تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 259 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

ما چاکر همه هستیم
    هر کس خب نظری داره.یه نفر واسه پولی که داره ارزش قاعله و بهترین رو می انتخابه!
    یه کی هم پولش رو مفت بدست اورده و فقط به خاطر اس کلاس پول میده!
    جالبه، شما هر از چندي بايد بيايي توي تاپيك هاي الجي و در مورد سامسونگ حرف بزني؟ خسته نباشي عزيز!!!

ولي يك چيز كلي براي تمامي گوشي ها هست و اون هم انتظار ما از گوشيه كه با آنتن دهي خوب شناخته ميشه، هيچ گوشي سامسونگ، تاكيد ميكنم، هيچ گوشي سامسونگ حتي اندازه ي B2000 گوشي الجي هم آنتن دهي نداره چه برسه به گوشي هاي جديد الجي؛ حالا ميخواد Omnia HD با هزار تا امكانات و دوربين HD باشه يا جت و ....؛

وقتي گوشي كه كاربرد اصليش براي مكالمه و تماس گرفته، خوب آنتن نده، بديگه نبايد اون وسيله را گوشي دانست؛ ميشه واكي تاكي بچه ها؛ حالا ميخواد CPu ش 800 مگ باشه يا Core i7 920

آنتن دهي فقط الجي

2. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

من هم ریست کردم،هم مموریم رو فرمت کردم
    اما درست نشد
    پوريا جان، باز زدي گوشيتو خراب كردي؟
    دستم به دامنت، بيا يه دستي هم به گوشي ما بزن شايد خراب شد و برديم داديم يه ويوتي اسمارت بجاش گرفتيم!!!!

اينجوري كه تو پيش ميري، دفعه بعد كامتل گوشيتو ازت ميگيره بجاش يه واكي تاكي بهت ميدن

4. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اجازه اساتید بزرگ .. اگه اجازه بدید بنده حقیر هم نظرمو بدم ..

خیلی وقته که میبینم سر cpu جت صحبته که اقا جاوا 800 میخواد چکار .. 10 تا دلیل اوردیم ولی افاقه نکرد متاسفانه ... حالا امیدواریم دلیل 11 به این بحث خاتمه بده ... دوستان عزیزم فکر کنید cpu جت 500 هست ولی سرعتش زیاده .. حالا cpu 800 که هست از شما داره 600 هزار پول میگیره ؟ که میگین 800 هستش بدرد نمیخوره ؟شما فکر کن 500 هست قیمت هم همینه بازم بده ؟ یا بازم مشکلی داره از این جهت؟الان چون cpu 800 هست دیگه جت بدرد نمیخوره ؟

مسئله دومی که فک مکینم گفتنش خالی از لطف نیست اینترفیس 4 وجهی بعلاوه تاچ ویز جت هست که فک رمیکنم یا دوستان باهاش کار نکردن یا واقعا سلیقه ها متفاوته که s-class رو برتر میدونید ...

در کل همه گوشیهای موجود در بازار خوب هستند .. گوشی بد فقط نوکیا میزنه هر کسی با توجه به نیازش ! میتونه یه گوشی انتخاب کنه .. یکی fm transmiter میخواد ارنا میگیره .. یکی یه چی دیگه یه چی دیگه میگیره ...پس با توجه به نیازها میتونن پیشنهاد بشن ...

اما در کامل بودن یه گوشی اگر قراره مقایسه ای بشه بهتره تاپیک بزنید تاپیک مربوطه هم هست تا ما هم رومون بشه شرکت کنیم و از نظرات اساتید استفاده کنیم
    Last edited by pulp_152; 06-12-2009 at 23:39.

6. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خواهش میکنم اختیار داری محمدرضا جان!

