پس رو لود بازی گیر می کنه !
اگر رم سیستم شما کمتر از 2 گیگ هست و از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می کنید و اینجور میشه مشکل از کمبود رم هست .
پس رو لود بازی گیر می کنه !
اگر رم سیستم شما کمتر از 2 گیگ هست و از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می کنید و اینجور میشه مشکل از کمبود رم هست .
والا رم 2 گيگ هستش ، ويندوزم ويستا ،،،،حالا روی لپ تاپم امتحان ميکنم ببينم چی ميشه ،،، ممنون که برای سوال من وقت گذاشتی دوست عزيز .....
والله من که هر چی نگاه کردم هیچی ندیدم.
اگر جایی رو باید دستکاری کرد تا امضا ها دیده بشه، به من هم بگید.چون بلد نیستم.
تو XP رزولیشن 1280 * 1024 و جزئیات High
تو ویستا و سون ، با همون سایز تصویر و با جزئیات متوسط ( بعصی از گزینه ها رو می شد بدون افت فریم رو High گذاشت).
در کل کارت گرافیک خوبیه. دو سال پیش اون رو دویست هزار تومن خریدم. و اصلا هم از خریدش پشیمون نیستم. همه جوره با ما راه میاد.
ببخشید من صفحه های قبلی رو نخوندم
اگه کسی بازی رو روی ایکس باکس بازی کرده
این بازی بهتره یا grid???????????????????
Hello I,m Very New
تنها بازی اتومبیل رانی که اصلا بهم حال نداد همین شیفته!؟به قول این آقا که میگه با 8600 کرایسیس رو بازی کرده .منم که 4850 دارم تونستم بازیو انجام بدم.اما....... این شیفت نمیدونم چی توش ریختن که انقدر سنگینه؟ راستش دموشو دیدم خیلی حال کردم
ولی موقعی که رفتم تو بازی.انگار 4.5 تا بازیو با هم اجرا کرده باشی بشدت فریمم اومد پایین؟ اگه مشکل از cpu باشه که کرایسیسو راحت بازی کردم. رمم2 گیگه راحت بازی مثل Grid رو جواب میده. درایور کارتو به روز کردم ولی بازم نشد!!؟
منتظر جواب شما دوستان ( عضو تازه انجمن)
بچه ها این قسمت invitation event چه فرقی با باقی قسمتها دداره؟
---------------------------------------------------------------------------------
من تو این تایپیک یک مشکل دارم اما تایپیک خوابیده.مال بازی cod4 برید یک سر بزنید لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کسی یه راهنمایی واسه دریفتا نداره بکنه ؟ واقعا اعصاب خرد کنه
منم اوایل با دریفت مشکل داشتم
از وقتی تنظیمات کیبرد رو دستکاری کردم....خیلی بهتر شده و ماشین کمتر دور خودش میپیچه
سعی کن تعادل رو حفظ کنی....سریع تر بری...روی اون خطوط روی زمین ( قرمز و سفیده ) دریفت بکشی....از کنار اون چراغها رد بشی( اینا همش امتیاز بالا داره)....
دستی هم توی نگه داشتن تعادل خیلی کمک میکنه![]()
این خیلی بهتره ، با قبلیه و گرید کلی تفاوت داره . مخصوصا کنترل ماشین هاش خیلی عالی شده .ببخشید من صفحه های قبلی رو نخوندم
اگه کسی بازی رو روی ایکس باکس بازی کرده
این بازی بهتره یا grid???????????????????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)