بازم سلام .یه سوال دیگه ...
چرا تو Windows 7 Build 7000 فایل های با پسوند Gif توسط Picture Viewer ویندوز بدون حرکت اجزا میشه ...این مشکل راه حلی داره یا باید یه نرم افزار جدا برای اجرای فایل های Gif نصب کنم ...
ممنون
بازم سلام .یه سوال دیگه ...
چرا تو Windows 7 Build 7000 فایل های با پسوند Gif توسط Picture Viewer ویندوز بدون حرکت اجزا میشه ...این مشکل راه حلی داره یا باید یه نرم افزار جدا برای اجرای فایل های Gif نصب کنم ...
ممنون
اخرين بيلدو نصب كنيد همه چيز درست ميشه
7600
دانلودش کردم . میشه توضیح بدید تو این صفحه که میادچی کار باید بکنم ...؟![]()
سلام!، منظورم همون لینک هایی بود که دوستان صفحات قبل برای کرک گذاشته بودند و گویا مربوط به همین سایت بود، اما من چون عضو جدید هستم در دوره ی آزمایشی به سر می برم، تا کی، خدا می دونه!. در نتیجه اجازه ی دیدن اون لینک هارو نداشتم، اما لینکی که الان دادید رو دانلود کردم، ببینم چجوریه، ممنون.
اگه قبلا" کرک روی ویندوزتون نصب کردید اول روی Unistall 7Loader کلیک کنید و بعد از اتمام کار روی Install 7Loader کلیک کنید و بعد از ریست شدن سیستم ویندوزه شما قانونی شده!
بدرود.![]()
همین کارایی که شما گفتید رو انجام دادم . نشد ....
بعد از اون کارا وقتی ویندوز رو Restart کردم همون صفحه که نوشته (The Activation Period has Expird) اومد ...
لطفا کمک کنید ....![]()
من یه مشکل دارم .وقتی ویندوز بالا میاد یه صفحه باز میشه که نوشته The Activation Period Has Expired.
چطور این مشکل رو رفع کنم ...
UAC رو خاموش کرده بودی؟!
تو استارت تایپ کن UAC و enter رو بزن یه صفحه باز میشه که یه درجه داره...اون درجه رو تا آخر بیار پایین و بعد ok کن و سیستم رو ریست کن...
دوباره اون مراحل کرک رو از اول انجام بده...
Unistall فراموش نشه!
موفق باشی...![]()
خب این مشکل واسه اینه که ویندوزت قانونی نشده!
ویندوز 7 نسبت به xp از کارت گرافیک و رم و سی پی رو بهتر استفاده میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)