کلآ خیلی باکلاسه !
منولی تصورش رو بکنین ساتیو با رنگ سفید هم میبود ! یا این شرکتا واسش قاب سفید هم بزنن ! خیلی خدا میشه
کلآ خیلی باکلاسه !
منولی تصورش رو بکنین ساتیو با رنگ سفید هم میبود ! یا این شرکتا واسش قاب سفید هم بزنن ! خیلی خدا میشه
حالا شما هم 126 گرم وزن، صفحه نمایش 16000000 رنگ، فرمان صوتی، قابلیت Gesture control ، زمان مکالمه 11 ساعته، دوربینه....، زوم 16 برابر رو هم شما اضافه کنید![]()
سلام .
مثلا چقدر در روز میخوای عکس بگیری که دوربین 12 بخوای ؟
ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش . یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی . صفحه نمایشش میارزه به کل ساتیو . الان هیچ برندی همچین گوشی باحالی نداره .
مخلصیم .
هركي گوشي رو نداره فك ميكنه اون گوشي بهترين گوشيه!درسته گوشي كامليه ولي ديگه اين قدر بزرگش نكن بابا! نديده بازي هم در نياريد!یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی
دوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت![]()
شما درست میگیدوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!![]()
امیر تو که اینقدر ادعات میشه دیگه نباید از این حرفا بزنی.ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش
یعنی چی بهترین گوشی بازاره؟ هیچ زمانی هیچ گوشی بهترین نیست.
بهترین یعنی تو همه زمینه ها بهترین باشه
هست؟ یه خورده فکر کن بعد پست بده عزیز من.
دوربین رو کار نداریم تو مالتی مدیا بهتر از ساتیوئه؟ ظاهر چی؟ کلاس چی؟
گوشی باید سرعتی باشه چه cpuـش 2هسته ای باشه چه cpu نداشته باشه. کسی از سرعت ساتیو شاکی بوده؟ چه کاربر داخلی چه خارجی
اصلا من نمیدونم چرا این 2تارو با هم مقایسه می کنید
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشتبا فریمور بتا تقریبا توی یک سطح عکس مینداختن
قطعا با فریمور جدید ساتیو بهتره
فیلم برداری هم که ساتیو
تو مولتی مدیا هم قطعا ساتیو
ال سی قطعا ساتیو
سیستم عامل بازم ساتیو
و...
کلا ساتیو و پیکسون فقط باید از نظر دوربین با هم مقایسه بشن
در کل ساتیو از پیکسون بهتره ولی انتخاب بین ساتیو و 8910 سخته که اونم بستگی به سلیقت داره
شما يه كار كن يه تي وي 50 اينچ بگير با سيم بكسل هم يه گوشي كه دوست داري ببند پشتش و ببند به كمرت!خيالت راحت ميشه كه ديگه هيچ موبايلي صفحه ال سي ديش از موباييل تو بزرگ تر نيستشما درست میگی![]()
چي بگم والا! تا سال پيش مگا پيكسل گوشي كه بالا بود ميگفتن گوشي خيلي خره! حالا ال سي دي بزرگ جاشو گرفته! هرچي ال سي بزرگتر باشه گوشي تو چشم تره! دو روز ديگه يه مسخره بازي ديگه!![]()
تا چهار رو ميشه تحمل كرد (چون ريچل من چاره) ولي ديگه بيشتر از اون مصيبت ميشه!
Phonearena توی ریویوی ساتیو از طرفی اومد ساتیو رو خراب کنه و از اون طرفبچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشتاومد یه تبلیغی کنه برای پیکسون و 8910 درصورتی که نویسنده اونقدر مغزفندقی بود که نفهمید به ساتیو حال داده.
گفته بود در زمینه دوربین ساتیو خیلی خوبه ولی کسی که دوربین میخواد پیکسون بهتره
یه جا دیگه گفت ساتیو توی مالتی مدیا خوبه ولی 8910 بهتره.
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
آقا خلاصه بگم ساتیو بگیر که رغیب نداره![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 16-11-2009 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)