لطفا منبع را ذکر کنید ایا موثق است؟
لطفا منبع را ذکر کنید ایا موثق است؟
کسی نقشه ای از جای پرا،جای مجسمه های کوچک و جای خطوط قرمز روی دیوارا (که باهاشون می شه ویدئو باز کرد)نداره؟
اینو توی همه سایتا میتونی ببینی.طفا منبع را ذکر کنید ایا موثق است؟
ign
gamespot
یه سوال اگر تکراریه به غیر تکراری بودن خودتون ببخشید!
سبک مبارزه چه شکلیه توی 2 ؟
چون توی 1 که فقط شمشیر دومی رو که میگرفتی که دیگه کسی حریفت نبود!
و در مورد فوت و فتی که ÷یاده میکنه رو دشمن یه توضیحی بدید.
سبک مبارزه تقریبا شبیه به یک هست
بعضی سرباز ها هستن که موقع فرار بهتون میرسن و اونم سرباز هایی هستن که فقط خنجر دارن فکر کنم
ولی سلاح ها متفاوت شده و میتونید انواع شمیر ها خنجر ها و شنل ها و محافظ ها رو تهیه کنین(بخرین)
حتی از گلوله هم میتونید استفاده کنید(5 بار و بعدش مجددا باید گلوله بخرین )
قشنگه مطمئنم که خوشتون میاد![]()
زیاد فرق نداره فقط یکم زره هات پیشرفته تر شده و اون تیغه ی دوم کار باهاش راحت تر شده و کلا به نظر من جالب تر شدن زد و خورداش...خون بیشتری هم در کاره
ای بابا اینجوری که برای عید نمیرسه
تا بخوان کرکش کنن میشه بعد از عید
چه عجله ای حالا!!!؟؟؟توصیه من بهت اینه که به جای اینکه این همه منتظر و از کوره در رفته باشی برو یه XBOX 360 بخر تا دیگه اینقدر مثله قبلنای من در به در تاریخ انتشار بازی های top پی سی نباشی...
من میخواستم در مورد چگونگی بدست آوردن سلامتی بپرسم توی ac 1 بعد 1 دقیقه سلامتی کامل بدست میومد و atair تقریبا شکست نا پذیر بود ac2 هم ایطوریه یا برای بعضی از damage ها باید با دارو ترمیم کنیم یا پیش دکتر بریم و در ضمن شما فقط کافی بود hidden blade رو بدست بیارید و بعدم 40 نفرم اگه دورتون بودن دونه دونه یقه هاشون رو میگرفتیم و بعد از زمین افتادنشون خنجر و میکردیم توی گلوشون فقط بعضی ها دستمون و میکشیدن که اونم بار دوم زمین میخوردن ac 2 هم همینجوریه ؟ 2 - ac 1 هیچ وقت هیچ کی نمیتونست توی counter ما رو بزنه یعنی atair اگه کسی بهش حمله میکرد با شمشیر شکمش و سفره میکرد ولی خودش که حمله میکرد اوجش یه سیلی میخورد منظورم اینه هیچ کی نمیتونست با یه ضربه atair رو بکشه ezio هم اینطوریه یا با یه ضربه کشته میشه؟
Gain سلامتی یا Health فقط با دارو ای هستش که از طبیب میگیری.
توی نسخه ی دو Counter Attack هم میخوری و بعضی اوقات هم میمیری...پس با یک فرق داره
یکم هم تخیل کمتر شده و به سوی Realism پیش میره بازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)