دیدن عکس در فلیکر که قیلتره!
گوش دادن به رادیو اینترنتی که فقط توی امریکا فعاله
گوش دادن به مولتی مدیا ساید live365.com که قیلتره!
استفاده از امکانات مولتی مدیا سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدن عکس در فلیکر که قیلتره!
گوش دادن به رادیو اینترنتی که فقط توی امریکا فعاله
گوش دادن به مولتی مدیا ساید live365.com که قیلتره!
استفاده از امکانات مولتی مدیا سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست جواب بده ؟
یعنی برای همه فرمت wmv را پخش میکنه ؟؟؟
آقا شما جواب منو بده.
mp3 را اگر دستگاه را خاموش و روشن کنیم چه جوری پخش میکنه؟گمش میکنه؟ از اول پخش میکنه ؟بدون سوال از ادامه پخش میکنه؟
این دستگاه رو باید از کجا تهیه کرد؟مغازه هایی که لوازم صوتی و تصویری می فروشن یا نماینده های فروش سازگار که بیشتر هارد و نوت بوک دارن؟
بعد این مدل جدیدش با زیرنویس srt فارسی مشکلی نداره؟گ چ پ ژ رو هم نشون میده؟بین حروف فاصله نمی افته؟
این دستگاه بدرد پخش mp3 نمیخوره چون برای پخش فیلمهای HD ساخته شده.
برای من که پخش میکنه. ورژن فریم ویرش چیه؟
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
باید از اول پخش کنی عزیزجان
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
اگه تهران هستی که فراوونه اگه شهرستان هستی مثل من که اینترنتی بخر 3روزه دستت میرسه مثل من با گارنتی معتبر سازگار و بصورت پلمپ شده میاد.
زیرنویس srt رو هنوزم مشکل داره شاید هم هیچوقت درست نشه اما مهم نیست 2دقیقه ای میشه srt رو تبدیل کرد به sub/idx و حالشو برد با هر فونت و رنگی که دلت میخواد
دیگه چی عزیز؟
سلام
میدونید میشه به این دستگاه USB Hub وصل کرد یا نه ؟
من 3 تا هارد دارم بعضی وقتها هم فلش مموری بهش وصل میکنم ! هی باید این کابلارو در بیارم و وصل کنم ! اگه هاب رو ساپورت بکنه میشه راحت چند تا سورس بهش وصل کرد . کسی امتحان کرده یا میدونه که این قابلیت رو این دستگاه داره یا نه ؟
ممنون
فریمور من 1.02.21 هست و اکثر فایلهای با فرمت wmv که دانلود میشه رو نمیتونه پخش کنه .
آیا با آپدیت دستگاه به فریمور جدید این مشکل حل میشه ؟؟؟
من امتحان نکردم اما دوستانی که امتحان کردن گفتن میشه
منم همین فیرمویر رو دارم و فایلهای Wmv که توسط ایرانیها تبدیل شده رو پخش نمیکنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)