تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 773 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    قبلا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بنده كمك نموده اند خواستم نظر ديگر عزيزان را هم بدانم
    يه tv ميخوام بحدود 2 تومان براي همه جور كيفيت از sd تا hd و البته ديدن فوتبال با بهترين حالت
    سايز هم حدود 40 در نظر است
    فعلا دومدل سامc650 وفيليپس 8404 است نظر دوستان چيست؟
    راهنمايي بفرماييد ممنون

2. این کاربر از no.20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دستت طلا---متوجه شدم---آره همون c550 هستش----

4. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

راستي يه سوال هم برام پيش اومده---آيا ال ئي دي از نظر كيفيت تصوير خيلي تفاوت داره با ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مزاياي ديگش رو ميدونم چيه (مصرف برق كمتر---كمتر به چشم آسيب ميرسونه و باريكتر بودن و سبكتر شدن)اما اينا مهم نيست كيفيت شرط اصلي و مهمهيه----
    والا آدم گيج ميشه با اين اوضاع (هر لحظه مدل بالاتري به بازار مياد) الان من 1 سال نشده ال سي دي خريدم اما يه جورايي دلم هواي ال ئي دي كرده!!!
    در مورد سه بعدي هم به نظر من چيزه جالبي نيست كه انقدر تبليغ ميشه!!!اگه واقعا كسي سه بعدي ميخواد بگيره بايد بدون نياز به عينك بگيره كه خيلي گرون ميشه حدود 20 ميليون تازه هنوز تو ايران وارد نشده----( واقعا تكنولوژي حرفه اييه)
    حالا اين حرفا به كنار به نظرت آيا ارزش داره كه ال سي دي رو بفروشم و ال ئي دي بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستي يه سوال ديگه هم تو ذهنمه كسي كه تي وي سه بعدي داره منظورم بدون عينكه---بايد برنامه هاي خاصي رو از آنتن بگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني برنامه ها هم بايد به اين سيستم مجهز باشن؟؟؟؟؟؟؟

6. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

راستي يه سوال هم برام پيش اومده---آيا ال ئي دي از نظر كيفيت تصوير خيلي تفاوت داره با ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مزاياي ديگش رو ميدونم چيه (مصرف برق كمتر---كمتر به چشم آسيب ميرسونه و باريكتر بودن و سبكتر شدن)اما اينا مهم نيست كيفيت شرط اصلي و مهمهيه----
    والا آدم گيج ميشه با اين اوضاع (هر لحظه مدل بالاتري به بازار مياد) الان من 1 سال نشده ال سي دي خريدم اما يه جورايي دلم هواي ال ئي دي كرده!!!
    در مورد سه بعدي هم به نظر من چيزه جالبي نيست كه انقدر تبليغ ميشه!!!اگه واقعا كسي سه بعدي ميخواد بگيره بايد بدون نياز به عينك بگيره كه خيلي گرون ميشه حدود 20 ميليون تازه هنوز تو ايران وارد نشده----( واقعا تكنولوژي حرفه اييه)
    حالا اين حرفا به كنار به نظرت آيا ارزش داره كه ال سي دي رو بفروشم و ال ئي دي بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستي يه سوال ديگه هم تو ذهنمه كسي كه تي وي سه بعدي داره منظورم بدون عينكه---بايد برنامه هاي خاصي رو از آنتن بگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني برنامه ها هم بايد به اين سيستم مجهز باشن؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد تفاوت وشباهت خالي از لطف نيست اينجا رو مطالعه كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه به نظر من كار خوبي نيست در مورد تعويض لينك بالا رو بخونيد نظرتون متفاوت ميشه حتما

در مورد 3d خوب هنوز زوده واقعا بايد بيشتر منتظر سور س هاي 3d هم بود علاوه بر اينكه شاهد رشد خود تكنولوژي نمايش 3d هم بايد باشيم

در مورد اخرين مطلب بله بايد سورس ومنبع 3d هم داشته باشيم تا بتونيم 3d ببينيم
    البته سيستم هايي مثل 2d convert 3d هم در سام هست كه تصاوير 2d رو به 3d تبديل ميكنه منتها خوب خيلي متفاوت با 3d واقعي نه اون انطباق ميدان خوب رو داريم ونه اون كيفيت وفضاي 3d‌رو ولي خوب فان خوبيه

8. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

می خواستم بدونم ویژگیهای سامسونگ c6900 با b7000 چقدر تفاوت داره؟ مدلهای 40 اینچش...
    در ضمن بین این دو مدل و sony 40ex700 کدوم رو ترجیح می دین؟

10. این کاربر از alijb68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

آره بيخيال شدم---فعلا با همين ال سي دي حال ميكنيم---

12. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    یه ال سی دی سایز 32 تا37 می خوام بخرم که اول از همه گیرنده تلویزیون دیجیتال (تیونر داخلی --- TV) داشته باشه تا برای دریافت امواج تلویزیون احتیاجی به گیرنده خارج از دستگاه نباشه دوم اینکه از برند های Toshiba، Philips، Panasonic باشه...ترجیحا 100 هرتز یا 120 باشه...Full HD ... ورودی HDMI و USB و... همین دیگه امکان خرید از بانه و اینجور جاها نیست فقط در تهران....راستی قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه...ممنون می شم دوستان منو راهنمایی کنن....سپاس فراوان

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درود
    یه ال سی دی سایز 32 تا37 می خوام بخرم که اول از همه گیرنده تلویزیون دیجیتال (تیونر داخلی --- TV) داشته باشه تا برای دریافت امواج تلویزیون احتیاجی به گیرنده خارج از دستگاه نباشه دوم اینکه از برند های Toshiba، Philips، Panasonic باشه...ترجیحا 100 هرتز یا 120 باشه...Full HD ... ورودی HDMI و USB و... همین دیگه امکان خرید از بانه و اینجور جاها نیست فقط در تهران....راستی قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه...ممنون می شم دوستان منو راهنمایی کنن....سپاس فراوان
    والا فكر كنم چنين چيزي اون هم توي مارك هايي كه انتخاب كردين كم گير مياد
    -در مورد ----t اكثر مدل هاي داخلي وبا گارانتي منظورم هست ندارند
    -در مورد usb اگه منظورتون فيلم هست و پخش فرمت ها باز هم نداريم به صورت فول در اين برندها

به هر صورت با وجود اين حرف ها اينها پيشنهاد ميشه از برند هايي كه گفتين وبا توجه به قيمتتون ولي نه با امكانات شما :

toshiba 40CV600
    Full HD LCD TV
    - Power Meta Brain
    - 10-Bit Video Processing
    - Exact Scan Mode
    - Intelligent Backlight Control
    - 3D Colour Management
    - Resolution (H x V): 1920 x 1080
    - 2 HDMI Terminals
    - REGZA Link (HDMI-CEC)
    - Jpeg Playback (USB only)
    - Dimensions with Stand (WxHxD) - 977 x 663 x 264 mm
    - Optional Wall Mount Bracket WAL12S / WAL13C

Specifications
    Main
    Product Type: LCD TV
    Screen Type: 40
    Aspect Ratio: 16:9
    Dynamic Contrast Ratio: 50000:1
    Brightness (cd/m2): 500
    Viewing Angle (Degrees): 178
    Video Processing: 10 BIT
    Panel Response Speed (ms): 8I

Connection
    Antenna Input: 1
    EXT 1 Input: Composite Video + RCA Audio
    EXT 2 Input: S-Video + Composite Video + RCA Audio
    EXT 3 Input: Component Video + RCA Audio
    EXT 4 Input: HDMI 1 + 3.5mm Mini Jack Audio (Common with PC Audio)
    EXT 5 Input: HDMI 2
    EXT 6 Input: HDMI 2
    PC Input: D-Sub 15 Pin + 3.5mm Mini Jack (Common with HDMI 1 Audio)
    Monitor Output: Composite Video + RCA Audio
    Digital Input: USB (JPEG Playback)

Features
    Teletext: O
    Picture in Picture: 1 Tuner PIP
    Multilingual OSD: English / French / Persian / Russian / Simplified Chinese / Malay / Vietnamese / Thai / Arabic
    Hotel Mode: O
    Swivel Stand: Fixed Stand