خیلی وقته که میبینم سر cpu جت صحبته که اقا جاوا 800 میخواد چکار .. 10 تا دلیل اوردیم ولی افاقه نکرد متاسفانه ... حالا امیدواریم دلیل 11 به این بحث خاتمه بده ... دوستان عزیزم فکر کنید cpu جت 500 هست ولی سرعتش زیاده .. حالا cpu 800 که هست از شما داره 600 هزار پول میگیره ؟ که میگین 800 هستش بدرد نمیخوره ؟شما فکر کن 500 هست قیمت هم همینه بازم بده ؟ یا بازم مشکلی داره از این جهت؟الان چون cpu 800 هست دیگه جت بدرد نمیخوره ؟
    نه، یه تیکه بحثمون اینه که اگه با سی پی یو 500 همون کارایی هست، خوب با این سی پی یو بده تا قیمت بیاد پایین....قیمت جت خیلی بیشتر از آریناست (جهانی). یه قسمت دیگه اینه که درست نیست واسه یه گوشی جاوا اینقدر رو سخت افزارش تاکید بشه.....ولی وین موبایل ها چرا خیلی حساسن...مثلا من واقعا با کارایی OmniaLITE خیلی حیرت زده شدم...

مسئله دومی که فک مکینم گفتنش خالی از لطف نیست اینترفیس 4 وجهی بعلاوه تاچ ویز جت هست که فک رمیکنم یا دوستان باهاش کار نکردن یا واقعا سلیقه ها متفاوته که s-class رو برتر میدونید ...
    من بقیه ی رو نمی دونم، ولی من که دیگه تجربه ی تاچ ویز رو داشتم، سر یه سری مسایل هم با فلش یو آی خیلی راحت تر بودم، مطمئنا اس کلاس برای من خیلی عالیه.....من مخاطبم تو پست های قبل، کسی بود که گفت اینترفیس تاچ ویز فلان است و فلان! میخوام بگم که سلیقه ها متفاوته....نمونه ی لایوش من!

اينجوري كه تو پيش ميري، دفعه بعد كامتل گوشيتو ازت ميگيره بجاش يه واكي تاكي بهت ميدن
    جسارتا این دفعه سومه گفتی واکی تاکی! نکنه الان سیکرت و ویوتی رو دادی واکی تاکی گرفتی؟!؟!
    Last edited by Michael Ropy; 07-12-2009 at 08:28.

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

پوريا جان، باز زدي گوشيتو خراب كردي؟
    دستم به دامنت، بيا يه دستي هم به گوشي ما بزن شايد خراب شد و برديم داديم يه ويوتي اسمارت بجاش گرفتيم!!!!

به جای اینکه به من تیکه بندازین بگین چی کار کنم که درست بشه ؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

قیمت این گوشی الان چنده؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

قیمت این گوشی الان چنده؟
    325 تومان

12. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا پوریا مموریتو در بیار .. بازم امتحان .. اگه نشد بازیابی تنظیمات کارخانه رو بزن .. اگه نشد
    هم نگران نباش فلش کنی 100% درست میشه .. چون تمام مشکلات نرم افزاری با فلش کردن حل میشن اگه
    اینترنتت پرسرعته که هیچ دردسری هم نداره اما اگه مثل ما ذغالیه بده کامتل واست فلش کنه
    اگه باز درست نشد (که خـــــــــــــیلی بعیده مشکل سخت افزاری و بسیار عجیب و نادره )

14. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بهتره بحث برگرده سر رنوار ... ناسلاملتی اینجا تاپیک رنوراه

خواهش میکنم .. شما اختیار داری

برادر کسی نگفت که cpu 800 عیبه بچه ها دارن میگن آنچنان حسنی نیست که به کار بیاد .. cpu 600
    هم واسه جاوا کافیه .. کسی نگفته 800 باشه عیبه

اتفاقا چند تا از بچه ها که نظر میدادن کار کرده بودن
    ولی حق با شماست کاملا سلیقه ایه ..

اما در کامل بودن یه گوشی اگر قراره مقایسه ای بشه بهتره تاپیک بزنید تاپیک مربوطه هم هست تا ما هم رومون بشه شرکت کنیم و از نظرات اساتید استفاده کنیم
    موافقم
    بهتره این بحث در همین جا تموم بشه

16. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

جسارتا این دفعه سومه گفتی واکی تاکی! نکنه الان سیکرت و ویوتی رو دادی واکی تاکی گرفتی؟!؟!
    آخه بچه بودم يكي از اينها را داشتم و خيلي باهاش حال ميكردم!!! هنوز هم گاهي ازش استفاده ميكنم و با داداش كوچكم بازي ميكنم

والله من در اين مورد سر رشته ندارم، انشالله كه درست ميشه يا با ويوتي اسمارت طاقش ميزني

18. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •