توی قلعه یکی از افرادت مستقر می شه.از قلعه از همون راهی که اومدی بیرون بیا و به سمت علامت های دیگه برو که در هر علامت یکی از افرادت مستقر می شن و در آخر خودت تنها به سمت علامت جدیدی که توی نقشه ظاهر می شه برو.
توی قلعه یکی از افرادت مستقر می شه.از قلعه از همون راهی که اومدی بیرون بیا و به سمت علامت های دیگه برو که در هر علامت یکی از افرادت مستقر می شن و در آخر خودت تنها به سمت علامت جدیدی که توی نقشه ظاهر می شه برو.
قلعه؟!!الان شما اون مرحله ای که باید سریع از تو محیط برف و بورانه رد شدی؟دقیقآ اون جایی رو میگم که اگر تو برف و بوران واستی میمیری و سریع باید بری تو خونه ها!؟ من هرچی فکر می کنم قلعه یادم نمیاد(شایدم فراموش کردم)جواب این سوالمو بده تا برم ببینم کجا رو میگی
![]()
نه اونجارو رد کردم که از سرما باید بری تو قلعه یا بشکه بترکونی یه چند مرحاه هم رد شد
اول این مرحله این جوری شروع شد که باهلیکوپتر بودم بعد دشمنان با یه جیپ بودند تکو تنها وسط برفا هلیکوپتر مارو پیاده کرد یه یارو داشت فرار میکرد گذاشتم از دورادور دنبالش رفت جایی و اون یه نفرو کشتم و بعد طبق پست قبلیم 3 تا جا رو نشون داد که برم اما .....
خوب من که گفتم چکار کنی. کار مشکلی نیست از همون راهی که اومدی برگرد و سوار جیپ شو و برو به علامت دیگه نقشه
شرمنده پستتونو ندیدم-این همه رفتم تو قلعه حالا همشو برگردم؟جیپ کجاست؟بیرونه قلعه؟
همون جا رو نگاه کنی یه جیپ می بینی. بیرون پارکه!![]()
ممنون تونستم جیپ رو پیدا کنم باید یه کم بر میگشتم و از پله ها بالا میرفتم و......
حالا من کل اون مرحله که هی باید با جیپ هزاران کیومترو برمو بیامو تموم کردم رسیدم اونجا که هلیکوپتر هستیم یهو اون فلزه از دسته رفیقم ول میشه میپرم پایین از هلیکوپتر میگیرمشو با چتر فرود میام --حالا خیلی دیگه از بازی مونده ؟تقریبا چند درصد بازی رو تموم کردم ؟
اینقدر بی بازی موندم که دوباره این بازی را روی 360 شروع کردم .
واقعا تو این بی بازی ارزش داره دوباره بازی کنیم .
اونجا که گفتی تو صحراست نه برف ..گفتم تو این بازی که قلعه ای ندیدم تو برف باشه یا مرحله ای اینجوری!!ما هم که خیلی وقته بازی کردیم یادمون رفته بود....شرمنده
نه دیگه آخراشه...یک مرحله سخت بعد از اینه اونو تموم کنی میری مرحله آخرش که تو هواپیماست![]()
Last edited by B.3.S.T; 22-07-2010 at 09:05.
سلام بچه ها
هنوزم نمیشه این بازی رو LANبازی کرد؟یعنی پچی چیزی برای این راه وجود نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)