یدونه استشهاد محلی بگیر !!!!!منم به عنوان شاهد هستم![]()
چرا این آواتار های منو هر کس میبینه اینجوری میشه ؟ ===>>
من الان از اونجا اومدم !!!!!
حالا مگه چشه ؟
من 19 به بالا میشم آواتارم مشکل پیدا کرده ؟
یدونه استشهاد محلی بگیر !!!!!منم به عنوان شاهد هستم![]()
حالا مگه چشه ؟
ما یه معلم داشیتیم ادبیات جواب خودازمایی نمیگفت می گفت خودتون در ارید من از گام به گام خوندم
العان که جزورو باز کردم دیدم احتمالا زبان فارسی هم بیفتم
من یکمی دیر اومدم
امتحان شیمی که خیلی آسون بود .....
بریم سر زبان فارسی . بر خلاف شماها ما یه دبیر خشک و جدی داشتیم هر هفته کوییز می گرفت تا درس 16 سر کلاسش بودم 2 تا امتحان هاشو سفید دادم که برای همیشه اخراجم کرد دیگه هم نخوندم ... البته خودم خیلی علاقه دارم به زبان فارسی این جمله رو یکی از دوستام ( رتبه 88 ریاضی شد سال 82 ) :
" برای قبولی در کنکور باید به درس هایی علاقه داشته باشی که بقیه علاقه ندارن " من هم پند گرفتم و به یه سری از درس های خشک و بی معنی مثله جبر و هندسه و عربی و... علاقه مند شدم .
بله دیگه...یدونه استشهاد محلی بگیر !!!!!
حالا مگه چشه ؟
آواتورات آخه مشکوکن..
استشهاد هم میاریم..
از تمام بچه های طراحی وب و مدیریت محتوا اثر انگشت میگیرم![]()
می خواستم اول سویر بذارم ولی بعد دیدم خیلی ها گذاشتن گفتم بن بهترهتو آواتورت منو کشته!!!
گند ترین کلیدی که برای یه امتحان میشد نوشت ، همین کلید امتحان شیمی امروز بود . به هر عدد و هر فرمول ، برداشتن نمره دادن .
مثل این که واقعا سوال نداشتن طرح کنن.
می خواین یه تاپیک بزنم درباره ی آواتارم نظر بدین ؟
فکر می کنم پست 1075 شدیدا احتیاج به ویرایش داشته باشه !!!![]()
چی چی میگرفت؟؟؟من یکمی دیر اومدم
امتحان شیمی که خیلی آسون بود .....
بریم سر زبان فارسی . بر خلاف شماها ما یه دبیر خشک و جدی داشتیم هر هفته کوییز می گرفت تا درس 16 سر کلاسش بودم 2 تا امتحان هاشو سفید دادم که برای همیشه اخراجم کرد دیگه هم نخوندم ... البته خودم خیلی علاقه دارم به زبان فارسی این جمله رو یکی از دوستام ( رتبه 88 ریاضی شد سال 82 ) :
" برای قبولی در کنکور باید به درس هایی علاقه داشته باشی که بقیه علاقه ندارن " من هم پند گرفتم و به یه سری از درس های خشک و بی معنی مثله جبر و هندسه و عربی و... علاقه مند شدم .
کویز؟؟؟)(شوخی)
آقا ما بریم برا کویز پس فردا درس بخونیم![]()
Last edited by caca_caca888; 01-06-2009 at 12:18.
احتیاج به ویرایش نداره شما بد خوندیش...فکر می کنم پست 1075 شدیدا احتیاج به ویرایش داشته باشه !!!
اسپمای این تاپیک خیلی زیاد شد فکر کنم الاناست که هممونو بن کنن........
Last edited by timsar jackson; 01-06-2009 at 12:49.
به اینا می گی اسپم ؟؟؟؟ : دياسپمای این تاپیک خیلی زیاد شد فکر کنم الاناست که هممونو بن کنن........
اسپم ندیدی برادر !! :دي
امتحانش خیلی جالب بود !! من رو به تفکر واداشت ! نظرتون در مورد اون سوال اوول چی بود ؟؟؟ :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)