تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 120 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من قیمت داشتم آکبندش رو 245 تومن ، حدود 1 ماه پیش
    دوست شما چطوری دلش اومده یه دو سیم کارته رو به آرنا ترجیح بده ؟؟؟!
    Last edited by Pami; 25-01-2011 at 01:45.

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمیدونم والا.شانس خوب من بوده حتما.راستی.این costum firmware ها ارزش اینو دارن که قید فارسی رو بزنه آدم؟
    و ایکه اگه نصب شد اپرا مینی هم فارسی رو نشون نمیده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که فعلا از فریمور فعلی راضی هستم ، هرچند بقیه دوستانی که نصب کردن از افزایش سرعت و بهتر شدن خبر دادن .

5. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس در کل خیالم راحت باشه که بعدا ناراضی نمیشم؟ باید بگم استفادم از نرم افزار فقط اپرا مینی و shmessenger واسه چته.همین.و البته آهنگ گوش دادن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای چت که Nimbuzz روش نصب کردم عالی جواب میده ، اپرا مینی هم مشکلی نداره باهاش .
    آهنگ گوش دادن هم که آرنا توش استاده ! صدای دالبی و کیفیت هدفونش عالیه
    شما امکانات این گوشی رو یک طرف بزار با قیمتش مقایسه کن ، 8 گیگ حافظه داخلی ، وایرلس و GPS ، صفحه خازنی WVGA ، طراحی بدنه عالی ، FM Transmitter و خیلی چیزهای دیگه .

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از کمکاتون.فردا منم میخرمش.

10. 2 کاربر از alierna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

برای چت که Nimbuzz روش نصب کردم عالی جواب میده ، اپرا مینی هم مشکلی نداره باهاش .
    آهنگ گوش دادن هم که آرنا توش استاده ! صدای دالبی و کیفیت هدفونش عالیه
    شما امکانات این گوشی رو یک طرف بزار با قیمتش مقایسه کن ، 8 گیگ حافظه داخلی ، وایرلس و GPS ، صفحه خازنی WVGA ، طراحی بدنه عالی ، FM Transmitter و خیلی چیزهای دیگه .
    حرف شما درست. ولي الجي اينا روروي گوشيش فقط گذاشته. فقط همين. اميدوارم منظورمو گرفته باشين. يه چيزي بگم. اگه كسي باشي كه گوشيو زيرو زبر ميكني و ميري تو بحر گوشي بايد دور الجي رو خط بكشي. تمام گوشيهاش يه باگهايي دارن كه وقطي ميبينيشون شاخ در مياري. اين گوشي به قول شما اين همه امكانات داره با اين قيمت. ولي مشكلات خاص خودشو داره.
    شمايي كه ميخواي اين گويو بگيري. اول يه سر به تمام تاپيك هاي گوشيهاي ديگه الجي هم بزن. مشكلات خنده دار خيلياشونو بخون. باور كن تمامشون ميتونه واسه گوشي شما هم اتفاق بيفته. اف ام تريميستورشم توي ماشين خوب جواب نميده. بردش كمه. كيفيت صداي خروجي هم كمي پايينه. صداي دالبي هم همش حرفه. من gc900 دارم دارم اينو ميگم. فقط صداي هدستش خوبه. محدوديت نصب برنامه از لحاظ تعداد. واقعا خنده داره. از لحاظ حجم هم كه مشكل داره. 99 درصد بازيهاي حركتي رو اجرا نميكنه. و خيلياي ديگه كه با خوندن تاپيكهاي گوشيهاي ديگه ميفهمين. اقا pami ببخشيد كه فضولي كردم يا اگه نظرم با نظرتون فرق ميكنه.

12. 3 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب برادر شما تو این رنج گوشی های دیگه ای بگو و من برات مقایسه میکنم و اشکالاتش رو بهت میگم....

دالبی حرف نیست! واقعیته! من هم GC900 داشتم که اینو میگم، هنوز که هنوز جزو با کیفیت ترین صدا هاست.....من که خیلی از کیفیت صداش راضیم....هدست خودش با اینکه سادست ولی خیلی با کیفیته، حداقل از قطعات بی کیفیت نوکیا بهتره....اون از هدستاش، یا اون کابل های دیتاش.... مثلا 5310 که خیر سرش موزیک فون هستش هدست چرتی داره کیفیت صداش هم مزخرفه!!! من داداشم داره کامل تست کردم....حتی هدستش رو رویه لپتاپ هم زدم آدم حالش بهم میخوره آهنگ گوش بده....باور کنید هدست GU230 از 5310 خیلی سرتره!!!! اینا عین حقیقته....

نمونه ی دیگه، الجی توی طراحی خیلی عالی کار میکنه، نوکیا افتضاح!! کافیه طرز ساختن کیپد رو تو اکثر گوشی هاش ببینید مثل N78 و یا 7210 و...ولی همین GU230 از الجی رو ببینید، آدم دوست داره تا شب اس ام اس بده اینقدر که کیپدش راحته، اکثر گوشی های الجی از این سبک (سبک Tactile) استفاده میکنن.....

هیمینطور خیلی از موارد دیگه.....برادر همه ی برند ها مشکلات خاص خودشون رو دارن....مشکل الجی اینه که وقتی مردم به یه اشکال کوچیک که بر میخورن کل شرکت الجی رو زیر سوال میبرن، ولی وقتی گوشی برای مثال نوکیاشون به فنا میره، هیچی نمی گن و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده!!!!

اشکال، برای همه ی گوشی های هستش....این ها چیزی نیست که شما گفتید، من برادر همکارم پیکسون 12 نو گرفته بود، دوربینش که مهمترین بخشش بود خراب بود یعنی تصویر رنگاش قاطی میکرد و....فروختش دایموند 2 گرفت....

گوشی ویوی که برای داداشم گرفتم، بعد از هفته ی اول مشکل اس ام اس پیدا کرده بود خفن!!! حالا اونو که بعدا درستش کردم....ولی خیر سرش با اینکه سیستم عامل داره، محدودیت اس ام اس داره که برادرم یکی از مهم ترین فاکتور های خریدش نداشتن محدودیت اس ام اس بود!!! بد تر از اینها، آنتن دهیش هست که تو خونه ی ما اصلا به پایه GU230 شصت تومنی هم نمی رسه!!!به نظر من اشکلات این چنینی اسمشون اشکال هست چون این مشکلات (مثله اس ام اس و کیپد و..) مشکلات اساسی گوشی هستش....

از اونور خود همکارم رنوار داره اصلا حاضر نیست با هیچ گوشی دیگه ای عوض کنه با هر کسی هم کل کل میکنه تو دوربین (حتی با دوربین دیجیتال)، تازه خیلی هم حساسه رو کیفیت گوشی و خیلی هم گیر میده!!!

بی خودی الجی رو بزرگ نمی کنم، ولی منطقی بررسی میکنم، من خودم وقتی بین دوستام مشاوره خرید گوشی میدم، اکثرا از برند های دیگه بهشون پیشنهاد میکنم، چون نسبت به قیمتی که میگن بهترین گزینه ها رو پیش روشون میزارم و خودشون انتخاب میکنن که خداروشکر راضی بودن....ولی قبول دارم که همشون هم دارای مشکل هستن و اینها رو هم بهشون گوشزد میکنم....

اگه الجی بی کیفیت بود و پر از اشکال بود، تو این سه چهار ساله سومین گوشی پر فروش جهان نمی شد و همون اوایل میرفت ته جدول!!! کوارتر به کوارتر سودشون بیشتر و بیشتر میشه ولی برند هایی مثل نوکیا و سونی پیوسته پایین میان!!!

ببخشید سرتون رو درد آوردم، منم تایید میکنم خواهشا اگه میخرید قبلش خیلی تحقیق کنید تا به مشکل بر نخورید....ولی خواهشا کل گوشی و برند رو زیر سوال نبرید! ببینید با اشکالات گوشی میتونید کنار بیاید، اگه نمی تونید پس خواهشا اصلا گوشی رو نخرید و از برند های دیگه گوشی تهیه کنید....

مرسی.....

پی نوشت: چقدر حرف زدم!!!

14. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اوه اوه برادر حسین چه دله پوری داری!
    5310 بنده خدا میدونی ماله کی هست! ولی صدایه هدفونش خوب که هم بلندیش هم کیفیتش.البته هدفونش مالی نیست و 100 البته من این ال جی شمارو تست نکردم وبازم 100 البته ممکنه صداشم عالی باشه!
    Last edited by total_overdose; 25-01-2011 at 14:35.

16. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اوه اوه برادر حسین چه دله پوری داری!
    5310 بنده خدا میدونی ماله کی هست! ولی صدایه هدفونش خوب که هم بلندیش هم کیفیتش.البته هدفونش مالی نیست و 100 البته من این ال جی شمارو تست نکردم وبازم 100 البته ممکنه صداشم عالی باشه!
    سلام برادر.... نمی دونم شاید از جای دیگه ضربه خوردم اینجا عقده خالی میکنم!!!

نه بابا هدستش خیلی چرته!!! جدی میگم....صداشم خیلی عادیه یعنی اصلا به اسمش نمیاد که از سری XM باشه!!! البته من منظورم صدای هدست هستش ها به اسپیکر اصلا کاری ندارم....حالا درست بالا یه مقدار زیاده روی کردم ولی حداقل برا من کیفیت پخشش هیچ فرقی نمی کنه در مقایسه با GU230....با ویوتی اسمارت که اصلا قابل قیاس نیست....

18. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •