟
به نظر من هر چند وقت یه بار هارد ریست بشه بد نیست سرعت ppc بیشتر میشه به هر حال ...........
متوجه منظورت نميشماگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیازبراي نصب برنامه بايد كار خاصي انجام بدم ؟؟ من چندتايي برنامه رو عادي نصب كردم مشكل خاصي نداشت بعد از هارد رست همه برنامه ها راحت و بدون مشكل نصب شد.
شايد منظورت نحوه كار با ويندوز باشه!آره هست ؟؟
با ويندوز راحتم تقريبا بهش مسلطم
ممنون از راهنماييت
بسيار تشكرمندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)