General
    Automatic Voltage Regulator: E: 220-240V 50/60Hz Y: 220-240V 50Hz T: 110-240V 50/60Hz
    Power Consumption (W): 188
    Dimension (W x H x D) mm without Stand: 977 x 624 x 90
    Dimension (W x H x D) mm with Stand: 977 x 663 x 264
    Weight (Net) kg without Stand: 17.0
    Weight (Net) kg with Stand: 18.5

panasonic L37‎S10

كه پنل ips داره وتصوير خيلي خوب وقابل قبول

philips 42PFL3609
    البته كمي افايش بودجه 1200 تقريبا

Specifications
    Picture/Display:
    Aspect ratio: Widescreen
    Brightness: 400 cd/m²
    Response time (typical): 8 ms
    Viewing angle: 178º (H) / 178º (V)
    Diagonal screen size (inch): 42 inch
    Diagonal screen size (metric): 107 cm
    Display screen type: LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
    Panel resolution: 1920x1080p
    Picture enhancement: 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control, Color Enhancement, Digital Crystal Clear, Dynamic contrast enhancement, Jagged Line Suppression, Sharpness Adjustment, Dynamic Noise Reduction, 2D/3D noise reduction, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing
    Screen enhancement: Semi-glare
    Supported Display Resolution:
    Computer formats: 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz, 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz, 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1280 x 1024, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, Via HDMI/DVI input,
    Video formats: 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30, 50, 60Hz

Sound:
    Output power (RMS): 2 x 8W
    Sound Enhancement: Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement, Incredible Surround, Treble and Bass Control
    Sound System: Mono, Nicam Stereo, Stereo
    Loudspeakers
    Built-in speakers: 2

Connectivity:
    AV 1: Audio L/R in, YPbPr
    AV 2: Audio L/R in, YPbPr
    AV 3 Audio L/R in, CVBS in
    Front / Side connections: HDMI v1.3, CVBS in, Audio L/R in, Headphone out
    Other connections: Monitor out, CVBS, L/R (cinch), PC-in VGA + Audio L/R in
    HDMI 1: HDMI v1.3
    EasyLink (HDMI-CEC): One touch play, EasyLink, System standby

Power:
    Ambient temperature: 5 °C to 40 °C
    Mains power: 110-240V; 50-60Hz
    Power consumption: 198 W
    Standby power consumption: 0.30 W

16. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

t_tanhayam عزیز، مرسی از راهنمایی که کردی اما داشتن گزینه ----t برای من خیلی مهمه چون نمی خوام مثل الان ال سی دی رو به یه گیرنده جداگانه وصل کنم که یه کنترل اضافه + مصرف برق بیشتر و سخت شدن کاربری را به همراه داشته باشه...همچنین سایز TV بهتره بین 32 تا 37 باشه اینجوری رو تصاویر کم کیفیت، کمتر دچار مشکل می شیم در ضمن برای خانه های فعلی که متراژ خیلی بالایی ندارند به نظر من این سایز معقول تره چون از فاصله 3 تا 5 متر می خوام TV ببینم. در مورد اینکه چرا تاکیدم فقط رو چند تا برند خاصه باید بگم که علتش اینه که (به نظر من) تصاویر TV های ال جی یا سامسونگ خیلی اغراق رنگ دارند و فقط در نگاه اول خریدار رو با رنگ های اغراق آمیز فریب می دن (البته منکر این نمی شه شد که مدل های نسبتا خوبی هم دارند).

خودم تو یه سایت که داشتم سرچ می زدم با چند تا مدل پاناسونیک مواجه شدم اما متاسفانه تا حالا تصاویر پنل های پاناسونیک رو از نزدیک ندیدم که بتونم نظر بدم در مرحله اول....اما مدلی که دیدم ظاهرا ----t داره مدلش اینه L32X15 و L37G10 که البته آخری حدود 1 میلیون و 200 هزار هستش که اینم ----t داره و 2 تا چیزه دیگه هم داره که من ازشون سر در نیآوردم...یکی اینکه نوشته Freesat داره اون یکی هم CATV Compatibility هست که باز خیلی خوب نفهمیدم کارش چیه...!
    ممنون می شم اگه نظرتون را درباره این 2 مدل بهم بگین و البته جواب سوال آخرم رو هم بدین که این freesat و CATV چیه و آیا توی مدل های ایران هم وجود داره این آپشن و کار می کنه؟...سپاس

(اگه مدل های دیگه ای هم سراغ دارید ما را بی نصیب نگذارید)

18. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود:
    lcd سونی سری xn یا nx دقیقا ساخت کجاست؟ آیا پشت تلویزیون زده ساخت ژاپن؟؟؟

20. این کاربر از platiniboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •