بازیه من سیو نمی شه. میگه حتما باید online باشی.
باید چه کار کنم.
ممنون
بازیه من سیو نمی شه. میگه حتما باید online باشی.
باید چه کار کنم.
ممنون
هیچ فرقی نکرد....
به احتمال بسیار زیاد مشکل از گرافیک هست چون گرافیک DDR2 هست و برای این بازی به درد نمیخوره
سی پی یو حد اقل 3 هسته ای میخواد این بازی
مانیتور بزرگ کارت گرافیکی خوبی نیاز داره
برای اینکه بتونید این بازی رو بدون هییچ مشکلی (البته بدون مد ENB ) اجرا کنید و 30 -50 فرم بگیرید یک کارت گرافیکی 5870 بگیرید و البته به نسبت سی پی یو تون جواب میده
اگه میخواید بازی GTA IV 1.0.5.0 رو با مد ENB اجرا کنید و همه ی تنظیمات رو بیارید به شاخ ترین صورت برای اینکه یک فرمی مثل 30-50 تا بگیرید باید کارت گرافیکتون
2x5970
یا
3x 480GTX
باشه
چون مد ENB واقعا یک غول هست
خوب اینجوری به درد نیمخوره 600 بدم واسه یه بازی پورت شده؟...
تازه باید 100 پول پاور بدم و خرجای دیگه که واقعا نمی صرفه...
به نظرم بهتره برم یه xbox بگیرم....
مم
نون
.
.
سلام دوستان من نتونستم طاقت بیارم و رفتم این بازی رو خریدم فقط یه مشکل دارم و اون اینه که چند ثانیه بازی درست پیش میره بعد یکم گیر میکنه دوباره چند ثانیه درسته بعد دوباره گیر میکنه کسی نمیدونه بخاطر چیه رو کمترین تنظیمات هم همینجوریه لطفا کمک کنید![]()
سلام کسی میتونه لینک کرک سالم این بازی رو بده ممنون میشم
سی پی یو حد اقل 3 هسته ای میخواد این بازی
مانیتور بزرگ کارت گرافیکی خوبی نیاز داره
برای اینکه بتونید این بازی رو بدون هییچ مشکلی (البته بدون مد ENB ) اجرا کنید و 30 -50 فرم بگیرید یک کارت گرافیکی 5870 بگیرید و البته به نسبت سی پی یو تون جواب میده
اگه میخواید بازی GTA IV 1.0.5.0 رو با مد ENB اجرا کنید و همه ی تنظیمات رو بیارید به شاخ ترین صورت برای اینکه یک فرمی مثل 30-50 تا بگیرید باید کارت گرافیکتون
2x5970
یا
3x 480GTX
باشه
چون مد ENB واقعا یک غول هست
GTAFORUMS یک عده MAD MAN وجود دارن که با خاطر این بازی کار های احمقانه کردن مثلا خودشون از ALIEN WARE کارت های 600 جیتی ایکس از NVIDIA رو سفارش دادند و حتی 3 تا سفارش دادن که از بازی توی فرم های نجومی استفاده کنن!!!!
اگه خودت پول داشتی ایکس باکس میگرفتی (به قیمت نمیدونم فکر میکنم 400 تومن) یا 1500 تومن میدادی یک کارت گرافیکی غول بخری؟ تازه فرم های GTA IV +ENB 0.079SORA برابر با میدونی چی هست؟ نصف فرم هایی که از کرایسیس 2 توی آخرین تنظیمات میگیری !!!!
سلام
ببخشید من برای بار اول که میخوام بازی رو اجرا کنم وقتی Start New Game رو میزنم توی صفحه لود بازی هیچ آهنگی نمیزنه و هی تصویر شخصیتهای بازی رو نشون میده....هرچی هم صبر میکنم بازی لود نمیشه!
این مشخصات سیستم:
windows XP sp3
Cpu: 3.4 dual core
Ram: 2gig
VGA: 512 mb 256 bit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)